Kanie Mansion
2 posters
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian aude telefonul și când că e Estelle se uită instant. Zâmbește larg și când la pozele ei cu Lenalee. Sunt in regulă să știi. Îmi pare bine că te-ai împrietenit cu Akame. E o fată bună. Rămân cat de concentrat posibil ca să termin cat se poate de repede. Am câteva dureri de cap de la stres dar nu e ceva grav. Imi e dor de tine. ii scrie și el.
Kaneki o tine de fund și o musca de buza. Avea chef de joaca după o zi lunga de stres. După o zi stresanta ca asta, meritam și noi ceva distracție.
Kaneki o tine de fund și o musca de buza. Avea chef de joaca după o zi lunga de stres. După o zi stresanta ca asta, meritam și noi ceva distracție.
Atunci pune-te la somn. Cu cât eşti mai odihnit, cu atât eşti mai puternic şi te întorci mai repede la noi. îi scrie în timp ce zâmbeşte şi se întoarce către Lenalee să o mângâie pe cap în timp ce doarme. Îşi face discret şi un selfie cu ele două, dacă tot.
Raven se pune peste Kaneki în cadă. Apa şi spuma îi acoperă sânii şi se freacă cu fundul de bazinul lui. Logic. Când te-am văzut cum te baţi, mă gândeam numai că abia aştept să terminăm ziua asta, să te am doar pentru mine.
Raven se pune peste Kaneki în cadă. Apa şi spuma îi acoperă sânii şi se freacă cu fundul de bazinul lui. Logic. Când te-am văzut cum te baţi, mă gândeam numai că abia aştept să terminăm ziua asta, să te am doar pentru mine.
Dede- Admin
Își face și el un selfie și ii trimite ei. Se înfășura cu o pătura și se duce la somn. Avea nevoie. Somn ușor. Te iubesc. și inchide telefonul.
Sunt doar al tău. și o mușcă de buză și o trage in timp ce ii da o palma la fund.
Sunt doar al tău. și o mușcă de buză și o trage in timp ce ii da o palma la fund.
Atunci movalia îl bagă pe Kaneki înauntru şi geme. Şi eu doar a ta. îi spune sincer, apoi îl strânge în braţe. Vishnu zâmbeşte mulţumită. Exact cum ziceam. Are drama aia interioară, dar vrea să se dedice doar lui Kaneki. Sper ca asta să potolească dramele şi certurile.
Dede- Admin
Vishuu, eu n-am o problema cu ea dacă e cu Kaneki. La câte face el pentru ea, chiar ar trebuii să se dedice. Pe mine mă interesează fericirea și sănătatea lui Damian. E Raven o fată bună nu zic nu, dar are regretele ei. Ar trebuii să vorbești cu ea să mediteze. Să se gândească atât pentru ea, Kaneki cât și pentru Damian. De stă prea mult cu gândul la doi ii face rău. și uite cum ființa cereasca din Akame își da interesul ca să o dea la pace cu Vishuu ca au amândouă un interes comun la care ar trebuii sa coopereze. Că nu e o fată rea. Malefica ? Da. Dar e așa doar de se simte deranjata.
Nu îți dau drumul. si face pe posesivul si o tine strâns in brațe si se misca împreuna cu ea, fiind foarte excitat.
Nu îți dau drumul. si face pe posesivul si o tine strâns in brațe si se misca împreuna cu ea, fiind foarte excitat.
Da, ştiu. O să fac asta cu ea după ce se liniştesc apele cu Jimin. Că acum e nevoie de ea pentru plan. Plus că încă nu mi-a trezit forma originală. Să văd ce plan găsesc şi pentru aia. Cea mai motivată să-mi dea drumul 100% ar fi într-o bătaie în care nu poate să-i salveze pe ambii băieţi şi are nevoie de mine, hihi. şi iar face pe malefica şi manipulatoarea, că doar e parte din căpetenia familiei. Cred că mai fac un ultim joc pe tema asta şi după o axez pe meditat, promit.
Raven observă că Kaneki e posesiv cu ea, aşa că se mişcă mai repede. Nu te îngrijora, Kaneki. Nu fug nicăieri. Nu te las pentru nimeni, promit. şi da, a spus asta gândindu-se că nu renunţă la el nici măcar pentru Damian, wow.
Raven observă că Kaneki e posesiv cu ea, aşa că se mişcă mai repede. Nu te îngrijora, Kaneki. Nu fug nicăieri. Nu te las pentru nimeni, promit. şi da, a spus asta gândindu-se că nu renunţă la el nici măcar pentru Damian, wow.
Dede- Admin
Eu de exemplu l-am convins pe Damian așa să știi. I-am spus că uite, fuga asta după doi nu e buna pentru nimeni. Pune-te in locul lui Raven ori Cecilia, sa fii cu cineva dar sa ai gândul ca îl poți pierde repede. Nu te simți naspa? El a înțeles asta ca s-a pus in locul lor. Le iubește si își da interesul ca ele sa fie in regula. Dar zi de zi o respecta pe Estelle. Poate ii zici si tu ceva de genul lui Raven, sa se pună in locul lui Kaneki care face totul pentru viața ei cât si in locul lui Damian care a făcut totul pentru destinul ei. Ca așa gândesc si eu sa știi. Am făcut totul pentru destinul lui Damian, dar chiar si treaza o sa respect relația mea cu Cecilia. Nu aș vrea ca ea să se simtă nașpa din cauza relației mele cerești cu el să știi. spuse extrem de calma si concentrata , era vorba de un inger.
