Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 66 of 100 Previous  1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 66 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Jan 27, 2023 2:11 pm

O las cu Raven ca sunt ca surorile. Nu ma deranjează. Are și fata asta o prietena cât timp sunt eu cu treaba. și chicoteste Pai nu suntem noi Vishuu gagicile deștepte care se ocupa de destinul ăstora doi? Eu ma ocup de obsesia lui cu Cecilia. Tu cu Raven. Facem munca murdara pentru univers. Vreau sa ma trezească asta odată și sa ieșim și noi. zise malefica din ea.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 27, 2023 2:21 pm

Păi la aia mă refer. Ai grijă să nu facă Damian cu Cecilia cum a făcut cu Raven, de s-au futut spontan şi a înnebunit. şi după oftează şi se calmează, că vede că Akame e acum mai rezonabilă. Trece şi durerea de cap a lui Raven, încet. Acum o lua somnul că Damian i-a trezit din somn pentru misiunea asta. Kaneki, ceilalţi sunt în palatul din centru. Ar trebui să luăm aparatura şi prizonierul şi să mergem şi noi acolo, nu?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 27, 2023 3:41 pm

Damian e exilat și poate venii doar pentru copiii ori de Raven e in pericol. Pentru Cecilia nu. Astea sunt regulile exilului fie ca ii place fie ca nu. Dar sunt eu cu ea așa ca e in siguranța. Am eu grija de ea. Tu te ocupi de Raven. N-am chef sa o mai iau de la capăt. Conștiința mea de om abia de a devenit împăcată cu destinul ei. Și zău că vreau doar niște timp cu el, când e normal la cap. zise sec și încheie legătura.
Akame stătea normal cu Estelle și Lenalee. Ia luat niște cadouri și ei.
Nici nu se pune problema. zise scurt și ii da sa plece.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 27, 2023 3:46 pm

Well, discuţia asta, pe cât de nasoală a fost, a fost şi folositoare că a mai motivat-o pe Vishnu să o ţină pe Raven mai sub supraveghere. Astfel Raven merge în palat cu Kaneki şi prizonierul. Serena era pe hol şi vine la ei. Am verificat pe net că merge bine treaba. Acum toată planeta ştie de atac. Următorul pas e să băgăm sperieţii în oameni şi să dăm vina pe lideri, ceea ce oricum e adevărat. şi închide telefonul. Am vorbit şi cu Hope. S-au infiltrat bine şi sunt aproape de nişte şefi. Raven îl trage pe asasin de păr. Perfect. Poate ne mai spune şi ăsta câte ceva. Dacă nu, îl omorâm şi continuăm planul obişnuit. şi se uită în ochiii lui. Promit că te las în viaţă dacă colaborezi. Şi îţi dau drumul după ce îl salvăm pe Jimin. şi zâmbeşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 27, 2023 11:57 pm

Well. Era de așteptat. Dar va trebuii sa atacam de maine că o să vina pe noi. zise simplu. Am încredere in Hope și Ragnar. și zâmbește scurt.
Ce vreți să vă spun? întreabă panicat. Kaneki cu lancea îl apasă de gât și se uita precum diavolul Cine te-a trimis ? Care sunt șefii? Unde e Jimin? Aaaa, de Jimin nu știu nimic. Sunt membru al unei organizații de spionaj. Șefii sunt mai mulți. zise scurt. Ai vreo legitimație ? iar ăla o arata. Raven, hai sa le luam legitimațiile ăstora si sa ne transformam in ei. Ii cam vânam pe ascuns.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 28, 2023 12:35 am

Uh, nu fac asta deja Ragnar şi Hope? întreabă în timp ce se uită la toţi trei, dar mai mult la Kaneki. Dar dacă vrei, facem. şi zâmbeşte. Ne spune cum se numesc şefii lui şi cum să-i contactăm şi mergem să facem pe asasinii. Doar că mai întâi vreau să dorm. Serena ridică din umeri. Eu n-am nimic împotrivă. Dormitoarele sunt în capătul holului, pe dreapta. Eu mă duc în biroul preşedintelui, că am văzut nişte hărţi pe acolo. Poate găsesc nişte pasaje secrete. Că da, ea nu avea somn şi nu voia să doarmă fără Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 28, 2023 1:15 am

Facem ambele treburi. Că am chef de bătaie. E mișto tortura in iad dar vreau să fie și o provocare. rade puțin. Hai să mergem. și o ia de mână.
Eu te las. Mă pun să dorm. In caz de ceva mă trezești. și se duce in camera lui. E in pijama. Se uita la brățara lui. Familia mea e Estelle, Lenalee , Serena și Jimin. Te aduc eu înapoi să te joci cu nepoata ta. Știu cât de mult îți place să fii unchi. zâmbește scurt și se bagă la somn.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 28, 2023 1:38 am

Ar fi dormit si Serena, dar deocamdata nu putea. Merge sa se uite la documente si chiar gaseste niste harti cu pasaje subterane. Acum intrebarea era unde se aflau. Raven merge in dormitor cu Kaneki, unde aveau si o baie privata. Umple cada cu apa si gel de dus ca sa se faca spuma si in timpul ala pregateste cu magia haine de schimb pentru amandoi. E loc de doua persoane in cada, sa stii. Ii spune incet si dintr-o data corpul ei e gol, acoperit doar de un prosop.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 28, 2023 1:49 am

Brunetul o săruta pe buze. Atunci hai să fim amândoi. și e acoperit doar de un prosop. O ia in brațe și o tine strâns.
Hope cu Ragnar dormiseră și ei într-una din bazele militare, dar fără să facă nimic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 28, 2023 10:13 am

Dacă vede că acţiunea se terminase pe ziua aceea, Estelle începe să-i trimită poze lui Damian cu ea şi Lenalee probând noile haine pe care le-a adus. Am fost cu Akame la shopping, dar Lenalee s-a uitat la bătăile tale. Cum te simţi? şi stă în pat cu o pătură peste, în timp ce Lenalee era deja pusă la somn lângă ea.
Raven şi Kaneki intră în baie, iar când sunt lângă cadă, trage cu o mână ambele prosoape şi intră în apă, încă sărutându-l cu poftă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 66 of 100 Previous  1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case