Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 79 of 100 Previous  1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 79 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 05, 2023 11:32 pm

Ai uitat cât de supărat pe tine era Eden atunci ? De te-a intrebat ce e cu psihopatul de Damian. Ii poarta ura. Hai nu fa scandal cu ea. Eu încă țin la părinții mei. Nebuna sau nu, n-am chef de o drama din cauza ta si a ei. si oftează lung. După război ne mutam undeva departe de toate certurile. Sincer tot ce vreau e sa trăiesc si sa am părinți la care sa ma întorc câteodată. Poți sa o urăști cât vrei, nu îmi pasa. Dar nu o provoca aiurea. Las-o in durerea ei. E si din vina noastră ca ea e nebuna. si fumează o tigara in pat.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 05, 2023 11:46 pm

Gandul ca si el vrea sa se mute o face sa se simta mai bine. Stii perioada in care aj fost in Detroit... si te-ai întors. Apoi eu trebuia sa ma mut in Canada... dar uite-ma ca tot aici sunt. Sper ca a treia oara a noastra sa fie cu noroc. Si se uita in gol, apoi inchide ochii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 05, 2023 11:50 pm

O să o facem. Dar după războiul asta. E un ultim pas greu dar ne vom liniștii după. Închide ochii se se baga la somn.
Astfel toată lumea doarme. Dacă Damian e liniștit din cauza lui Estelle si al aurei ei de inger ce îl fac sa se calmeze , Akame aude niște tiuete in cap si are niște spasme de nu poate sa doarma cum trebuie. Vreau doar sa trăiesc si eu liniștita si nu pot….Simt ca înnebunesc pe zi ce trece din cauza lui…Cred că mă voi duce la doctor după război. Trebuie să iau neaparat un tratament ca sa pot sa trăiesc….Nu vreau sa îmi pierd mințile de tot. Vreau sa pot sa fiu cu Mama, Cecilia si Jin cât se poate de normala. Nu știu cine sunt, nu știu dacă ce simt eu pentru Ceci e pe bune sau nu, vreau doar sa fiu normala. Aud tiuete când dorm si am ieșiri extrem de nașpa….. Eu ma împrietenesc cu Estelle si era sa ii omor sotul….Ma simt oribil. Îmi cer scuze maine lui Damian si ei. Îl voi ruga sa ma lase in pace odată ca sa pot sa trăiesc. Asta dacă da doi bani pe mine. își zice in gand si începe sa plângă cu capul pe perna. Ființa cereasca se uita la ea si ii pare rău. Imi pare rău. Ai același destin ca al lui , trăiești cu Cecilia, fugi după putere distructiva , ai grija de toată lumea dar innebunesti si trăiești o tragedie…..Tot ce ți-ai dorit e o viața normala si ai dat vina pe aia trei ieri seara ca nu o poți avea.
Deci Akame si Raven au in comun ca tot ce au vrut e o viața normala dar au dat vina pe Damian ieri seara… Cum Raven prefera o viața obișnuita cu Kaneki dar nu a putut din cauza lui Damian. Cum si Akame vrea doar o viața normala si sănătoasă la cap dar nu a putut din cauza lui. Mda. Chiar e de cacat Damian. Pe Raven o baga in depresie , pe Akame o înnebunește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 06, 2023 11:41 am

Dacă nu era Kasen, îl încurajam şi eu sa reseteze universul şi să le lase în pace că s-au săturat după atâtea vieţi.. Dar mna. O să se mai calmeze cu timpul. Acum a venit mai important să-l manipulăm pe Damian să le lase în pace. spune şi Vishnu.
Astfel adorm toţi şi au parte de o seară liniştită. Nu a venit încă nici o veste despre Hope. Raven a dormit dusă câteva ore, apoi nu a mai reuşit să adoarmă că se gândea la sora ei. Trebuie să găsesc un plan eficient ca să o aduc înapoi nevătămată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 06, 2023 12:01 pm

Sincer da. Raven trebuie sa trăiască cum trebuie cu Kaneki iar Akame sa fie stabilă mental pentru Cecilia. Ma voi lua de el după asta. Ambele au fost folosite extrem de urat de el si au regretele lor. La Raven mai e cum mai e, ca e cu Kaneki si se poate controla. De era si Raven confuza cu el precum e Akame acum cu Cecilia, si ea ar fii avut o ieșire similară.   zise si Jimin.

Sincer să fiu. Chiar mă voi lua urat de Damian de una din astea doua mai are vreo ieșire. Ca e din vina lui. Raven încearcă sa treacă peste traind cu Kaneki, Akame încearcă sa treacă peste si sa îl ierte ca sa poată sa trăiască.

