Kanie Mansion
2 posters
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar după cum știi și ea are practic trei gagii. Kaneki care ii e soț, Lucifer și Damian care e tatăl copiilor ei. E un târg cinstit. Cu Cecilia s-ar echilibra balanța să știi. și chicoteste.
Nu o să fie nimeni in calea ta. zise simplu si o săruta pofticios.
Nu o să fie nimeni in calea ta. zise simplu si o săruta pofticios.
Kaneki si Lucifer sunt acelasi om aproape. Nici nu se pune problema de infidelitate la ei gen. Dar na. Cred ca ei doi o pot tine normala la cap, mai ales cand nu e Damian. Si ridica din umeri.
Raven continua momentul cu Lucifer inca ceva vreme, pana se face cam tarziu. Cine a spus ca diavolul e cea mai buna ispita, chiar stia ce vorbeste. Spune inca culcata pe el, in timp ce isi plimba mana pe abdomenul lui lucrat. Apoi se ridica ca sa se imbrace. Apropo, eu nu v-am intrebat niciodata.. intre tine si Kaneki exista gelozie legat de cine ma are? Il intreaba brusc. Chiar vorbea deschis cu Lucifer iar asta era important pentru ea ca sa stie daca sunt probleme.
Raven continua momentul cu Lucifer inca ceva vreme, pana se face cam tarziu. Cine a spus ca diavolul e cea mai buna ispita, chiar stia ce vorbeste. Spune inca culcata pe el, in timp ce isi plimba mana pe abdomenul lui lucrat. Apoi se ridica ca sa se imbrace. Apropo, eu nu v-am intrebat niciodata.. intre tine si Kaneki exista gelozie legat de cine ma are? Il intreaba brusc. Chiar vorbea deschis cu Lucifer iar asta era important pentru ea ca sa stie daca sunt probleme.
Dede- Admin
Nah. Cu mine te lasă să îți faci de cap că îți știe nervii. și chicoteste in timp ce se uita la ea. Între mine și el nu e nici o problema.
Atunci chiar rasufla usurata. Perfect. Atunci ma duc sa iau copiii, ca e tarziu pe pamant. Si il mai saruta odata apoi se teleporteaza la Cecilia. Mersi ca ai stat cu ei. Zice cu drag si o imbratiseaza pe bruneta, ca se intelegeau bine in calitate de doua mame. Stai la un ceai? In curand ajunge si Akame. O pofteste. Uhm, sigur. Si se duc in sufragerie impreuna.
Intre timp Serena era cu Jimin. Ce o sa faci cu Damian? Pana acum nu se transforma in iubirile lui din cauza nebuniei...Pare dereglat.
Intre timp Serena era cu Jimin. Ce o sa faci cu Damian? Pana acum nu se transforma in iubirile lui din cauza nebuniei...Pare dereglat.
Dede- Admin
O să îl țin eu de acum incolo departe de ele. In primul rând ii fac lui rău , in al doilea rând nu e corect fata de Estelle. Zise extrem de hotărâtor. S-a saturat blondul de drama lui de indecis.
Meanwhile Akame a ajuns pe pământ. Și-a făcut un dus la un hotel, și-a mai luat un outfit de fata rea, blugi scurți cu un top negru și o geaca neagră de piele cu niște ghete. Plus sesiunea de coafor sa își aranjeze parul cât și un machiaj. Se răsfață ca se respecta. E abordată pe strada dar da câte un pumn de se potolește toată lumea. Am venit. zise simplu argintia
Meanwhile Akame a ajuns pe pământ. Și-a făcut un dus la un hotel, și-a mai luat un outfit de fata rea, blugi scurți cu un top negru și o geaca neagră de piele cu niște ghete. Plus sesiunea de coafor sa își aranjeze parul cât și un machiaj. Se răsfață ca se respecta. E abordată pe strada dar da câte un pumn de se potolește toată lumea. Am venit. zise simplu argintia
Mai bine aşa. îi spune simplu. Sper să se regleze mai repede, că zici că-i copilul nostru acum. comentează şi râde totuşi. Asta a mai adus totuşi nişte poveşti juicy în viaţa blonzilor că prea erau liniştiţi ca vampiri.
