Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 80 of 100 Previous  1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 80 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Mar 08, 2023 2:23 pm

Fair enough. spuse scurt si își face o omleta. O lasă pe blondă in pace. Neata. ii zice si lui Raven când o vede.

Damian o prinde de fund si o săruta pasional. Chiar te rog. Eu încerc să mențin grupul și îmi trebuie un ajutor care să se ocupe de mine. ii zâmbește cald si o musca de buza după.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 08, 2023 10:06 pm

Fac asta deja de câţiva ani. M-am obişnuit. şi îl dezbracă cu grijă, ba chiar se uită dacă mai are răni ca să nu le agraveze. După îşi dă şi ea rochia de noapte jos. Bănuiesc că nu se supără fetele dacă lipsim o oră de dimineaţă. şi chicoteşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 08, 2023 10:38 pm

Ești un inger special. Când am zis că ești viața mea, chiar ești viața mea. Că pot traii mult timp doar cu tine. Așa că se pot supăra cât vor. Fără tine nu pot traii eu pana la urma. si ridica din umeri. Damian când o vede așa, e ultimul pofticios si o săruta pasional , prin surprindere.

Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 09, 2023 12:00 am

Ştiu că nici una nu poate înlocui rolul meu, oricât ar încerca. spune mândră. Îi răspunde şi ea la săruturi şi astfel cei doi încep să se iubească. Raven stătea în linişte la masă şi se uita pe telefon la ştirile de pe planeta asta, când începe să audă gemete şi se opreşte două secunde din mestecat. Ah, trebuia să mă aştept. spune indiferent apoi continuă masa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 09, 2023 12:09 am

Akame zâmbește șmecherește. Uite cum imi cer eu scuze. pocnește din degete iar camera lui Damian cu Estelle se schimba. E bezna totala in camera lor. Ce dracu? se uita Damian pe întuneric. Vede ca din tavan e o lampa ce ducea la… Estelle. Era legată cu cătușele cu lanțuri din tavan într-un costum bunny foarte sexy. Astea sunt scuzele mele. Sa va distrati. zise scurt. Damian zâmbește șmecherește Împușca-ma cât vrei de îți ceri scuze așa. si o prinde pofticios si o pipăie grav la ce excitat era din cauza lui Estelle acuma.
In Bucătărie Argintia bea cafeaua liniștita si fuma o tigara. O să am discuția mea serioasă cu el mai incolo. Cu ocazia asta nu imi vor purta ura nici unul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 12, 2023 5:41 pm

Estelle se roşeşte puţin la faţă, că na, dar nu se supără de data asta. Raven se lasă pe spate când termină de mâncat şi se uită în continuare pe telefon, iar Serena fumează şi bea o cafea cu Akame. După câteva minute uite că apare la televizorul din bucătărie următoarea ştire: Hope fără puteri, cu hainele pătate de sânge şi murdărie, legată la gură, la mâini şi la picioare de un scaun. Pe ecran apare apoi un lider cu o mască pe faţă. Acesta este un apel către cei care ne atacă planeta şi către vampiri: Fiecare civil pe care îl răniţi şi clădire pe care o distrugeţi va fi încă un bici pe spatele fetei voastre.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 12, 2023 5:53 pm

Cei din bucătărie erau șocați si cu ochii mari. Lui Akame ii venea să facă urat , dar își bagă unghia in palma de sângerează. Șantaj, mă așteptam. zise neutru dar in sinea ei voia sa se ducă acolo. Aș distruge de tot partea liberă de planeta de ar zbiera astia in chinuri groaznice pana ma implora ei sa o iau înapoi pe Hope. Am nevoie de Damian.

HOPE! Trebuie să o luam de acolo acum. zise Ragnar panicat ce de duce spre televizor. Kaneki ajunge si el și e șocat si el. Săraca Hope. Trebuie să o salvam de acolo.

Damian, Estelle, avem vesti foarte proaste. Vă iubiți mai târziu. Vă așteptam in bucătărie.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 12, 2023 6:07 pm

Lasă-l cu Estelle, să se descarce, că are nevoie. Între timp noi facem planul. spune neutru către Akame, apoi se uită iar la ecran.

Serena se uită cu părere de rău, că a petrecut deja ceva vreme cu Hope şi îi pare rău de ea. Se vede o ultimă imagine cu Hope cu capul aplecat, nici nu se uita la ecran că era obosită, apoi se opreşte ştirea complet. Atunci blonda scoate o hartă şi o întinde pe masă. Ok, noi suntem aici, mai sunt două baze mari din continentul ăsta şi după ştim sigur că pe continentul celălalt este Jimin. Dar nu ştim unde e Hope. Poate au dus-o tot acolo. explică vrând să rămână raţională. Raven nu spunea nimic, doar se uita pe hartă şi fierbea pe dinauntru.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 12, 2023 6:16 pm

E o mică mare problema. Din cauza nervilor mei de ieri, atât eu cât si Damian suntem tințele numărul unu al planetei asteia. De venim noi doi cu voi, ei s-ar baricada si ar face treaba extrem de complicata pentru grup. Să nu mai zic că ar aduce întăriri care ne-ar ataca din spate. si oftează lung. Sugestia mea e ca eu si Damian să stăm pe margine. De vor venii din exterior după voi, ii eliminam noi. Iar voi o salvați pe Hope. își zise ideea ei.

Raven, tu ai un zeu extrem de important al spațiului , poți să afli unde e Hope? încerca si Ragnar să rămână calm chit ca fierbea pe dinăuntru.

E o situație extrem de complicată. La dezastrele pe care le-ați făcut voi doi, cam trebuie sa stati la margine. Ne-ați încurca. ii zise lui Akame.

Damian nu a auzit si se descarcă pe Estelle.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 12, 2023 6:33 pm

Nici Estelle nu a auzit mesajul. Începea chiar să geamă mai tare. Raven îi aude şi oftează lung. Abia aştept să plec. apoi îşi prinde părul în coadă. Vishnu îl ascultă pe Ragnar şi se uită prin univers, apoi vine cu mesajul: Hope e ţinută într-un oraş paragină, plin de fabrici nucleare. E chiar lângă cel în care e ţinut Jimin, care e capitala ţării. explică şi le arată o hologramă ca harta. Trebuie să aveţi grijă să nu declanşaţi explozii sau ceva, că Hope e doar un om şi nu va rezista la radiaţii.
Iar Raven pune mâinile pe hartă. Atunci mergem eu, Kaneki, Ragnar şi Serena şi voi veniţi doar dacă e nevoie. Noi patru ar trebui să ne împărţim în colţurile oraşelor. Cele de pe continentul ăsta nu ne sunt folositoare şi nici nu avem voie să le distrugem. Trebuie să provocăm armata lor să se retragă pe celălalt continent, ca să nu ne surprindă din spate, şi după să avem grijă la bazele nucleare când ajungem la Hope.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 80 of 100 Previous  1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case