Akame se duce la baie să își spele fata de lacrimile ei. Nu pot să dorm. Sunt prea stresată. Trebuie să mă gândesc cum pot să fac să se termine mai repede. Am venit pentru Hope că e nepoata mea. Eden si Julietta au suferit si ei ca mine pentru ea cât si pentru Raven. Nu m-ar ierta in veci dacă i-as face ceva ei. Trebuie să mă calmez. si se pune in poziția Lotus ca să mediteze.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 08, 2023 12:40 pm

Se ridică şi Raven din pat, mai pe dimineaţă, şi umple cada cu apă ca să stea liniştită în ea. Se dezbracă, aprinde nişte lumânări parfumate şi se bagă în cadă. O să încerc să nu mă mai cert cu ea azi, că nu avem timp de asta. Trebuie să ne salvăm doi membri din familie acum. şi stă mai calmă dar totuşi cu un gust amar. Acum mai e şi Estelle în peisaj.. Sper să plece sau să mergem separat. şi oftează lung în timp ce se uită la spuma din cadă.
Între timp se trezise şi Estelle. Se freacă la ochii şi se ridică în fund. Ce paşnic e când doarme. Dar prevăd că azi v-a fi fix inversul unui pacifist. spune în sinea ei în timp ce se uita la Damian.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 08, 2023 12:47 pm

Kaneki dormea dus in patul lui. Damian in schimb se trezește și el. Bună dimineața. zise cu vocea lui groasa de dimineața si o strânge mai puternic in brațe. Chiar se simțea mai bine. Cum ai dormit?

Akame era afară. Ca să fie concentrată, taie cu sabia diferite frunze care cad din copaci. Era într-un kimomo alb cu parul in coada. Trebuie să rămân cu mintea limpede.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 08, 2023 1:42 pm

Estelle se lasă înapoi în braţele lui sub plapumă şi îl bagă cu capul la sânii ei. Bine. Tu? Te mai dor rănile sau te-ai regenerat? şi îşi plimbă degetele prin părul lui.
Se trezeşte şi Serena dar ea nu stă să moţăie prea mult. Se spală şi merge să se plimbe afară, să vadă dacă găseşte vreun civil pentru micul dejun. Dar, din păcate, Akame a speriat lumea aşa de rău că peste noapte toţi civilii din oraşele vecine au fost transportaţi în partea opusă a globului. Ce dimineaţă începută prost. Măcar să-mi fac o cafea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 08, 2023 1:58 pm

Damian se alinta la ea ca un tigrisor. Sunt bine in brațele tale. Chiar îți mulțumesc că ai luat inițiativa ieri. spuse pașnic.

Argintia se uita la cer. A început să ningă si se lasă zăpada. Se uita la știri de pe telefon. Deci trimit forțele speciale de pe tot globul că i-am speriat eu? Ce onoare. chicoteste malefica din ea. Cam trebuie să fim două grupuri. De sunt eu cu Damian cu grupul, cam riscam aiurea viața lui Hope. Eu cu el suntem tințele planetei asteia si ar aduce multe întăriri de am venii acolo. In plus trebuie sa fie cineva in exterior ca in caz de chem aia întăriri pentru Hope, sa ii eliminam din start. O sa zic asta grupului.

Și se duce înăuntru. O vedea pe Serena. Își face o cafea si ea. Sotul tău e răpit si ești extrem de îngrijorată pentru el. Vreau sa îmi cer scuze pentru ieșirea de ieri. Am cedat nervilor si m-am comportat incontrolabil. spuse sincer , de la o fată cu familie la alta.

Ragnar in schimb era intr-o stare nașpa. Avea si el nervii la maxim. A dormit dar plin de stres si dor. Trebuie să rămân calm. Am nervii ridicați ca cei trei de ieri. Dar nu îmi pot permite sa fac ceva aiurea. Sa vedem cum e in dimineața asta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 08, 2023 2:19 pm

Mersi. spune simplu. Dar o să vă iert pe toţi abia după ce îl am pe Jimin înapoi. Deocamdată, ieri, doar am irosit o după-amiază pe nervi. şi soarbe din cafea. Ea n-are o problemă cu Akame, dar după cum se ştie, Serena nu e cea mai prietenoasă persoană. În bucătărie vine şi Raven, care zice un simplu: Neaţa. şi merge să îşi facă nişte pâine toast.
Dacă le mai prind că te bagă în cearta lor, n-o să mai fiu aşa drăguţă. spune ferm şi se pune peste el şi îl sărută scurt.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 79 of 100 Previous  1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case