Așa te vreau să știi. zâmbește drăguț si o trage de limba si o zgârie de fund ținând-o posesiv si o săruta frantuzesc.
Așa te vreau să știi. zâmbește drăguț si o trage de limba si o zgârie de fund ținând-o posesiv si o săruta frantuzesc.
Vishnu oftează. Ştii de ce metoda aia funcţionează la Damian dar la Raven nu? Că Damian merge pe raţiune, Raven merge pe sentimente. Fix aşa i-am ales şi eu cu Shiva, ca să ne completăm şi ca să ştim cum să-i controlăm. Damian pe raţiune cu Shiva pe sentimente şi noi fetele invers. Mă descurc eu cu ea, mersi. şi începe să se uite după Jimin, că Vishnu bineînţeles că ştia că Jimin s-a lăsat răpit. Hei Jimin, o să am nevoie de cei mai puternici vârcolaci pentru lupta finală. Şi, dacă e nevoie, să îi ajuţi să-i pună în pericol pe băieţi. M-am săturat de forma asta. Vreau să fiu iar eu.
Movalia se apasă mai tare pe el şi simte cum se apropie de orgasm. Te iubesc. Te iubesc mult. şi începe să geamă mai des.
Movalia se apasă mai tare pe el şi simte cum se apropie de orgasm. Te iubesc. Te iubesc mult. şi începe să geamă mai des.
Dede- Admin
Tu o cunosti mai bine. Eu cu Damian am petrecut atât de mult timp împreuna încât am luat chestii unul de la altul și cam știu cum să vorbesc cu el. Când e el rațional , eu sunt sentimentala și vice versa. La câte boli mentale am luat și eu din cauza lui, sunt cam singura femeie ce poate vorbii pe limba lui.
Cât timp Damian e in regulă, eu nu mă bag. Dar de văd că nu o să ai idei cu Raven, să știi că te ajut și eu. Două creiere sunt mai bune decât una. Și in plus, sănătatea psihică a lui Raven o afectează pe cea a lui Damian. Așa că e in interesul meu. chicoteste scurt și o lasă in pace.
Stii ca îmi place să fac pe prințesa. Și o sa cam fac asta sa știi. Îmi place once in a while sa fiu biciuit și sa bag spaima in oameni. chicoteste masochistul și diabolicul din el. Va mai dura ca toți au nevoie de nervi la maxim acuma. Și in plus, uite ce frumos ii sta lui Damian tuns. Am eu metodele mele murdare. si chicoteste manipulatorul din el.
Te iubesc draga mea. face și brunetul pe amorezul și o strânge de par și se lipește de ea. Doi îndrăgostiți. Se apropria de orgasm și el.
Cât timp Damian e in regulă, eu nu mă bag. Dar de văd că nu o să ai idei cu Raven, să știi că te ajut și eu. Două creiere sunt mai bune decât una. Și in plus, sănătatea psihică a lui Raven o afectează pe cea a lui Damian. Așa că e in interesul meu. chicoteste scurt și o lasă in pace.
Stii ca îmi place să fac pe prințesa. Și o sa cam fac asta sa știi. Îmi place once in a while sa fiu biciuit și sa bag spaima in oameni. chicoteste masochistul și diabolicul din el. Va mai dura ca toți au nevoie de nervi la maxim acuma. Și in plus, uite ce frumos ii sta lui Damian tuns. Am eu metodele mele murdare. si chicoteste manipulatorul din el.
Te iubesc draga mea. face și brunetul pe amorezul și o strânge de par și se lipește de ea. Doi îndrăgostiți. Se apropria de orgasm și el.
Dacă ne jucăm cărţile cu cap, incidentul ăsta o să ne ajute pe noi zeii foarte mult. le spune amândurora, mai relaxată şi chicoteşte. Hai că a avut Shiva dreptate că îmi va plăcea de Akame. iar cu ocazia asta a făcut şi nişte research despre ea şi a aflat adevărata poveste, că e un suflet ceresc. Vishnu e un fel de Shirley 2.0 doar că pentru zei. Nu trece nimic fără să afle ea printre primii.
După încă ceva vreme, Raven are orgasm. Îşi pune ambele mâini pe marginile căzii şi o strânge tare în timp ce lasă capul pe spate. Părul ei lung era jumătate ud, prin cadă, în jurul lor şi lumina tot mov.
După încă ceva vreme, Raven are orgasm. Îşi pune ambele mâini pe marginile căzii şi o strânge tare în timp ce lasă capul pe spate. Părul ei lung era jumătate ud, prin cadă, în jurul lor şi lumina tot mov.
Dede- Admin
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100