Kanie Mansion
2 posters
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame se uita la ele și suna la telefon. Alo, Kaneki , vezi ca te-a înșelat Raven cu Cecilia. și uite cât de rea e și Akame. La telefon nu era nimeni încă in schimb.
Raven face ochiii mari şi îi ia repede telefonul din mână. Nu e adevărat! apoi se uită la el şi vede că nu e nimeni şi se încruntă la Akame. Ce rea eşti. şi oftează. Cecilia se uită la ele şi începe să râdă. Vă ciondăniţi ca surorile. Akame, vezi să nu te dai la ea cum te-ai dat la mine.
Dede- Admin
Akame face un zâmbet șiret. O ia de barbie pe Raven și se uita in ochii ei cu o privire rece.Esti nebuna după băieții rai. Nu îți plac tie și fetele rele? și o săruta scurt pe buze. Dar o lasă in pace. Voi doua semănati sa știi. Doar ca Raven e mai rea ca na, e mai tinerica. și chicoteste drăguț.
Raven însă îşi pune ambiţia şi o prinde pe Akame de un sân şi o sărută franţuzesc. Iar apoi rupe sărutul. Oficial Akame e prima fată cu care m-am sărutat în viaţa mea. Iar Cecilia se uită la ele interesată. Mmm, Raven dacă o să vrei vreodată să încerci şi cu fetele în pat, noi suntem disponibile. Dar movalia răsuflă şi merge către uşă cu fetiţele ei, că simţea că deja exagerează cu fetele. Voi două acţionaţi ca două ispite. Mai bine plec acum până nu mă aruncaţi în dormitor. Ne mai auzim. şi le scoate pe fetiţe pe uşă. Cecilia chicoteşte şi îi face cu mâna. Facem echipă bună.
Dede- Admin
Daca mie Damian mi-a dat prima lui obsesie, tu. O vreau și pe cealaltă ca sa îmi fac de cap. zise cu un zâmbet chiar pervers și rău. Ai mai diabolica femeie din univers. După face și ea cu mâna.
Ai milă de ea, Akame. îi spune Cecilia blând în timp ce închide uşa de la casă. Sau vrei să furi toate femeile lui Damian? apoi chicoteşte.
Raven intră în maşină cu fetele şi merge către casa mamei ei, ca să-i ia şi pe băieţi. Îşi ia gândul de la faza cu gemenele, că oricum a fost mai mult o joacă. Nu mai am nevoie de alte încurcături amoroase. Trebuie să mă dedic doar lui Kaneki şi Lucifer. şi conduce liniştită. După ce îi ia pe Kasen şi Lyo, îi aşează pe toţi în scăunelele de copii şi merge către casă. Şi cum era seară, la un moment dat vede că o urmăreşte o maşină neagră, cu numere străine. Hei Maze, mai ştii ce te-am învăţat să faci când te urmăresc maşini sau oameni dubioşi? o întreabă şiret. Maze îşi dă jos centura de la scăunel şi scoate capul pe geam cu un zâmbet malefic. Să dau la roţi sau la ouă, hehe. şi din ochiii ei roşi ies două lasere roşi care sparg cauciucurile din faţă ale maşinii. Aceasta îşi pierde controlul şi Raven calcă acceleraţia, iar Maze revine mulţumită pe locul ei.
Raven intră în maşină cu fetele şi merge către casa mamei ei, ca să-i ia şi pe băieţi. Îşi ia gândul de la faza cu gemenele, că oricum a fost mai mult o joacă. Nu mai am nevoie de alte încurcături amoroase. Trebuie să mă dedic doar lui Kaneki şi Lucifer. şi conduce liniştită. După ce îi ia pe Kasen şi Lyo, îi aşează pe toţi în scăunelele de copii şi merge către casă. Şi cum era seară, la un moment dat vede că o urmăreşte o maşină neagră, cu numere străine. Hei Maze, mai ştii ce te-am învăţat să faci când te urmăresc maşini sau oameni dubioşi? o întreabă şiret. Maze îşi dă jos centura de la scăunel şi scoate capul pe geam cu un zâmbet malefic. Să dau la roţi sau la ouă, hehe. şi din ochiii ei roşi ies două lasere roşi care sparg cauciucurile din faţă ale maşinii. Aceasta îşi pierde controlul şi Raven calcă acceleraţia, iar Maze revine mulţumită pe locul ei.
Dede- Admin
Ma provoci? Mrrrr. As avea ceva ocupație. Ca la câte frumoase a iubit asta, vreau și eu. Îmi fac o lista sa mor eu. și rade puțin.
Meanwhile Jimin era singur in univers. Hehehehe. O să fiu iar o prințesă. O să strig ca vai ajutor ajutor. O sa îmi placa. alt rău ce se joaca cu destinele altora.
Meanwhile Jimin era singur in univers. Hehehehe. O să fiu iar o prințesă. O să strig ca vai ajutor ajutor. O sa îmi placa. alt rău ce se joaca cu destinele altora.
Raven ajunge acasă, parchează maşina şi se teleportează direct în casă. Încuie tot şi pune o vrajă pe penthouse. Mami, ce se întâmplă? întreabă Sara confuză. Nimic. E doar o măsură de precauţie. Sunt mulţi răufăcători pe afară şi trebuie să avem grijă. şi o mângâie pe cap. În realitate, bănuia că e vorba de vânătorii de zei care ''inspectau situaţia''. Dar trece peste şi îşi pune toţi copiii la somn.
Cum era târziu, Serena adormise, dar se trezeşte pe la miezul nopţii şi observă că e singură în pat. Jimin? Unde-i ăsta..
Cum era târziu, Serena adormise, dar se trezeşte pe la miezul nopţii şi observă că e singură în pat. Jimin? Unde-i ăsta..
Dede- Admin
Pe planeta vampirilor se dau drumul la sirene. Se auzea in cor Regele nostru, Jimin, a fost înfrânt de zeul varcolacilor și este răpit. Intram in stare de urgentă pana când se decide următorul lider. și se repeta iar. Damian se trezește din somn imediat și se ridica in fund. Poftiiiiim?
CE MĂ? Următorul lider pe dracu! Şi se ridică din pat aşa cum era, cu părul puţin ciufulit, într-o rochie de pijama aurie strălucitor şi dă buzna în camera lui Damian şi a lui Estelle. Lasă joaca că te bat de-ţi sar capacele. Unde-i frateto? Se trezeşte şi Hope şi se freacă la ochii. Ragnar, ce-i asta?
Dede- Admin
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100