Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 82 of 100 Previous  1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 82 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 12, 2023 11:38 pm

A zis Akame că are o idee. Mergem noi patru si vedem ce ii trece prin cap. zise simplu. Meh. Ne trebuie o surpriza. Vin ei de ne e greu. Hai sa mergem. zise scurt si el.

Astia patru s-au ocupat de armata ăstora ca sa ajungă mai repede la Hope. Am lasat-o pe Raven să facă un plan cu grupul că noi suntem prea la vedere. Dar tot le trebuie ajutoare. Nu avem voie noi sa atacam civilii ori blocurile. Dar știi si tu Damian ca nu merge așa. zise scurt.

Si noi ce putem face dacă suntem limitați ?   întreba curios.

M-am gândit să facem o vraja ca sa ne ocupam de civili. De ii avem la mâna cu asta, vor ceda cu Hope. Îți zic mai incolo cum o facem. zise malefica din ea.

Hmm. Dacă noi nu ne putem ocupa de civili, o să fac vraja ta. Dar după ce mănânc cu Estelle. Chiar sunt curios la ce te-ai gândit.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 13, 2023 10:21 am

Vreţi să vă transformaţi în altcineva? întreabă Estelle, fiind curioasă şi pune pe masă pâine prăjită, salată, omletă, fructe şi nişte cafea.

Cei patru zboară astfel pe noul continent dar... era linişte. Nu îi aştepta nimeni. Raven ridică o sprânceană. Sigur nu s-au speriat. Pregătesc un atac surpriză. şi bineînţeles că după ce termină de spus replica aceea, cerul se umple de săgeţi otrăvite. Aveţi grijă! Cine ştie cu ce dracu sunt date şi astea! strigă Serena care arde o parte din ele. Raven vrea să facă un scut, dar săgeţile erau vrăjite şi trec prin scut, zgâriind-o pe piele. Au fosfor alb. Ăsta îţi poate arde pielea până la os. şi încearcă să se şteargă repede de substanţă. Iar în timpul ăla, o armată de eroi îi înconjoară.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 13, 2023 11:44 am

Hai că îți zic. Am de gand să înviu toți morții împreuna cu Damian si să ii lasam liberi sa zombiefice civilii. La câți morți sunt, i-am ataca simultan pe patru fronturi pana nu ar rămâne nimic si am venii cu armata noastră să ii ajutam pe cei patru. Dar trebuie sa facem vraja repede ca sa se facă armata de morți. ii zice lui Estelle ca are încredere in ea. Oh. Apocalipsa Zombie? Îmi place. Nu s-ar prinde nimeni ca noi suntem de vina. si chicoteste.

La vedere noi urmam planul lui Raven. Ne batem cu armata lor dar o sa fugim si de Zombie. Ne vom preface ca nu știm. Dar pe ascuns, planul meu. Tragem de timp cât armata noastră de morți creste și omoară pe majoritatea civililor, facem după un șantaj grav cu ei. Ne-o dau pe Hope, le eliberez civilii și morții. Vor fii intr-o situație mai nașpa ca a noastră. Nu vor știi ce i-au lovit. si chicoteste prefăcuta din ea.

Damian zâmbește mândru
Esti ultima prefăcută , malefica si manipulatoare femeie pe care o știu. Îmi place ideea. Ai lasat-o pe Raven să se ocupe singura de armata ăstora ca avea nervi si restul s-au dus după ea. Așa ca nu ți-ai bătut capul. si chicoteste

Aveam nevoie de planul ei pentru a îl completa pe al meu. Dar hai să ascundem asta. Sa le inviem morții si sa respectam scenariul. La ce nervi au, si-au făcut treaba cum trebuie fără sa fiu nevoită sa le spun. Ii cunosc bine. chicoteste manipulatoarea din ea.

In timpul asta cei trei erau pașnici la masă ca niște drăgălași , nici nu zici ca plănuiesc apocalipsa. Akame a pus o vraja ca nimeni sa nu ii poată vedea pe cei trei in casa. Așa ca nimeni nu are idee de planurile ei.

Kaneki când o vede pe Raven așa , tratează serios toată treaba. Are flăcări in palma ce ataca următoarea serie de săgeți. Ma ocup eu. Tu regenereaza-te! zise ferm si începe sa pârjolească tot ce e in jur ca lordul iadului.

