Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Revin curând. spune simplu. Afara era o zi innorata și ploioasa. Pe cât de calm și rece părea Damian, in interior era un car de nervi. Avea o față extrem de furioasa cu o privire rece ca moartea însăși. Trece pe lângă toată lumea fără să ii bage in seama absolut deloc. Ajunge afară ca să se gândească undeva singur in grădină. La ce nervi are, picăturile de aer se evaporă și sa fac in gaz. O să ii distrug. zise autoritar. Shiva ii plăcea când îl vedea așa. Dar nu zice nimic. Ragnar in schimb îl vede de la geam. Mda. Pe cat de calm e cu noi, are o gramada de nervi. ii zice lui Hope.
Se uită şi Hope apoi ridică din umeri. Îi pasă de toţi şi asta îl stresează mult. Dar ar mai trebui să se bazeze şi pe noi, că nu suntem slabi. zice şi lasă capul pe umărul lui. Serena era şi ea plină de draci. Se înfăşurase ca o sarma în pătura şi se uita în jos gândindu-se cum îi va tortura pe toţi după ce îl recuperează pe Jimin. Avem nevoie de toate informaţiile despre vârcolaci înainte. şi ridică privirea spre Ragnar.
Dede- Admin
Hope, să ascultam ideea mai întâi. După o să insist să venim și noi. Îl apreciez ca vrea să se ocupe el de tot, dar e chiar too much. Grija asta a lui pentru toți cam ia distrus mințile. Abia de și-a revenit iar șocul asta iar îl afectează groaznic. ii zice lui Hope. După se uita la Serena. Din ce văd, sunt o rasă puternica. Populația este dubla fata de pământ , sunt 5 continente mari cu vreo 6 națiuni, ca și dezvoltare sunt foarte avansați și mult mai dezvoltați decât pe pământ. Zeul lor da este puternic dar doar executa ordinele lor. Din ce mai văd, au și armate foarte numeroase. Mdaaa, o sa fie dificil. și oftează lung. Damian se uita și el la același lucru. După la o balta pe jos și se uita la el, se gândea după la Jimin. Dacă tu ai fost ca mine ca să mă ajuți , acum eu o să fiu ca tine ca să te iau de acolo. Atât pentru mine, cât și pentru Serena. și pleacă.
Aşa dezvoltaţi au ajuns vârcolacii? Fuck. şi se muşcă de buză. În timpul ăsta, Raven dormea liniştită cu Kaneki, având capul la pieptul lui, fără nici o grijă deocamdată.
Dede- Admin
Între timp Damian era la baie singur. Se uita in oglinda și se gândea la Jimin, avea reflexia lui in cap. Astfel își eliberează parul lung și cu o mașina de tuns începe sa se tundă. Chiar o să fiu ca tine. și se tăia atent in timp ce se uita in oglinda. Trec mai multe minute și era gata. Avea tunsoare similară cu a lui. Cu magia șterge mizeria de pe jos și își face un dus. Se usucă și ca haine voia ceva similar cu el. Diferența e ca paltonul albastru specific împreuna cu bluza albă erau ambele negre complet. Chiar arata ca fratele lui ca tunsoare și stil vestimentar. Având in vedere ca au trecut câțiva ani și peste el de când a plecat din exil fiind in univers, s-a maturizat complet. Și cam o sa rămână așa de acum incolo, e vorba de un zeu veșnic. Poza cu parul in coada e later. Ca și aia are un moment helau.
Raven, Kaneki, am vesti proaste. Jimin a fost răpit de unii si am nevoie de voi. Veniți pe planeta vampirilor. Trebuie sa discutam toți. zise scurt. Kaneki când aude de asta se trezește complet. Are el oftica lui pe Damian, dar e ceva serios. Poftim? Venim imediat. si încheie legătura.
După aceea se duce spre Serena , Ragnar, Hope, si Estelle. M-am întors. Haide jos sa ii așteptăm pe Kaneki si Raven. Discutam cu toții. Eu zic ideea mea si vedem ce mai trebuie adăugat. zise serios. Să îți fie de bine. chicoteste si Ragnar
Raven, Kaneki, am vesti proaste. Jimin a fost răpit de unii si am nevoie de voi. Veniți pe planeta vampirilor. Trebuie sa discutam toți. zise scurt. Kaneki când aude de asta se trezește complet. Are el oftica lui pe Damian, dar e ceva serios. Poftim? Venim imediat. si încheie legătura.
