Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
O musca de buza cât și de gât, dar nu tare, dar sa ii lasă un semn și o săruta după. O sa îmi dau drumul curând . zise excitat.
Afară, sper. îi spune printre gemete, că devenise şi ea foarte caldă şi excitată, dar încă lucidă. Nu aveau condiţii să crească un copil.
Dede- Admin
Shiva o asculta și când simte ca e pe final o scoate de tot și da drumul in apa. O tine in brațe. O sa vreau un copil când o sa ne permitem. zise emoțional , nu e așa lucid ca Vishuu, dar e o persoana matura și se comporta ca atare.
Îi zâmbeşte şi îl trage spre marginea apei. Îţi ofeream un copil şi acum, dacă aveam un loc stabil al nostru. Un tigrişor nebun ca tatăl lui ar fi adorabil. îi spune şi chicoteşte.
Dede- Admin
O să avem unul in viitor. Sper. zise plin de speranță. Ar cam trebuii sa ne întoarcem.
Ah, da. Oricum Jimin doarme dus, cred. şi merg înapoi la căruţă aşa uzi cum erau, că au uitat să ia nişte prosoape cu ei. Intră tu şi ia prosoape şi haine curate. îi spune mai discret.
Dede- Admin
Shiva da din cap aprobator și da sa între. Când ia prosoapele și haine din interior, aude Macar tu sa poți sa iubești dacă eu nu pot. zise așa, pe un ton trist și depresiv Scuze dacă ți-am deranjat somnul. încearca cumva sa mute discuția, sa nu ii facă mai rău. N-am nimic cu tine sau cu Vishuu. Stai liniștit. Doar am visat-o pe Serena. Măcar in capul meu sa o am dacă nu o pot avea aici. zise neutru. Lui Shiva ii plânge inima, dar rămâne lucid Uhm. Încearcă sa te liniștești. Bea niște apa și stai cu noi când vrei. zise mai cald ca sa îl motiveze și pleacă înapoi la Vishuu cu o fata destul de trista.
Vishnu ia un prosop din braţele lui şi se şterge în timp ce se uită la el. Să înţeleg că e treaz şi nu e ok. spune mai în şoaptă, ca să nu deranjeze.
Dede- Admin
Da. Ma văzut când am luat hainele și mi-a zis ca o visează pe ea. Ca măcar sa o aibă in gând dacă nu aici . și oftează lung și se usucă. O să dureze ceva pana îl facem mai bine.
Fata se şi îmbracă între timp. Mda, era de aşteptat să nu îi treacă repede. apoi oftează. Dar trebuie să îi fim alături cumva..
Dede- Admin
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100