Ragnar cu un pas cutremura tot cât sa împraștie eroii. Stam spate in spate si nu ne separam. zise Ragnar ce ia din pământ o piatra mare si grea ce arunca in armata lor.  Rămânem grupați orice am face! iar Kaneki face un cerc de foc care sa ii protejeze.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 13, 2023 8:22 pm

Ah, deci eu stau pe tuşă? întreabă în timp ce mănâncă. Adevărul e că am cam lăsat copiii singuri când am plecat două femei, dar bănuiesc că nu e nevoie să mă întorc că altfel ne-ar fi zis cineva. Sună amuzant planul.

Raven se ţine de un braţ şi se uită în jur. Sunt prea mulţi. murmură către ceilalţi trei. Îmi chem vampirii. spune şi Serena repede şi tastează un mesaj pe telefon. Cât nu e ea atentă, un eroi zboară către ea cu o sabie dar Raven îi prinde lama în pumn şi o rupe, apoi trage două lasere din ochii ei în capul lui şi îl omoară. Blonda o trage repede pe Raven în spatele ei şi combină focul ei galben cu focul lui Kaneki ca să-l facă mai mare şi să-i ţină departe. Nu vă luptaţi de aproape că cine ştie ce seruri sau vrăji mai au ca să ne anuleze puterile! Movalia se uită la rănile care se vindecau destul de greu şi oftează. Ce ziceţi să lăsăm zeii să se bată cu armata asta? şi are un zâmbet mai încrezător.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 13, 2023 8:56 pm

Eu cu Damian facem vraja. După o să fim toți trei ca într-un film de acțiune ce fugim de morții vii cât si de astia. chicoteste puțin.

Invoc eu mașina sport. N-am chef să mă bat. Voi fetele vă folosiți imaginația cum să ii omorâți pe astia. Dar pana atunci să îmi iau hainele de lupta. zice după ce termina masa si spală farfuriile.
La fel și eu. Rezolvam treaba aia si plecam.  

Iar cei doi argintii se schimba cu magia. Damian in uniforma lui neagră specifica lui cât si Akame era într-un corset cu mănuși, ghete si sosește lungi. Erau asortați foarte bine fata cu parul lung alb îmbrăcată in negru si băiatul cu parul alb îmbrăcat in negru. Se uita unul la altul si chicotesc puțin.

La cât ma bătut la cap cum să mă îmbrac ca sa nu o fac de ras, normal ca acuma ne asortam foarte bine. Arătam bine împreuna.

La cât am stat la mall cu el, acuma ne asortam de la natura.A păstrat influențele mele.

Costumația lui Akame
Spoiler:

Si imediat se duc afara. Akame se uita in globul ei de cristal si vede o centrală nucleară in orașul distrus de Ragnar. Îl atinge in glob si dintr-o data explodează foarte puternic si se ridica un nor radioactiv pe cer. Damian cu Akame se țin de mâna si cu un sigiliu din pământ făcut cu puterea amândurora , inviu toți morții de pe continent. Aceștia se ridica si încep sa mănânce de viu pe oricine le iese in cale si sa ii zombifice indiferent cine era. Copiii morți încep să își mănânce părinții cât se întâmpla si reciproc. Akame pune pe net Știrea cu centrala nucleară si morții vii. Acuma populația vedea o filmare cum o mămica își mănâncă fata si plângea de durere. Morții vii se extind foarte repede din orașele afectate si casa cu casa se comite o crima oribila.
TU NU PLECI DE LÂNGĂ MINE! strigau majoritatea mamelor NU VREAU SA MA OMORI MAMA! ziceau si copii ce plângeau si ei iar tatii erau Asta e deja prea mult. Hai sa plecam cât mai repede. dar nici bine nu ziceau ca vin morții peste ei si ii fac sa zbiară in chinuri. Guvernul prin purtătorul de cuvânt afla de chestia asta si anunța la știri.
Centrala noastră nucleară a explodat si din cauza norului radioactiv , morții reînviu la viața. Pleca… dar nici bine nu zice ceva ca purtătorul de cuvânt e atacat de o hoardă de morți si e mâncat Live la tv. Populația e înspăimântă. Cei care au noroc se ascund la subsol. In rest, armata de morți vii creste foarte repede. Era apocalipsa.