După aceea se duce spre Serena , Ragnar, Hope, si Estelle. M-am întors. Haide jos sa ii așteptăm pe Kaneki si Raven. Discutam cu toții. Eu zic ideea mea si vedem ce mai trebuie adăugat. zise serios. Să îți fie de bine. chicoteste si Ragnar
- Spoiler:
Estelle se uită şocată la Damian şi la noul aspect, dar Serena zâmbeşte şmechereşte. Uite cât îşi iubeşte fratele.. Şi aşa merg toţi jos. Jimin răpit? Ăsta e pe bune? E zeul cu cele mai mici şanse să poată fi răpit la ce puternic e. zice somnoros, dar se ridică şi ea. Se face gata cu magia şi deschide un portal pentru ea şi Kaneki direct la ceilalţi. Vine la ei cu o cafea în mână, că na, de când e mamă, funcţionează mai bine pe cafea. Te-ai şi tuns. zice uşor mirată.
Dede- Admin
La cât ma bătut Jimin la cap, am zis fie, îl salvez tuns. își zice pentru el răutăcios Hai ca îți sta bine. Arați ca diabolicul universului. Prea aveai par de gagica. se ia acuma Shiva Ia shhh. Am fost și eu stresat ce vrei. Nu am avut timp de tuns. Ma tund de acum btw. Îmi place. Nici prea lung, nici scurt. Finally s-a tuns. Uite ma ce bine ii sta. Pup. A trebuit sa ma las lovit dracu ca sa îl conving. zise blondul pentru el.
Well. La cât ma enervant Jimin cu miștourile lui, i-am zis sa ii îndeplinesc dorința asta. și chicoteste. Mai bine. Aveai par mai lung ca al meu. Ma oftic ca nu mai pot sa te trag de coada. nici bine nu vine ca începe râca Tu nu, dar eu da. zâmbește șmecherește Fututi ca de-aia s-a tuns. Anyway. Cam ce ar trebuii să facem? și trece pe serios acuma. Eu o să fac treaba mea de zeu al distrugerii cu ei , împreuna cu Serena. Tu, Raven , Hope și Ragnar aveți alta treaba.
Ragnar face ochii mari Ai tras cu urechea dar zău ca nu ma plâng.
Well. Treaba mea de zeu e sa corectez Creația ca de nu o distrug. Am metodele mele. O sa merg pe continentul din vest. Hope și Ragnar voi mergeți in partea de sud est ca sa va infliltrati in armata lor și sa vedeți cam cum funcționează astia militar. Eventual mai faceți și sabotaje. Raven cu Kaneki, voi o sa fiți cam niște spioni. Cât timp îmi fac treaba mea de zeu, voi urmăriți cam cum e societatea de acolo. De lumea e panicata , înseamnă ca se vor misca niște lucruri pe acolo. De nu, înseamnă ca ascund ce fac eu pe acolo. De fac asta , puneți și voi pe Internetul de acolo filmări și poze cu acțiunile mele ca sa agitați apele. O sa vina unii după voi, puteți sa obtineți niște Informații de la ei și sa vânați niște șefi. zise simplu. Ok. Dar tu ce o sa faci ? Well, Kaneki nu prea știe de ce face Damian zilnic. Când vin acolo provoc un genocid și un cataclism ca sa bag frica in ei cât sa mi se supună cacatii astia și sa ii fac in ultimii sclavi in imperiul meu ca sa provoc un război mondial. După ce îl luam pe Jimin o sa savurez sa văd cum se omoară ei între ei de frica mea ca le distrug planeta. și uite cum a ieșit al mai diabolic zeu ever din Damian. Kaneki face ochii mari Genocid, cataclism , sclavagism , cucerire și război mondial ? Ba te-ai tacanit??? zise tare Asta fac eu cu Estelle zilnic. Cucerim planete , devenim Împărați ca de nu ii distrug și plecam. Ii las in pace și nu ma bag. Dar de vin eu cu Estelle ori ceilalți zei pe acolo cam trebuie sa fim tratati ca împărații ce dracu.
Kaneki e efectiv șocat El ca el. Dar doamne Iartă-mă in ce hal a ajuns și Estelle de face treaba asta cu el in fiecare zi.
Well. La cât ma enervant Jimin cu miștourile lui, i-am zis sa ii îndeplinesc dorința asta. și chicoteste. Mai bine. Aveai par mai lung ca al meu. Ma oftic ca nu mai pot sa te trag de coada. nici bine nu vine ca începe râca Tu nu, dar eu da. zâmbește șmecherește Fututi ca de-aia s-a tuns. Anyway. Cam ce ar trebuii să facem? și trece pe serios acuma. Eu o să fac treaba mea de zeu al distrugerii cu ei , împreuna cu Serena. Tu, Raven , Hope și Ragnar aveți alta treaba.
Ragnar face ochii mari Ai tras cu urechea dar zău ca nu ma plâng.
