Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 32 of 100 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 32 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Jan 15, 2023 11:24 pm

Astfel toți patru ajung la localul cu loc de joaca. Damian o ia de mânuță pe Celia și împreuna cu Raven și Maze se pun la o masa. Mai întâi fetelor luați masa. Aveți nevoie de energie ca sa cresteti mari și frumoase. Să nu comentați. După puteți merge la locul de joaca cât vreți. zise către Celia și Maze ca un tata dur dar corect cu ele. Uite cum Maze a noastră primește educație de la Damian încă de atunci. Adorabil.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 15, 2023 11:27 pm

Păi şi până vine mâncarea ce facem? îl întreabă cu tupeu. Când a văzut jucăriile şi ceilalţi copii, voia să se ducă direct la ele dar a fost trasă la masă şi s-a supărat. Da, Papa, nu putem merge acum şi ne întoarcem când trebuie să mâncăm? întreabă fata lui mai cuminte totuşi, că ea ştie cum să-i vorbească.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 15, 2023 11:33 pm

Nope. Maze asculta de mama ta. Îți vrea binele. Iar Celia, te-am educat sa fii o fata respectuoasa. Pana vine comanda puteți sa vorbiți între voi ca doua surori. zise pe același rol de tata dur și corect cu ele. Vine și ospătarul. Pentru fata mea, aduni te rog un suc de portocale. Eu îmi comand o cafea. Iar de mâncare ei ii trebuie un meniu pentru copii mici. O bucata de piept de pui cu niște paste ca sa aibă energie. Pentru mine îmi doresc doar niște sushi cu orez. Îmi place mâncarea japoneza. zise simplu și ia mâncarea. După se duce la Raven.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 15, 2023 11:41 pm

Maze stă lângă mama ei şi o ia de mână. Cum Raven e o mamă mai libertină şi nu aşa strictă (cel puţin în viaţa asta, că în cea actuală nu mai e aşa), Maze nu e obişnuită cu asta deci spune încet şi bosumflat: Nu-mi place de el. E rău. Bruneta chicoteşte că în sfârşit o pune cineva la punct pe fetiţă. Pentru fata mea tot un suc de portocale, cu un meniu de copii de piept de pui în sos de ciuperci şi cartofi la cuptor. Iar pentru mine un cocktail dulce fără alcool şi un meniu ca al celei mici, de adult. comandă şi se aşează toţi la masă, cele două familii fiind faţă în faţă. De nevoie, fetiţele încep să discute despre desenele animate la care se uită şi ce jucării au acasă. Măcar atât dacă nu se pot juca încă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 15, 2023 11:48 pm

Cand îți vine ceasul biologic Cecilia. Poți sa îl consideri o varianta de tata. Mie îmi place de el. ii zice surorii ei la ureche in șoaptă. Ele fiind un cuplu de fete, cam trebuia sa se uite încă de pe acum la orice varianta posibila pentru viitor. Ca și Akame e in aceeași situație ca ea.
Damian chicoteste la Maze. Sunt cel mai rău din univers, Maze. zise așa ca o premoniție la crimele care vor urma din cauza lui. Raven, tu unde lucrezi? ii pune brunetei o întrebare normala ca sa aibă și ei o Conversație de Adulți.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 15, 2023 11:58 pm

Cecilia roşeşte puţin. Mda... Mai vedem. Deocamdată i se părea ciudat să se gândească la un copil cu el.
Raven, fiind la NASA, nu avea voie să spună asta direct, aşa că răspunde mai simplu: Ăhm, lucrez într-un laborator ştinţific. M-au pasionat mereu chimia, fizica, spaţiul şi necunoscutul. Şi deja vine ospătarul cu băuturile pentru cei patru. Tu?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 12:06 am

Suntem in aceeași situație amândouă. Eu fac copii la 2-3 generații așa ca nu ma grăbesc. Dar ma voi băga in seama cu el. De am o chimie cu el și e de durata, îl iau in calcul. își zice pentru sine.
Blondul simte ca îl deranjează parul. Așa ca îl desface și îl pune iar in coada mai bine. Sa se bucure și Raven. Suna interesant. Eu toată viața am studiat psihologia cât și medicina. Sunt medic cardiolog in marea parte a săptămânii ca sa salvez inimile pacienților. Dar și psiholog o zi pe săptămâna ca sa ajut diferite persoane ce au probleme emoționale , mai ales din dragoste. Pentru ca îmi place. zise simplu. Ce face ca om face și ca zeu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 12:11 am

Raven zâmbeşte cu colţul gurii dar îşi apleacă capul şi îşi dă părul într-o parte după ureche ca să nu se observe zâmbetul, apoi ia paharul de cocktail şi bea puţin. Foarte frumos din partea ta. Înseamnă că ai studiat mult pentru astea. Maze observă gesturile astea micuţe. Mama nu zâmbeşte la bărbaţi..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 12:22 am

Uhm. Viața mea e una complicata. Am fost luat de la părinți la naștere. Nu ii cunosc dar având in vedere ca au primit bani ca sa fiu luat, nici nu vreau sa ii cunosc. M-am născut cu un potențial foarte mare. Am fost luat de o echipa a guvernului ce căutau diferiți copii ca mine ca sa ii ducă într-un centru special de talente. Dar nu e deloc o poveste frumoasa sa știi. și face o pauza A trebuit sa învăț foarte multe împreuna cu ceilalți copiii. De la lupte la tot felul de lucuri complicate. Căutau omul perfect ca sa zic așa. La final a trebuit toți copiii ce aveam 9 ani sa ne luptam pe viața și pe moarte pana am mai rămas doar eu. și oftează lung Pot sa îți spun povestea vieții mele atât de ușor pentru ca am distrus toți potențialii inamici. Poți sa nu ma crezi dacă vrei. Dar având in vedere ca Inafara de Celia nu am pentru ce sa mai trăiesc , nu am un secret fata de nimeni. Sunt o carte foarte deschisă. și bea din cafea.
In realitate , viața lui Damian o face sa se simtă prost. Vai doamne ce viața groaznica a avut. Povestea asta plus moartea ta și a mea și nu mai vrea sa trăiască dacă nu era fata lui. Bai îmi pare rău de el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 12:28 am

După povestea asta există două reacţii: Cea de şoc şi de sentiment inconfortabil din partea lui Raven şi cea de mirare şi curiozitate din partea lui Maze. Păi şi după ce ai câştigat, ce ai făcut?! Ai puteri supranaturale acum? îl întreabă imediat. Raven însă voia să-şi oprească fetiţa şi (dacă era nevoie) chiar să fugă de acolo cu ea. Maze, nu fi nepoliticoasă. zice simplu. Care erau şansele să dau de un bărbat arătos şi deştept dar care să nu fie dubios... of.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 32 of 100 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case