Akame asculta zbierieturile ca o muzica relaxanta. Ia dat drumul lui Damian.
Hihihi am adus apocalipsa morților vii de au ajuns si la guvern. Cred ca se ascund la subsolul lor special ca sa conducă țara. I-am băgat in spaima. Ii lasam așa o vreme cât sa se extindă si facem șantajul după. chicoteste drăguț.
Ok. Acuma hai toți trei in mașina. Avem de călcat Zombie si fraieri in drumul nostru spre grup. Ne si distram cât tragem noi de timp.
Iar Damian se pune in mașina sport , era un Ferrari negru, ca se respecta . Akame se pune in spate ca o respecta pe Estelle.

In grupul celor patru apar morții vii , dar aceștia mănâncă civilii de toți aud aceleași lacrimi si țipete după ajutor.
Ce naiba ? Morții vii? si se uita la știri , oftează lung. Era clar ca va exploda una din centrale. Fututi ca ne batem cu doua tabere. Chiar îl folosesc pe Lucifer. si își ia zeul imediat ce invoca repede patru demoni mari ca sa țină armata departe de ei.
Mda. Au înviat morții. Dar văd ca nu sunt mulți aici. Personal nu îmi pasa. Dar am nevoie de Nitel. si își activează si el zeul. Nitel fiind un uriaș dur, își întinde mâinile si aleargă ca un buldozer ce imparatie lume.

Armata de acolo era socata.
Poftim?!?! A înviat soția mea si a omorat fata noastră? Cum mai pot sa lupt? Pentru ce? ziceau câțiva dintre ei. Luptați pentru patrie! Continuam pana la capăt! si trag acuma cu rachetele.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 13, 2023 11:22 pm

Raven închide ochii şi o lasă pe Vishnu la conducere. Să nu ai milă de ei. îi cere simplu. Dada. Odihneşte-te că eşti terminată şi psihic şi fizic. şi o mângâie pe cap apoi se transformă în Vishnu cea brunetă cu păr lung. În mână avea o lance cu două tăişuri la capete. Îi apar coarnele şi aripile şi zboară printre inamici, cu lancea în ambele mâini, ucigându-i dintr-o singură lovitură pe cei din dreapta şi stânga ei pe toată linia pe care zbura. Ah ~ Nu m-am mai murdărit în luptă de mult. spune satisfăcută şi după înfige în pământ un capăt al lancei care crapă pământul şi îi face pe unii să cadă în gol. În momentul ăla, Serena era depăşită la putere de zei aşa că spune: Vă păzesc eu de săgeţile otrăvite şi ce mai vine din aer. Voi omorâţi-i pe ăştia.

În maşină, Estelle se uită puţin la maşină, o analizează şi decide să se întindă capră peste Damian, fiind cu capul către partea lui de geam.. Să conduci drept, iubire. spune chicotind. În mâini îi apare o mitralieră. Iese cu mitraliera pe geamul de la Damian şi împuşcă pe toţi cei care le stau în cale.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 13, 2023 11:39 pm

Lucifer se duce in aer si întinde mâna, se deschidea un portal către iad ce ardea extrem de intens si ies demonii din el ce sar pe armata. Nitel prindea capetele tuturor si le sfărâma. Armata pune snipperii pe ei. Duoul de zei se feresc. Huh. Astia încă vin si nu renunța. Deja civilii pier foarte repede si se fac in zombie. Eu am dat drumul la demonii mei si suntem trei zei pe ei. Chiar sunt rezistenți. zise pentru el. Trebuie sa ii eliminam repede. Nu vreau sa plângă Ragnar după Hope. comenta si Nitel.