Iar Cecilia o aude pe sora ei şi merge să o întâmpine în timp ce Raven îşi pregătea copiii de plecare, că terminase ceaiul. Doar că Maze o simte pe Akame şi se teleportează în faţa ei, cu picioarele lipite de tavan şi cu capul în jos. Boo!
Iar Cecilia o aude pe sora ei şi merge să o întâmpine în timp ce Raven îşi pregătea copiii de plecare, că terminase ceaiul. Doar că Maze o simte pe Akame şi se teleportează în faţa ei, cu picioarele lipite de tavan şi cu capul în jos. Boo!
Dede- Admin
Argintia o săruta scurt pe Cecilia și după o ia in brațe pe Maze. Boo și tie. și o mângâie de cap. Ce ai făcut azi draga mea? o întreabă pe Cecilia.
Mnoh. El nu e un rău. Doar a avut multe relații și le vor in regula. Dar sa mor eu ca ma zăpăcește de cap cu vrăjitoarele lui. Sunt cu ochii pe el. Și sa mor eu ca ii dau dreptate femeii aleia. Ii inteleg râca ei cu ele. Prea își neglijează treaba lui de zeu.
Am văzut ca plănuiește un concediu cu Estelle. Îmi pare bine. Își asuma rolul de soț. Da-o dracului de treaba ca e soția lui și merita la câte face pentru el. și oftează lung. Va trebuii sa plec in univers curând.
Mnoh. El nu e un rău. Doar a avut multe relații și le vor in regula. Dar sa mor eu ca ma zăpăcește de cap cu vrăjitoarele lui. Sunt cu ochii pe el. Și sa mor eu ca ii dau dreptate femeii aleia. Ii inteleg râca ei cu ele. Prea își neglijează treaba lui de zeu.
Am văzut ca plănuiește un concediu cu Estelle. Îmi pare bine. Își asuma rolul de soț. Da-o dracului de treaba ca e soția lui și merita la câte face pentru el. și oftează lung. Va trebuii sa plec in univers curând.
Maze se pune repede pe umerii lui Akame. Îi plăcea şi de ea, că o simţea puternică. Bine. Am fost cu copiii în parc, Sara aproape că a fost călcată de maşină, apoi Maze aproape că a distrus o stradă întreagă cu puterea ei. şi oftează. Vine şi Raven cu Sara în braţe şi o ia pe Maze cu o umbră ca să nu o deranjeze pe Akame. Sorry, sunt nişte copii mult prea energici pentru vârsta lor. Aşa eram şi eu mică? şi chicoteşte. Mama, mai vreau la mătuşile Akame-san şi Cecilia-san!
Dede- Admin
Nu te supăra , Raven. E doar un copil. Tu cu Kaneki ați fost niște cuminți când erați mici. Ma bucur ca sunteți împreuna sa știi. Aveți o copila superba. și chicoteste. Uite ce blândă a devenit tura asta cu ciutanii. Nu ii mai torturează pentru putere, ca e ea de-ajuns. Argintia oftează lung.Aia e. Pana își controlează puterile, trebuie sa ne așteptăm la chestii de genul. zise rațional. Banuiesc ca Raven a venit pentru ei. se gândea cu doua degete pe barbie.
Însă Cecilia răspunde repede: Da.. Dar m-am şi culcat cu ea până să vii. şi are un zâmbet pur pe faţă. Raven îi face repede jocul: Se vede că are experienţă cu fetele. Dacă ştiam că e aşa bună, veneam mai devreme. şi o ia pe Ceci de talie cu o mână, ca să pară mai credibil.
Dede- Admin
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100