Kanie Mansion
2 posters
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eu is șefu iar Estelle e șefa cu mine. Dacă ea nu vrea, nu vrea. Să nu îmi spui că vrei să fiu un soț ce nu asculta de soția lui. Coaie cu asta nu e bine niciodată. Când e corect stam pe sec, când îl ia aiurea fute un univers întreg. Orice ar alege e nașpa rău. se plânge și Shiva. La o oarecare măsura da, apreciază ca Damian e corect cu Estelle. Dar nu ii convine lui.
Roscatul in schimb o musca de gât și se misca repede in movalie. Damian își iubește nevasta in modul lui preferat, capra, animalic și o trage de par cât sa ii arcuiasca spatele.
Roscatul in schimb o musca de gât și se misca repede in movalie. Damian își iubește nevasta in modul lui preferat, capra, animalic și o trage de par cât sa ii arcuiasca spatele.
Cum ziceam, Shiva e separat de tine. Halal înţelegere ce am mai făcut cu tine să ne ţii împreună.. şi pentru asta se supără şi Vishnu. Se gândea deja cum să i-o plătească lui Damian pentru asta. Că doar nu o să rămână fix zeul echilibrului neîndreptăţită.
În scurt timp, atât Estelle cât şi Raven simt cum au orgasm şi le străluceşte părul, lui Estelle pentru că e înger, lui Raven pentru că pur şi simplu a păstrat puterea asta ultima oară când i-a arătat-o Damian.
În scurt timp, atât Estelle cât şi Raven simt cum au orgasm şi le străluceşte părul, lui Estelle pentru că e înger, lui Raven pentru că pur şi simplu a păstrat puterea asta ultima oară când i-a arătat-o Damian.
Dede- Admin
Am plătit in avans cu nebunia mea din cauza vieții voastre. Acuma sunt pe 0. uite cum se joaca Damian cu karma lui, ultimul parior al propriei vieți. Mdaaaa. A jucat-o bine , Vishuu. Era pe plus acum e iar pe 0 cu noi. Sa îmi bag pula ca cu asta nu e bine niciodată. După exil vin la Raven sa îmi văd ciutanii. Va dam drumul atunci. Pana in ziua aia, răbdare. Ca și eu am avut o gramada de răbdare pana sa o salvez pe Raven și tot nu o am. Aveți o eternitate împreuna , mare brânza câțiva ani. zise scurt.
Damian o ia in brațe pe Estelle, peste el și o săruta drăgăstos și o mângâie de par. Te iubesc mult. uite ce frumos o alinta după ce a fost ultimul animal. Aw. Bipolaritatea asta.
Lucifer in schimb rămâne un dur. Te-ai distrat?
Damian o ia in brațe pe Estelle, peste el și o săruta drăgăstos și o mângâie de par. Te iubesc mult. uite ce frumos o alinta după ce a fost ultimul animal. Aw. Bipolaritatea asta.
Lucifer in schimb rămâne un dur. Te-ai distrat?
Si eu pe tine. Raspunde Estelle lasandu-se pe el asa cum vrea. Sexul asta mult o ajuta sa fie sigura ca Damian e doar al ei, deci normal ca ii convine. Iar Raven rasufla obosit si se uita in ochiii lui Lucifer. Da, m-ai destresat complet. Raspunde zambind. Si aveam dorinta asta de a te calarii pe tron de ceva vreme. Apoi chicoteste.
Dede- Admin
Când nu mai avem treaba , te-as iubii toată ziua la cât de mult te vreau. o pupa iar. Te tine de sex toys? Am o gramada sa știi. uite cum isi dezvolta Damian căsnicia , prin sex, ca o vrea tot timpul posibil. Dar nu prea are. Ei doi se antrenează , se duc prin univers , sunt părinți și au o zi liberă in care prefera sa stea cu fata lor. Când prind ceva timp liber mai mult , se iubesc. Perioada asta de acum cu Shiva blue ce ii oferă mai mult timp lui Damian de iubit. Și zău că ne-ar trebuii un concediu doar pentru noi doi. Eventual intr-o stațiune turistică de aici. Mai petrecem niște timp normal împreuna, ne-am răsfața cât și sa ne întărim căsnicia. Ca muncești foarte mult ca și mine. Și chiar te apreciez mult să știi. Îmi place că ne iubim des și batem pe toată lumea zilnic, dar ești soția mea. Și pentru asta meriți să te răsfăț și eu din când in când. zise simplu pentru ca da, chiar o iubește pe Estelle și face tot posibilul sa ii fie și ei bine. Având in vedere ca e prima lor căsnicie ever, e chestia asta ca vrea sa o cunoască mai bine și sa își bată capul mai mult pentru ca merita.
