Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 17 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Dec 29, 2022 11:54 pm

Jimin cu Shiva le dau câte un pumn în cap la soldații regali din spate ca să ii cicălească. Ei se întorc imediat, dar gemenii sar peste ei și dau cu pumnii în fața lor.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Dec 29, 2022 11:57 pm

Vishnu trage bluza peste capul pisicii ca să nu sară şi îşi scoate şi al doilea pistol. Trage în mai mulţi, ba în umeri, ba în picioare, totuşi nici unde vital. Apoi fuge la sătenii ăia răniţi urât. Hei. Eu sunt Vishnu. Se mai apropie mai mulţi soldaţi aşa că spuneţi în ce direcţie să ne retragem, altfel vă vor omorâ. face pe policitoasa şi inimoasa cât băieţii se luptau, dar stă şi cu un ochii pe ei. Băieţii mei nu o să-i poată ţine mult timp. şi îi priveşte în ochii sincer, ca la teatru.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 30, 2022 12:23 am

Hai să plecăm. strigă către gemeni. Jimin și Damian se duc spre Vishuu și noii aliați repede într-o canalizare ce era un drum secret spre baza lor. Gemenii ii urmează. Pare interesant.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 30, 2022 1:24 am

Cum nu mai era nici un pericol, pisica scoate capul din decolteu, îl vede pe blond şi sare imediat în braţele lui. Oh, nu-i plac sânii aşa de mult pe cât credeam. face o glumă, ca să-i audă şi oamenii că cei trei nu sunt rău intenţionaţi şi că nu plănuiesc nimic. Doar merg normal după ei. După câteva minute ies din canalizare dar sunt înconjuraţi de alţi oameni. Cei răniţi pleacă la o asistentă. Cine sunteţi şi ce vreţi? întreabă unul cu pistolul aţintit spre Vishnu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 30, 2022 1:27 am

Shiva voia să sară la bătaie ca animalul. Dar îl oprește Jimin. Eu sunt the King Slayer. Sunt persoana ce a ucis regele din regatul vecin. Am venit pentru cauza voastră. zise pașnic. Cum Jimin chiar era căutat pt faptele lui de când era zeu, chiar pare de încredere pentru revoluționari. În plus pisica e mangaiata.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 30, 2022 1:46 am

Tipul le ordonă celorlalţi: Percheziţionaţi-i. în timp ce încă ţine pistolul întins spre fruntea fetei, că e cea mai uşoară ţintă dintre ei. Vishnu ridică mâinile şi se lasă percheziţionată. Avem doar armele noastre normale. Voiam să ne alăturăm vouă pentru că ăsta e tipul de cauză în care credem.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 30, 2022 1:55 am

O să stati inchisi până avem toate datele voastre. și pune un spion să caute informații despre ei. Până atunci, sunt trimiși într-o cameră cu doua paturi, ca nu aveau ceva cu gratii,dar era bine păzit. Shiva oftează lung. Sper să nu dureze.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 30, 2022 1:58 am

Fata se aşează în fund pe un pat şi începe să se gândească la tot istoricul lor. Nu cred că o să le pară nimic dubios.. Dar poate nu ar fi fost bine să se afle de puterile lui Jimin, că sigur o să vrea să profite. şi se uită la băieţi. Pisica torcea în braţele blondului, dar la un moment dat se plictiseşte şi se pune în gluga de la haina lui.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 30, 2022 2:00 am

Noi trei ne-am cam batut cu regalitatea in general. Pot să ii si santajez. Ma bat ca zeu pentru voi pentru niste foloase ori ceva. și ridică din umeri. Shiva în schimb se gândește la ceva
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 30, 2022 2:18 am

Ăh, dacă tu crezi.. şi ridică din umeri. Vishnu nu prea voia ca Jimin să îşi arate puterile, dar nici nu îl poate opri.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 100 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case