Kanie Mansion
2 posters
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nici nu știu cum sa reactionez. E ca și cum te-as vedea tot timpul ca straina, iubita, ruda, dușman , soție , prieten într-una. Dar ma mențin liniștit ca n-am ce face. ii zice lui Vishuu și se duc pe muntele olimp. Suna a ceva puzzle complicat de greu. E de cap, nu de bătaie. Imi pare rău ca fix Shiva are asta. și rade de el. Ma faci prost maaa? și ii vine sa sara pe el .Nah. Dar pare mai mult ceva ce as face eu și Vishuu. Gen eu dar cu rațiunea ei ish. Dar suntem doi. si zice de Damian de mai încolo.
Asta e ciudat. Nu înţeleg. şi se uită la Yahve. Ăăă, cum s-o explic pe asta.. Vedeţi voi, zeul distrugerii e zeul cu karma ce-a mai stricată. De ce? Pentru că misiunea lui e să distrugă, ceea ce e o chestie negativă DAR crucială pentru univers. Ce vede Shiva sunt proiecţii de-ale lui Vishnu din diferite universuri paralele care au loc acum în acelaşi timp cu universul din care proveniţi voi. E ca un blestem pentru a ţine în frâu zeul distrugerii ca să nu devină rău. şi ridică din umeri. Tu Vishnu ai obligaţia să conduci ceilalţi zei pentru a menţine echilibrul vieţii. Dacă nu respecţi asta, îţi pierzi din puteri. Jimin are obligaţia să îşi găsească o specie pe care să o conducă şi înmulţească. Dacă nu face asta, îşi pierde din puteri. Dar la zeul distrugerii există o putere mult prea mare ca să i-o pot interzice drept pedeapsă că nu respectă datoria lui, aşa că a trebuit să venim cu un blestem care îl poate înnebuni şi face să se sinucidă dacă nu îşi face treaba. Iar la asta Vishnu se supără. Să se sinucidă?! I-ai spus asta înainte să-i dau puterile?? dar Yahve e calm: Cât timp îşi face treaba nu o să aibă gânduri de genul. Astea vin ca pedeapsă doar. Acum le are că încă nu ştie cum să le oprească. Şi aşa ajung pe muntele Olimp unde văd mulţi zei adunaţi, petrecând. Cu Shiva o să încep antrenamentul chiar acum, ca să-i calmez gândurile. Voi doi mergeţi să îi cunoaşteţi pe ceilalţi şi ne antrenăm de mâine ca să vă trezim toate puterile.
Dede- Admin
Jimin oftează lung ca nu are ce face. Îl doare de ce are Shiva dar nu prea poate face mare lucru. Vishuu hai sa mergem. zise scurt. Shiva se uita la Yahve. Ok. Te rog sa îmi spui ce sa fac. încearcă sa fie pașnic.
Viahnu merge cu Jimin si incepe o sesiune de introduceri cu ceilalti zi. Li se aduce mancare multa si fructe in timp ce fiecare isi spune povestea. In timpul asta Yahve incepe o meditatie cu Shiva pentru a-si controla nervii, ca asta e prima prioritate.
Dede- Admin
Shiva sta liniștit și face ce ii se spune pentru a își liniștii gândurile. Între timp, Jimin sta lângă Vishuu. Va trebuii sa avem grija de Shiva cumva. Ca puterea lui îl distruge și pe el.
Da. Facem un pact între noi trei să ne fim mereu alături unul celuilalt. şi începe să mănânce un măr. Iar de acum viaţa lor începe să se schimbe. Nu mai contau anii, că viaţa în Olimp trecea mai lent şi puteau vedea de acolo cum muritorii de rând îmbătrânesc. Yahve a antrenat toţi zeii încât să îşi poată face treaba pentru care au fost aleşi. Vishnu, de exemplu, mergea adesea în ceruri să supravegheze toate universurile şi să dea misiuni celorlalţi zei (zeul distrugerii, zeul creaţiei, etc). Deocamdată treburile mergeau bine şi pe Vishnu începuse să o ia alte gânduri: voia o familie a ei şi a lui Shiva şi mai voia să rezolve problema sentimentală a lui Jimin. Tipa aia pe care i-am găsit-o la bar nu mai merge.. E deja cu 10 ani mai bătrână. Să încercăm să-l combinăm cu o zeiţă? îl întreabă pe Shiva în şoaptă, în timp ce se plimbau prin cetatea de pe munte.
Dede- Admin
Shiva fiind un învățăcel corect nu a mai avut durerile de cap. Era chiar normal. Am putea încerca. Dar nu știu dacă ar vrea el. Nici cu aia nu s-a atasat emoțional. Doar carnal. Iar la zei e si cu emoții. zise simplu si mănâncă si el un mar
Ea oftează, că oricum nu avea nici o zeiţă în minte pentru Jimin. Nici de zeiţele de aici nu pare să fie interesat. Aş putea s-o caut pe Serena, să văd unde e, dacă s-a reîncarnat. spune, asta fiind ultima ei variantă.
Dede- Admin
Poti încerca. Ca tu ai puterea asta. ii zice simplu și ridica din umeri. Nu prea avea alta varianta.
Atunci zâmbeşte şi se întoarce la el. După ce îl rezolvăm pe Jimin, ce zici să ne începem şi noi familia noastră? Că ştiu că îţi doreşti de mult. şi îşi plimbă degetele pe pieptul lui.
Dede- Admin
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100