La ce nervi ai avut, te las sa îți faci de cap sa știi. chicoteste lordul iadului in timp ce o tine bine. Dar de plăcut ii plăcea. Ca și el are multă treaba iar sexul cu movalia ii prinde bine.
La ce nervi ai avut, te las sa îți faci de cap sa știi. chicoteste lordul iadului in timp ce o tine bine. Dar de plăcut ii plăcea. Ca și el are multă treaba iar sexul cu movalia ii prinde bine.
Raven se uita la el, incercand sa ii citeasca emotiile, apoi se pune ea deasupra. Nu stiu daca mai ai alte femei sau demonite in viata ta, dar sa faci in asa fel incat sa nu aflu de ele niciodată. Simte nevoia sa-i zica asta, apoi incepe iar sa se miste cu el in ea. Acum esti si paranoica... comenteaza Vishnu uitandu-se la ei, ca altceva nu avea ce face.
Estelle se uita la el si apoi lasa capul pe piept. Suna perfect. Asa facem.
Estelle se uita la el si apoi lasa capul pe piept. Suna perfect. Asa facem.
Dede- Admin
Damian face pe al mai posesiv soț și o strânge in brațe. Erau obosiți amândoi. Se acoperă cu o plapuma Închide ochii ca sa doarmă.
Să mor eu frate că cu Damian nu e bine niciodată să mor eu. De o nebună am scăpat , acum alta. ii zice doar lui Vishuu in privat, nebuna ailaltă e Akame și ailaltă e Raven.
Meanwhile Lucifer o lasă pe ea sa conducă dar o tine ferm de fund ca sa rămână. Eh.Cât timp vii la mine sunt doar al tău.
Să mor eu frate că cu Damian nu e bine niciodată să mor eu. De o nebună am scăpat , acum alta. ii zice doar lui Vishuu in privat, nebuna ailaltă e Akame și ailaltă e Raven.
Meanwhile Lucifer o lasă pe ea sa conducă dar o tine ferm de fund ca sa rămână. Eh.Cât timp vii la mine sunt doar al tău.
Pai Raven are o criza existentiala ca ii vrea pe Kaneki si Lucifer fideli doar ei, dar stie ca ea nu e fidela si gen e enervata pe ea însăși pentru asta. Ar fi bine sa stea cat mai putin cu Damian ca sa ii treacă. Ii explica simplu in timp ce incepe sa se uite dupa copii.
Doar al meu? Atunci o sa tin minte sa vin regulat. Si il sărută. Deja se simtea mai bine. Daca te prind cu vreuna, ii tai capul. Zice inocent si malefic.
Doar al meu? Atunci o sa tin minte sa vin regulat. Si il sărută. Deja se simtea mai bine. Daca te prind cu vreuna, ii tai capul. Zice inocent si malefic.
Dede- Admin
Nu inteleg de ce se supără atât de tare. Estelle îl are doar pe Damian iar după cum știi ei doi trăiesc cam ca noi așa. Nu au nimic decât pe ei înșiși. Raven are tot plus Kaneki și Lucifer care sunt pentru ea. începe bârfa de zei.
Tu știi ca gardienii sunt vesnici nu? Îmi tai mie capul care e al lui Kaneki, dar ma mut in următoarea gazda. spune simplu și acum o misca el.
Tu știi ca gardienii sunt vesnici nu? Îmi tai mie capul care e al lui Kaneki, dar ma mut in următoarea gazda. spune simplu și acum o misca el.
Tai capul tipei cu care te prind, nu pe al tau. Il corecteaza repede. Doar nu il pierd pe Kaneki asa pentru nimic. Chiar il iubesc.
Pai Damian o are pe Estelle ca sotie, pe Raven ca suflet pereche si pe Cecilia ca prima iubire. Damian cu Cecilia incep sa para tot mai interesati unul de altul iar ea nu vrea sa vada asta. De aia e suparata si vrea sa fie distanta. Continua Vishnu.
Pai Damian o are pe Estelle ca sotie, pe Raven ca suflet pereche si pe Cecilia ca prima iubire. Damian cu Cecilia incep sa para tot mai interesati unul de altul iar ea nu vrea sa vada asta. De aia e suparata si vrea sa fie distanta. Continua Vishnu.
Dede- Admin
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100