Kanie Mansion
2 posters
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Unde îmi e pisica? zice Jimin panicat. Shiva își ia un facepalm imens. Ba coaie ma zăpăcești cu pisica ta.
Oh, chiar aici. şi o scoate din decolteu unde săraca a stat chiar cuminte pentru că era speriată de împuşcături. Pisica miaună când îl vede pe blond şi întinde o lăbuţă spre el. Toate ca toate, dar trebuie să-l ducem la curve, că nu poate trăi toată viaţa cu o pisică. îi şopteşte lui Shiva în timp ce îi dă pisica lui Jimin.
Dede- Admin
Hmm. Trebuie îmbătat și excitat cu vorbele mai întâi. Știi cum sunt bărbații , suntem duri dar vrem o femeie cu care sa fim emoționali. și iese toxicul din Shiva, pai nu la ales pe Damian degeaba helau Ne trebuie o gagica așa care sa îl pupe și sa îl laude, sa îl gâdile la orgoliu și sa sara pe ea. și cât timp Shiva e ultimul toxic cu Vishuu, Jimin era ca un băiat inocent ce se joaca cu pisica lul.
Ar fi bine să-i găsim pe una pe la vreo cârciumă. Îi explici tu cum să fie şi ne rugăm să meargă. apoi chicoteşte. Poate luăm una blondă cu forme ca ale Serenei, ca să-i fie mai uşor să se deschidă la ea. continuă şi ea planul malefic, că nu degeaba ea e ''creierul'', nu ''inima''.
Dede- Admin
Pai Vishuu face planul, Shiva ia zis de emoții. Hai sa mâncam ceva. zise simplu către cei doi malefici. Da, hai sa mergem.
Echipajele celelalte ajung şi preiau turnurile după ce le mulţumesc celor trei, astfel că ei sunt liberi să plece deocamdată. Merg la o tavernă conform planului, care era pe teritoriul cucerit de oamenii de rând, deci fără soldaţi. Îşi comandă câte ceva de mâncare şi muuulte beri şi vin, ca să-l tenteze pe Jimin. Între timp Vishnu se uita după o fată potrivită pentru plan.
Dede- Admin
Shiva chiar nu vrea sa facă pe nebunul in seara asta pentru ca vrea sa îl manipuleze emoțional împreuna cu Vishuu. Ea face planul, el doar ii mai da niște idei care sa o completeze. Jimin bea niște beri mai întâi. Ca sa fim siguri ca se îmbata, ii luam mai putina mâncare. ii zice in șoaptă
Fata dă aprobativ din cap şi vorbeşte cu chelneriţa să facă o porţie mai medie pentru blond, ca să nici nu moară de foame. Între timp bea şi ea nişte vin. Când vezi vreo blondă frumoasă, anunţă-mă. Mergi tu la ea şi îi spui cum să fie pentru fratele tău, că îl ştii mai bine.
Dede- Admin
Jimin bea și mănâncă. Așa face și Shiva, trage cu ochiul și vede o chelnerița blonda, tânăra cât și asemănătoare așa ca Serena. Se duce la ea normal și o atinge de umar. Buna. Când te-am văzut mi-ai atras atenția. Ești interesată de o propunere? Tu ai avea de câștigat salariul tău pe jumătate de an dacă o accepți. zise rațional , pai nu Shiva al nostru are o minte diabolica in care îți propune ce îți dorești cel mai mult ca sa ii faci lui jocul? Ba daaa.
Fata se întoarce cu privirea la el, dar avea destulă experienţă cu clienţii beţi care o plăceau, aşa că spune raţional, dar fiind şi politicoasă: Bună. Mai întâi îmi arăţi banii şi după îmi explici ce. Apoi vedem dacă te pot ajuta sau nu. Vishnu îi vede şi începe să îl ia la vorbă pe blond şi să îi dea de băut, ca să-l ţină ocupat.
Dede- Admin
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100