Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 33 of 100 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 33 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 12:33 am

Ahm. Nu. Am dus o viața normala. Mi-am câștigat libertatea doar. zice scurt. Schimba privirea într-una rece și ii ridica bărbia lui Raven și se uita in ochii ei. Fix la fel ca in realitate se comporta. De sunt sincer cu tine nu am de gând sa îți fac nimic sa știi. și revine la masa extrem de normal și mânca din Sushi cu un zâmbet chiar drăguț. La câte traume a avut, normal ca e ultimul psihopat. Dar e normal in comparație cu ce a devenit.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 12:39 am

Lui Raven i se face pielea de găină câteva momente. Se dă puţin în spate ca să nu o mai poată atinge şi începe şi ea să mănânce. Maze a primit un răspuns plictisitor aşa că decide să mănânce repede ca să se poată juca după şi să scape de adulţi. Pot să te întreb de ce erai la cimitir? zice după câteva momente de tăcere.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 12:42 am

De fiecare data când am liber merg sa vorbesc cu doua persoane dragi mie. Prima mea iubita care și-a sacrificat viața pentru mine, o cheamă Akame. Cât și pentru soția și mama Celiei, o cheamă Cecilia. Le regret pe amândouă. și oftează lung. Tu?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 12:48 am

Super. Povestea devine din ce în ce mai ciudată.. îşi zice în gând. Raven din realitate râdea în momentele astea de cum era ea în prima viaţă, dar se şi înţelegea, pentru că era o mamă singură, fără puteri, care încerca doar să fie precaută. Noi mergem în fiecare săptămână la mormântul soţului meu, să-i mai povestesc lui Maze cum era tatăl ei. şi face o pauză. Eram însărcinată în 6 luni cu Maze şi eram în concediu. Când am ieşit de la un cinema, am fost atacaţi de mai mulţi hoţi. Kaneki s-a aruncat la bătaie cu ei ca să pot fugi eu. Am sunat poliţia dar până să vină ei, am început să aud împuşcături şi.. Se pare că l-au omorât şi jefuit fără milă. apoi înghite în sec. Aproape că am pierdut şi sarcina în seara aceea. Cele două fetiţe ascultau poveştile celorlalţi adulţi curioase.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 12:55 am

Lui Damian chiar ii se rupe inima. Nu ca era deja praf. Dar ii părea rău. Sincer îmi pare rău. Din ce îmi spui tu părea un băiat foarte ok. și se uita la ea, era chiar empatic cu ea. A murit ca un erou pentru tine. Poți sa fii mândra de el. Ai avut un soț puternic. Inteleg de ce l-ai ales pe el. și chiar încerca sa o încurajeze intr-un mod cât se poate de sincer. A fost om ok Damian. Acum e ultimul gunoi de om. Dar a avut o inima , atunci. zice Kaneki din realitate foarte urâcios.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:04 am

Raven zâmbeşte iar, de data asta e un zâmbet sincer. Mersi. Dar nu trebuie să îţi pară rău pentru mine. Ai avut şi tu multe greutăţi se pare. Maze şi Celia termină de mâncat în timpul ăsta. Papa, suntem gata. Putem merge să ne jucăm? întreabă inocent.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 1:10 am

Viața mea e o tragedie , Raven. și oftează lung. Prefer sa sufăr eu decât sa mai sufere alții. De-aia îmi pare rău de tine. Ca ești doar o femeie. Eu asta e, sunt bărbat și îndur. Dar tu ești doar o simpla fata. Ai ajuns o mama singura cu un copil mic și sunteți foarte expsuse pericolelor. De-aia empatizez eu cu tine. și acum arată de ce e un psiholog. Ca o înțelege deși nu spune multe. După se uita la copile. Puteți sa mergeți. Ma uit eu după voi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:19 am

Atâta le trebuie fetiţelor că fug imediat la locul de joacă. Cred că mama mea îl place pe tatăl tău. îi spune la ureche Celiei, după ce a văzut ce gesturi făcea. Da? Păi atunci devenim prietene şi ei o să se vadă mai des! completează şi cealaltă micuţă, apoi încep să se joace cu copii din jur. Raven termină şi ea de mâncat. Sincer, experienţa aia m-a lăsat cu o frică constantă. Am fost atacată cu soţul lângă mine. Acum că sunt fără el şi cu o copilă mică sunt o victimă şi mai uşoară. Ba chiar aveam în plan să îmi cumpăr doi câini de pază pentru noi două. şi cumva, chiar dacă era ea mai precaută, uite că începe să-i dea mai multe detalii personale: Nici la restul familiei mele nu mă pot duce din cauza jobului. Ei sunt în Spania, doar că oricum părinţii mei au murit de boală, iar de restul rudelor nu sunt apropiată. Şi oricum...Nici Spania nu e un loc mai sigur. Aici măcar pot să-i ofer un viitor mai bun lui Maze.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 1:28 am

Blondul o asculta atent. De simți nevoia sa faci piața ori sa te duci într-un loc public aglomerat , poți sa ma suni sa știi. Sa îți ofer paza mea nu e mare lucru. Având in vedere cum m-am simțit eu fără apărare in trecut, pot măcar sa te ajut sa nu trăiești la fel ca si mine. ii spune pe un ton sincer si cald, după bea din cafeaua lui.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:31 am

Raven simte deja că ar fi prea mult. Nu, nu. Nu are rost să te deranjez. Ai şi tu programul tău. Problema cea mai mare e când merg singură sau merg cu Maze pe drumuri goale sau când e întuneric. De asta mă gândeam la nişte câini de pază. şi îi zâmbeşte politicos.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 100 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case