Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 34 of 100 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 34 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 1:35 am

E in regula atunci. ridica din umeri și tace ca nu mai are nimic de zis. Doar se uita la fete. Ele par ca se inteleg in schimb. Nu as vrea sa le stric prietenia. și se gândește deja ca un om ce face planuri cu destinele tuturor.E in regula ca intr-o zi pe săptămâna sa ieșim toți patru într-un parc ca Celia și Maze sa se joace ? întreabă simplu.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:38 am

Sună bine. îi răspunde trăgând şi ea cu ochiul la fetiţe. Ce ar fi să ne vedem tot aşa, duminica, după ce terminăm la cimitir? iar atunci îşi scoate şi telefonul din buzunar. Vrei să facem schimb de numere? De exemplu dacă nu ajungem într-o zi, să ne anunţăm. Era mai relaxată acum şi mai paşnică. Îi e mai uşor să vorbească despre copii decât despre ea însăşi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 1:44 am

Eu sunt liber doar duminca. Desigur. și fac schimb de numere. Și desigur ca ne putem anunța când nu putem. E ceva normal. ii zâmbea relaxat și el. Mă bucur pentru Celia să știi. Avea nevoie de o prietena in viața ei. și se uita la ceas. Era aproape timpul sa plece pentru lecțiile ei de pian.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:47 am

Sper să se înţeleagă. Maze fiind cum ai văzut şi tu că e, îi mai sperie pe unii copii cu energia ei. iar aici chicoteşte. Mersi că m-ai ajutat să o stăpânesc azi. Şi pentru că l-a văzut pe Damian că se uită la ceas, se uită şi ea şi vede că a trecut destul timp, aşa că cere nota şi plăteşte ea cu cardul pentru toţi patru.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 1:52 am

Când vede ca ea a plătit nota ii se părea puțin ciudat.Având in vedere ca eu te-am invitat , nu trebuia. zice simplu , dar ii s-a părut un gest chiar drăguț . Pari genul de femeie puternica care nu se lasă cu una cu doua. Îmi pare bine ca te-am cunoscut. Iar Maze sa știi ca e o adorabila. E un copil frumos. Sper ca o sa fiți amândouă in siguranța. zice pașnic si o cheamă pe Celia. Ca e timpul sa plece.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:56 am

E ok, doar n-o să te las să plăteşti de fiecare dată. spune simplu. O fi ea o mamă singură, dar n-o duce nici rău financiar, având în vedere jobul. Şi voi la fel. Celia e o dulceaţă de fată. Cred că toţi părinţii sunt geloşi pe cât de cuminte e ea. Iar atunci Celia vede semnul de la tatăl ei şi o ia pe Maze de mânuţă înapoi la cei doi. Eu trebuie să plec.. spune încet lui Maze. Dar Papa, mai vreau să mă văd cu prietena mea!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 2:03 am

Damian se lasă in genunchi și își mângâie fata de cap. Eu cu mama lui Maze, Raven, am devenit prieteni. Ne-am înțeles ca de acum in fiecare duminica după ce mergem la cimitir sa petrecem timp împreuna toți patru ca acum. Așa ca poți sa stai liniștita. Voi doua ramaneti prietene. ii zâmbește pașnic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 2:07 am

Celia se luminează la faţă şi îşi îmbrăţişează tatăl. Mersi, Papa! Eşti cel mai tare! Maze zâmbeşte şi ea şi merge la mama ei. Atunci noi am plecat. Pa Celia, mi-a părut bine. spune şi ea amabil către fetiţă. Maze le face cu mâna şi pleacă cu maşina acasă. Pe drum, Raven era puţin prinsă în gânduri, dacă e chiar bine ce face sau nu. Se gândea de asemenea şi la Kaneki. Cred că.. Nu am decât să fac asta şi să văd ce se întâmplă. Dacă simt ceva în neregulă, pur şi simplu rupem legătura. se încurajează în gând, ca să fie şi ea mai deschisă şi prietenoasă cu oamenii buni cu ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 2:15 am

Damian in schimb conducea mașina calm. Celia fiind in scaunul de copilot dar aranjat sa fie ca de copiii.Seamănă așa ca aspect puțin cu Cecilia. Dar știu ca nu e ea. Pare o persoana de treaba , încercată in viața și ea. O sa mențin legătura pentru Celia ca merita și ea o prietena. Altceva nu. Am pierdut iubirea de doua ori într-un mod groaznic și ultimul lucru de care am nevoie acum e sa ma îndrăgostesc iar și sa îmi neglijez copila. Sunt deja foarte ocupat atât cu munca cât și cu hobby-ul meu. Nu mai am timp de încă o drama romantica. O sa fiu doar ca un prieten cu Raven și cam atât. își zice gândurile și își lasă copila la lecțiile de pian.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 2:28 am

Celia merge la lectii si urmează o perioada lunga strict de prietenie intre ei. Raven totusi ajunsese in punctul in care nu ii mai era rusine sau frica sa vorbeasca liber cu Damian. Ba chiar se simtea mai bine după ce ii spunea problemele ei. Celia cu Maze ajunsesera prietene bune. Se completau comportamental si adesea stateau lipite una de alta ca BFF. Asa se duce un an de zile. Fetele au mai crescut putin si azi era o zi normala de duminica in care iesisera la o inghetata toti patru pentru ca era vara si cald. Papa. Eu si Maze voiam sa te intrebam daca poate dormi o seara la noi. Vrem sa stam mai mult impreuna. O sa fim cuminti, promit eu!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 100 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case