Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 63 of 100 Previous  1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 63 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Jan 24, 2023 2:09 am

Scuze Estelle ca faci pe dădaca. Dar Hope și Ragnar nu au mai avut acțiune de mult timp. Cu ocazia asta faci și tu niște shoppping pe pământ când ciutanii dorm după amiaza. ii zice soției lui ca face pauza tura asta.
In caz de am nevoie de o diabolica…. și se gândește lung. Akame. Vezi ca am ceva acțiune de zeu și Gașca. Vrei sa te uiți? o întreabă pe argintie. Argintia era cu Cecilia și se uitau la un serial. Oh. Bătaie de zei? Ba vreau sa ma uit. Prefer acțiunea decât drama romantica. Îmi place și mie once in a while. Dar da, ma uit. și se uita pe glob. Am așa un vibe ca tie ți-ar plăcea. și chicoteste. Akame se uita la glob și îl vedea pe Damian schimbat. Oh. Deci a ajuns sa arate ca in viziunea mea cu el după exil. Ii sta bine așa mai serios. Zici ca era sora mea geamănă cu parul ăla lung și alb sa mor eu. Bine ca s-a tuns. Arata și el mai bărbat ce dracu. comenta lângă sora ei, alta care îl cicaleste. Am avut și eu o perioada mai nașpa ce vrei. comentează urat. Shhh și mergi să te bați acolo până nu te bat eu. Fututi. Zău că îmi vine să ți-o trag grav de nu mai mergi o săptămâna. Teapa ca ești exilat. Ești tu un frumos, nu zic nu, dar nu ma las așa cu una cu doua. Și in plus, tu ai o căsnicie. Vrei să te pârăsc lui Estelle? Baga-mi-as ca ma are la mâna. Fututi. Hai pa. si încheie legatura.
Îmi place gagica. E o rea cu el și chiar normala.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 24, 2023 11:00 am

Alta pe care vrea să o fută. Incredibil. spune Vishnu trăgând cu urechea la conversaţie de una singură, fără ca Raven să ştie. E ok. Mai schimbă şi ei mediul şi se mai cunosc aşa. spune calm. Păi atunci mă duc să le fac bagajul celor trei şi al meu. Iar Raven îi dă mesaj lui Shirley să-i explice situaţia şi de ce aduce toţi copiii acolo. CE MĂ? DAR CE-S EU AICI? CREŞĂ? Cum să îmi aduci ŞAPTE copii? se plânge ea imediat şi îi dă mesaj lui Ceci şi Akame: Am nevoie de voi două acasă până termină ăştia misiunea. Plus că trebuie protejat Kasen de vânători. Iar Ceci chiar reacţionează pozitiv: Mergem la mama şi bârfim toate trei despre cum se bat zeii, ca ţaţele. apoi chicoteşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 24, 2023 11:09 am

Să bârfim toate trei? Me gusta. Ma tentează la maxim să văd cum Damian face ca animalul și are drama lui romantica cu Raven. și chicoteste drăguț. Il luam pe Jin și hai sa mergem.
Cu asta o să fie dificil , Vishuu. E o rea ca tine așa. Se ia de el la modul groaznic si zău că îmi place. bârfa între zei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 24, 2023 11:24 am

Cecilia face bagajul celor trei şi pleacă oe insula bruneţilor. Iar între timp termină şi Estelle şi e gata de plecare. Promite-mi că nu te suprasoliciţi, oboseşti, sacrifici sau sinucizi pentru ceilalţi. îi spune serios lui Damian şi îl priveşte direct în ochii, că na, are un istoric de genul ăsta. Vreau să te întorci întreg la mine. Şi fizic, şi psihic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 24, 2023 11:27 am

Damian trage aer in piept și o săruta pe buze scurt. O să fiu in regula, promit. și o ia in brațe. Poți să te uiți la mine și in caz de ceva, să mă salvezi tu. Am bază in tine să știi .
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 24, 2023 11:36 am

Îl sărută şi ea şi îl strânge tare în braţe. Era clar că nu stau acasă dacă începi să înnebuneşti şi să fii incontrolabil. Lenalee era lângă mama ei şi, cu micile ei aripi de înger, se ridică în aer până la nivelul pieptului lor şi îl ia şi ea pe Damian în braţe. Papa, te iubesc!
Hope îşi ia şi ea gemenii în braţe şi îi mângâie pe cap. Să ascultaţi de femeile la care mergeţi, da? Ele îmi sunt prietene bune şi vă vor binele. le spune părinteşte şi îi pupă pe obraji pe amândoi.
Raven oftează scurt că na, copiii ei nu au o relaţie atât de strânsă cu Damian cum are Lenalee. Vă deschid vouă un portal direct pe insulă şi după merg şi eu să duc copiii mei şi revin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 24, 2023 12:08 pm

Și eu te iubesc, ai grija de mama ta. o pupa pe obraz și o mângâie de cap puțin , părintește. Știu ca o sa fiți cuminți. Sa va faceți prieteni noi. zise și Ragnar la copilașii lui. Adorabil.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 24, 2023 12:14 pm

Astfel Estelle pleacă cu cei trei copii şi ajung direct în faţa lui Shirley care, deşi nu era Team-Estelle, o salută şi pe ea, apoi ia direct copiii în braţe. Uite nepoţeii mei! Ce mari şi frumoşi v-aţi făcut! Raven se teleportează acasă, face bagajele copiilor cu magia şi îi aduce şi ea pe insulă în maxim 5 minute. Bună fetelor. Dacă vă supără drăcuşorii mei, simţiţi-vă libere să-i pedepsiţi. zice simplu şi cu un zâmbet pe buze, ca s-o audă toţi patru. Mai puţin tortura şi traumatizarea, Akame.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 24, 2023 12:21 pm

Da , da. Ți-am făcut un favor in avans cu ăla. L-am pedepsit dinainte să aibă drama lui cu tine. chicoteste drăguț , dar e cea mai rea femeie. Totuși se duce la Estelle. Au in comun faptul că sunt îngeri si in general Akame cam tine cu fetele. La ce drama a trăit si Estelle împreuna cu ea si Raven, cam are intenția sa se bage in seama cu ea. O ia in brațe pe Lenalee Ești un îngeraș de fată. Ai crescut frumos, semeni cu mama ta. Bine că nu semeni cu fraierul ăla. se uita si la Estelle Vad că ai crescut in putere si tu si simt ca te-ai schimbat. Cumva vrei să devii un inger pur? o întreba simplu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 24, 2023 12:32 pm

Raven le face cu mâna că ea era pe grabă şi pleacă. Maze însă se uită la cei trei îngeri, al lui Lenalee şi ai lui Hope. Că ea fiind jumătate demon, se simte ciudat în preajma lor. Dar deocamdată nu face nimic. A trebuit să mă împac cu regretele mele. Dar încă nu am terminat antrenamentul. îi răspunde lui Akame şi zâmbeşte. O simte că nu e rea cu ea. Aici zici că-s printre lupi. Măcar cu ea să mă înţeleg. Lui Lenalee îi plăcea orice atenţie primea aşa că o strânge pe Akame cu braţele ei micuţe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 63 of 100 Previous  1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case