Akame fiind o perversa se uita la fundul lui Estelle si cum e pusă. Cum scaunul celălat era liber, se pune si ea capra , fund in fund cu ea. Scoate mitraliera si împușca lume zâmbind pervers. Damian se uita la fete. Cumva am murit ? Am doua gagici rele si capra in fața mea aici. Ma tentează un threesome acuma. Akame face sala de o viața si se vede la fund. Dar ma abțin. zâmbește pervers puțin si conduce cu viteza maxima intrând in tot felul de soldați cât timp fetele trag cu mitraliera. Apare un tanc in fața lor si face repede un drift ca să se ferească de proiectil. Akame face o sfera si o arunca pe sub tanc ca sa explodeze.Imi plac artificiile.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Mar 14, 2023 11:17 am

Unul dintre sniperi o ţinteşte pe Vishnu fix în frunte dar ea prinde glonţul cu două degete. Aşa speraţi voi să omorâţi un zeu? şi dă cu degetul în glonţ şi îl trimite înapoi, în capul celui care a tras. Apoi bagă suliţa în gâtul unui vârcolac. Să lăsăm câţiva vii şi pentru vampirii lui Serena, băieţi. strigă la cei doi zei, că pentru ea nu era o bătaie prea gravă, atâta doar că le lua timp. Nu-mi place însă treaba cu zombii ăia. Cine a explorat centrala, o să plătească cu karma. spune încet, că simte că oricum planeta asta e în dezechilibru şi o să existe pedepse de la univers. Iar ca să mai egaleze balanţa, Vishnu nu se mai bate cu eroii şi armata, ci se ridică în aer şi din suliţa ei iese o lumină care începe să îi ardă doar pe zombii. Cei din apropiere se sperie şi încep să fugă cât mai departe şi la umbră. Oh, uite-i şi pe Damian, Estelle şi Akame. Cu karma pe negativ hmm. şi atunci face corelaţia la cine a adus zombii şi începe să chicotească. Well, noroc că nu e Raven acum, că ea s-ar fi supărat pe ei.

Când se apropie de zei, Estelle nu mai trage cu mitraliera şi doar stă în poala lui Damian.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Mar 14, 2023 11:36 am

Pe drum Akame vede un magazin de bijuterii foarte fancy ce ii atrăgea atenția. Damian, la dreapta! iar el intra cu mașina in magazin, Akame împreuna cu clonele ei fura tot de umplu doi saci mari cu bijuterii si pietre scumpe. Unul era in spate, celălat la ea in brațe. Daca tot e apocalipsa, sa profit de ocazie. De îți place ceva Estelle poți să iei. zise simplu ce cotrobăia pe acolo.

Meanwhile Zombie chiar se înmulțesc mai rău ca o boala si mărșăluiesc in diferite orașe ca sa mănânce orice e viu. Suntem in război si e apocalipsa. Nu putem oprii nici o tabără. Ce facem? întreba un oficial. E o situație prea complicata. Trebuie sa ne protejam cumva civilii rămași. Pier într-un ritm accelerat si nu avem idee cum sa ne ocupam si cu problema asta. De trimitem armata pe ei, pierdem războiul. De nu trimitem, pier civilii. zise plin de nervi. Pe celelalte continente încep protestele anti razboi care sunt destul de mari.

Opriți războiul si salvați-ne!! strigau oamenii in cor pe strada de frica apocalipsei. Akame se uita satisfacută. Hihihihi când aud ca viața lor e in pericol si nu a armatei, ies la proteste pe străzi. Muritorii astia. si chicoteste puțin.

Mulțumesc Serena ca te-ai ocupat de ai nostrii pana sa venim noi. Apreciez. ii zise simplu lordul iadului.

Ne trebuia ajutoare. O să ne batem capul să vedem cum facem.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Mar 14, 2023 12:01 pm

Serena le zâmbeşte zeilor şi răsuflă, iar Estelle baga mâna într-un sac şi scoate nişte bijuterii să se uite la ele. Ah, sunt superbe. O să mă uit mai atent la sacii ăştia acasă. Mersi. şi îi zâmbeşte lui Akame. Hai că o considera fată de gaşcă, deocamdată, cât timp nu ştie că şi ea îl iubeşte pe Damian.

Vishnu îşi adoptă vocea răsunătoare de zeu cât e încă în aer: În calitate de zeu al echilibrului, pot să opresc eu armata de zombii, asta numai şi numai dacă ni-i daţi înapoi pe Hope şi pe Jimin. spune tare, să o audă orice lider se uită la bătălie. În caz contrar, o să las zombii să vă mănânce oamenii şi noi o să înaintăm spre bazele voastre pentru a vă distruge. Să vedem cât rezistaţi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 82 of 100 Previous  1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case