Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 21 of 100 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 21 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Jan 02, 2023 3:29 pm

Shiva avea la el un portofel gros cu bani pe care îl flutura in fata câteva secunde. Vezi blondul ăla? Va trebui sa îl lauzi, sa îl gâdili la orgoliu și sa te culci cu el. Accepți? întreabă simplu și direct, n are chef de indecise.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 02, 2023 3:36 pm

Accept dar... o singură noapte? şi ridică o sprânceană. Erau foarte mulţi bani doar pentru atât, deci mai bine să fie precaută.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 02, 2023 3:40 pm

Eeeee. Mai multe, dar nu des. Va trebui după noaptea asta sa vorbești mai rar cu el dar destul cât sa ii se facă dor de tine și sa se descarce sexual și emoțional pe tine atunci când e cazul. zise simplu. Ca nu avea chef sa mai ia o Serena de care sa se atașeze repede și sa facă iar pe disperatul. E o chestie așa, pe termen lung ce nu deranjează pe nimeni.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 02, 2023 3:46 pm

Fata se uită la blond şi nu i se pare urât sau ţărănaş, aşa că ridică din umeri şi se uită iar la Shiva: Ok, prima mea condiţie că dacă aflu că sunteţi ceva dubioşi sau dacă mă răneşte grav, am încheiat tot. Şi a doua condiţie e să mă plăteşti regulat înainte de fiecare partidă cu el din suma aia mare de bani. Aşa am un venit constant şi o asigurare că nu îmi dai ţeapă după câteva luni. spune mai profesional. Şi îşi desface părul din coadă, îşi descheie cămaşa de lucru ca să se vadă decolteul mai bine şi aranjează puţin fusta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 02, 2023 3:53 pm

Shiva pune o suma de bani intr-o mâna, după cu cealaltă întinde mâna S-a făcut. Deal. așa se fac afacerile , când ambele tabere câștiga , nu doar una.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 02, 2023 4:05 pm

Faza zâmbeşte şi cum e pregătită, pleacă cu două halbe de bere pe o tavă şi două pahare de vin şi vine la masa celor trei. Bună. Începând de acum, preiau eu tura colegei care v-a servit. spune fiind lângă Jimin şi pune totul pe masă. Hei, de când nu te-am mai văzut! spune către Vishnu, deşi nu ştia nici cum o cheamă, dar se preface că o ştie şi merge să o îmbrăţişeze. Vishnu pentru două secunde e confuză, apoi îşi dă seama că tipa are un plan mai smooth aşa că atunci când se îmbrăţişează, şopteşte la ureche numele ei. Vishnu! Ce dor îmi era de tine. şi rupe îmbrăţişarea şi se pune pe scaun lângă Jimin. Zici că a trecut o viaţă.. spune şi ea şi chicoteşte. Ei sunt Shiva, prietenul meu, şi Jimin, fratele lui. Băieţi, ea este Ser-.... Sophia. inventează repede un nume pentru blondă ca să semene cu ''Serena'' şi să nu fie nici aflată identitatea ei. Noua-Sophia se întoarce cu faţa către blond şi întinde mâna. Încântată ~
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 02, 2023 4:22 pm

Blondul fiind băut când o vede pe blonda devine interesat. Bună. Încântat și eu. și da mâna cu ea politicos și ii face loc. Îmi pare bine. zise politicos și el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 02, 2023 4:38 pm

După ce dă mâna cu Jimin, îi ia o şuviţă de păr şi o învârte pe degete. Cred că am pierdut multe, Vishnu. Uite cu ce băieţi frumoşi ai ajuns. şi chicoteşte şi lasă mâna jos. Shiva e luat de mine, să nu te prind că te uiţi. îi răspunde chicotind şi ea, ca la bârfele ălea clasice între fete. Şi aşa iau cele două pahare de vin şi ciocnesc împreună de parcă se ştiu de o viaţă. Oh, deci tu eşti liber? îi aruncă o privire şarmantă lui Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 02, 2023 5:34 pm

Pai nu suntem noi doi o pereche de blonzi liberi și ne putem cunoaște? o ataca cu charmul lui când ii ridica bărbia ca sa aibă contact vizual. Shiva chicoteste Alcool , o gagica frumoasa și de încredere și aia e. ii zice in șoaptă lui Vishuu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 02, 2023 8:32 pm

Vishnu dă aprobator din cap şi începe să mănânce. Cheamă şi pisica (că Jimin uitase de ea se pare) şi îi dă de mâncare sub masă. Sophia e atentă doar la blond în timp ce încep să se cunoască. Mă miră că un bărbat aşa frumos e singur şi disponibil. şi îl pipăie pe braţ. Eşti cumva un serial killer? întreabă, apoi chicoteşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 100 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case