Well. Treaba mea de zeu e sa corectez Creația ca de nu o distrug. Am metodele mele. O sa merg pe continentul din vest. Hope și Ragnar voi mergeți in partea de sud est ca sa va infliltrati in armata lor și sa vedeți cam cum funcționează astia militar. Eventual mai faceți și sabotaje. Raven cu Kaneki, voi o sa fiți cam niște spioni. Cât timp îmi fac treaba mea de zeu, voi urmăriți cam cum e societatea de acolo. De lumea e panicata , înseamnă ca se vor misca niște lucruri pe acolo. De nu, înseamnă ca ascund ce fac eu pe acolo. De fac asta , puneți și voi pe Internetul de acolo filmări și poze cu acțiunile mele ca sa agitați apele. O sa vina unii după voi, puteți sa obtineți niște Informații de la ei și sa vânați niște șefi. zise simplu. Ok. Dar tu ce o sa faci ? Well, Kaneki nu prea știe de ce face Damian zilnic. Când vin acolo provoc un genocid și un cataclism ca sa bag frica in ei cât sa mi se supună cacatii astia și sa ii fac in ultimii sclavi in imperiul meu ca sa provoc un război mondial. După ce îl luam pe Jimin o sa savurez sa văd cum se omoară ei între ei de frica mea ca le distrug planeta. și uite cum a ieșit al mai diabolic zeu ever din Damian. Kaneki face ochii mari Genocid, cataclism , sclavagism , cucerire și război mondial ? Ba te-ai tacanit??? zise tare Asta fac eu cu Estelle zilnic. Cucerim planete , devenim Împărați ca de nu ii distrug și plecam. Ii las in pace și nu ma bag. Dar de vin eu cu Estelle ori ceilalți zei pe acolo cam trebuie sa fim tratati ca împărații ce dracu.
Kaneki e efectiv șocat El ca el. Dar doamne Iartă-mă in ce hal a ajuns și Estelle de face treaba asta cu el in fiecare zi.
Mda, misiunea lui Damian e să supună planetele alea ca să fie loiale noastre, zeilor. Dacă nu, le distruge. îi spune varianta mai simplificată şi mai paşnică. Serena vine lângă Damian. Deci doi manipulează masele, doi se infiltrează pentru informaţii şi tu produci distrugerile. Atunci eu ce fac? îl întreabă puţin confuză, că a zis că are nevoie şi de ea. Vin cu tine să mă răzbun pe fraierii ăia? şi zâmbeşte.
Dede- Admin
Deci de-aia am eu iadul plin de suflete noi in fiecare zi. Ufff. și oftează lung Mnoh. De vin in iad înseamnă ca au greșit. Aia e. Nu enervezi un zeu care distruge. Am eu oftica mea pe tine dar regulile sunt reguli. și uite cum o da pe pace. Damian apreciază
Apreciez ca nu ne mai certam , Kaneki. zise blând cu un zâmbet adorabil. Bai de ești un drăguț sa mor eu ca nu ma cert cu tine. Ma comport fix ca ma-ta ca sa nu ma cert. N-am timp și nici chef.
Anyway. Serena , noi o sa ne cam batem împreuna cu aia mai puternici. O sa ii iau blând ca ideea e sa ii cucerim împreuna cât mai repede. Așa nu se vor atinge de Jimin și you know. Tu ești deja regina lui Jimin, tu o sa fii împărăteasa mea. O sa ii cam conduci împreuna cu mine ca deja știi sa faci asta. și ii zâmbește și ei drăguț.
Apreciez ca nu ne mai certam , Kaneki. zise blând cu un zâmbet adorabil. Bai de ești un drăguț sa mor eu ca nu ma cert cu tine. Ma comport fix ca ma-ta ca sa nu ma cert. N-am timp și nici chef.
Anyway. Serena , noi o sa ne cam batem împreuna cu aia mai puternici. O sa ii iau blând ca ideea e sa ii cucerim împreuna cât mai repede. Așa nu se vor atinge de Jimin și you know. Tu ești deja regina lui Jimin, tu o sa fii împărăteasa mea. O sa ii cam conduci împreuna cu mine ca deja știi sa faci asta. și ii zâmbește și ei drăguț.
- Spoiler:
Serena zâmbeşte satisfăcută de plan şi îl aprobă. Ăh, puţin pe lângă subiect dar.. Estelle o să rămână singură cu trei copii ştiţi.. spune Hope realizând că dacă vin şi ea cu Ragnar acum, asta o să se întâmple. Raven îşi dă ochiii peste cap. Bănuiesc că putem face o excepţie pentru a veni Estelle pe Pământ cu copiii până îl recuperăm pe Jimin. zice mai mult de dragul lui Hope şi al copiilor ei. Şi eu trebuie să-i las pe ai mei undeva sigur, că vânătorii de zei tocmai ce m-au urmărit când îi duceam acasă. Probabil casa lui Shirley e cea mai safe.
Dede- Admin
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100