Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 73 of 100 Previous  1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 73 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Feb 15, 2023 12:27 am

Cei doi se supun și fac după cum zice Serena. Desigur stăpâna mea. și unul o masează și celălat se pune in genunchi.
Damian face altceva. Se uita la ei și ii întreabă. Care e cel mai mare păcat al tău ? întreabă simplu pe primul soldat. Eu înșel. Am o soție acasă și cinci copiii. Soția nu mai îmi da atenție deloc și lipsesc cu zilele câteodată. Am vreo doua relații cu unele mai tinere de care ea nu știe și stau cu ele. zise simplu. Damian e scos din sărite. Inteleg. Și vei recunoaște vreodată soției tale sau vei încerca sa o lași mai moale ? Ai totuși cinci copiii. zise simplu. Nah. Cred că o voi părăsi. A devenit o urata și copiii aia sunt enervanți. Ii iubesc eu dar îmi era mai bine fără ei. Soția nu mai e deloc atractiva din cauza lor. Le prefer pe alea doua. Răspunde scurt. Am eu obsesiile mele cu Raven și Cecilia. Și am făcut păcatul ăla cu înșelatul. Dar am recunoscut. Nu o mai înșel ever pe Estelle. A sacrificat dracului tot pentru mine si chiar nu renunț la ea pentru nimeni. Îmi vine mie sa sar pe vrăjitoare, dar ma controlez. Viața mea are prioritate. Ăsta e un gunoi de om ce trebuie pedepsit. Vrea sa plece de lângă soția lui din cauza copiilor. Ii dau o pedeapsa sora cu moartea. zise torționarul din el. Am eu multe păcate la care încerc să îmi iau revanșa fata de multă lume. Dar tu ești chiar mai nașpa ca mine. Îți înșeli nevasta din cauza ca are grija de copiii? Bai asta chiar nu iert. Știi ce merita bărbații ca tine? Ce? iar Damian își duce mana jos si ii smulge penisul, bărbatul tipa de durere foarte tare si sangereaza acolo jos groaznic. Argintiul zâmbește satisfăcut si ii baga penisul in gura bărbatului. Am văzut ca îți place oralul. Ia si mănâncă pana nu te înec cu ea! striga autoritar. Bărbatul se sperie de Damian si începe sa mestece cu ochii roșii de la lacrimi.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Feb 15, 2023 9:43 am

Scârbos.. spune Raven în şoaptă şi opreşte globul, că nu mai vrea să se uite. Şi el m-a lăsat când eram însărcinată cu copiii lui. Dar mă rog, bănuiesc că vrea să îşi plătească păcatele. Şi eu încerc să fac la fel, deci e corectă treaba. spune în gând pentru câteva secunde, apoi se uită la Kaneki şi înapoi la ecran.
Serena îl muşcă de gât pe băiatul care era în genunchi, ca să îşi ia a doua masă pe ziua de azi. Ce informaţii din interior ne puteţi spune, sclavilor? întreabă după, ştergându-se cu un deget pe buze.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Feb 15, 2023 10:13 am

Ăla mesteca, înghite, cade in genunchi și vomita in balta de sânge care e pe jos. Nu mai fac nimic, jur. Iar ca să nu te mai uiți. își scoate doua cuțite care ii le infinge in ochi și ăla tipa mai tare. Opreste-te te rog! Doar omoara-ma odată. zise plin de sânge și lacrimi pe fata. Sa te omor? Nah. Ma joc cu tine și o sa trăiești cu handicap tot restul vieții. zise diabolicul din el.
A tras ochiul și Kaneki. Ma tentează sa îl iau pe Damian odată cu mine. Sa ii dai un handicap si sa trăiască așa? Îmi place ideea. chicoteste torționarul iadului.
Tu de acolo. De vrei sa nu te pedepsesc , ai face bine sa ciripești. zise uracios.
Mai mulți lideri ai lumii se vor întrunii si vor sa formeze o armata comuna . zise cel de la Serena. Nu vreau sa fiu ca el. Tot ce știu e ca Jimin e pe capătul celălat al planetei , extrem de păzit si va studiază pe voi doi ca sa va ucidem.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Feb 15, 2023 11:10 am

Ştii cumva dacă l-au torturat? întreabă neutru, dar îl mângâie pe băiat pe cap, că e ascultător. Raven însă nu se poate abţine şi îi spune lui Damian: Dacă îl laşi pe ăla handicapat toată viaţa o să se întoarcă la soţia aia cu 5 copii şi ea o să trebuiască să mai aibă grijă şi de inutilul ăsta care nu mai poate aduce bani în casă. Mai bine omoară-l decât să devină încă o povară pentru ea. Că da, a mai luat din moralitatea lui Vishnu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Feb 15, 2023 11:17 am

Damian oftează lung și face altceva , îl vindecă de toate si il baga la somn. Nah. Îl cruț. Sunt cinci copiii in pula mea. Au nevoie de un tata. Dar i-am dat coșmarul vieții lui. ii Răspunde lui Raven. Pai și Jimin? Nu îl omori ? se baga și Kaneki Is eu un rău dar am o slăbiciune pentru copii. Ei n-au nici o vina. zise neutru.
E biciuit si torturat in fiecare zi ca sa se afle de vampiri. Dar nu zice nimic. Face mișto de torționari.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Feb 15, 2023 11:34 am

Şi mai bine. şi răsuflă uşurată. Serena însă se supără şi îl opreşte pe cel care o masa. Ne-am culcat pe o ureche azi în timp ce Jimin e torturat. zice încruntată. Trebuie să ne grăbim să ajungem la el, indiferent de cât distrugem pe drum. Să nu le lăsăm o secundă de relaxare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Feb 15, 2023 1:47 pm

Damian fiind ultimul ipocrit ii umbla in cap sa știe ăla doar de soție și copiii și ii teleporteaza la familia lui. Așa, gata și cu celelalte. Să stea acasă cu soția și ciutanii lui. zise mândru moralistul din el. Să îmi bag pula că e ultimul ipocrit să mor eu. zise Kaneki uracios.
Am cam obținut ce am vrut. Le ștergem memoria și de mai avem nevoie de ei, ii chemam la noi. Ne cam trebuie informații din interior. ii zice lui Serena.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 16, 2023 12:16 am

Perfect. Acum hai să distrugem şi oraşul ăsta până nu îşi strâng o armată mai mare. şi îi face pe băieţi să uite tot dar să ţină minte că trebuie să mai găsească informaţii şi mâine seară să vină tot aici. Apoi îşi face nişte aripi ca de pasăre şi se ridică sus în aer să vadă cum e situaţia bătăliei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 16, 2023 6:53 pm

Armata de clone se lupta in dezavantaj ca dispăreau la o lovitura mai tare dar tot provocau daune serioase. Armata adversa au adus întăriri și tancuri ca sa termine mai repede. Hai ca au provocat ceva daune. Sa aducem armata reala?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Feb 22, 2023 7:59 pm

Da, bineînţeles. şi vede tancurile alea, de unde era ea în aer. Unul ţinteşte către ea dar Serena face un scut care reflectă atacul înapoi şi loveşte tancul şi explodează. Trebuie să ne implicăm şi noi până nu suntem în dezavantaj.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 73 of 100 Previous  1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case