Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 42 of 100 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 42 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 9:26 am

Fair enough. Facem așa. iar blondul nici nu comentează și face ca ea. Se lasă pe spate cu ea deasupra lui, o tine in brațe. M-am simțit atât de bine. Mi-ai luat mult stres sa știi. și chicoteste.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 9:36 am

Ea se pune cu capul la gatul lui si se mai relaxeaza. Si eu la fel. Ma simt mai bine acum, mai ales ca in sfarsit ne-am spus sentimentele. Si răsuflă. Chiar spera ca de data asta sa aiba un happy-end.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 9:41 am

Damian trage pătura peste ei doi ca au transpirat și să le fie cald. O mângâie de cap pe bruneta și o săruta scurt pe frunte.Am trecut amândoi prin multe. Măcar ne avem unul pe altul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 9:46 am

Da si ea aprobativ din cap si i se face somn. Nici nu se mai gândea la pastila de a doua zi, ca nu voia sa il lase sa plece. Inca erau conectati. Maine e luni... trebuie sa ma trezesc devreme sa plec la lucru. Spune pe un ton incet, aproape adormind. Si sa o duc pe Maze la creşă..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 9:54 am

Eu am o bonă. Poate sta Maze cu Celia maine și o iei după munca. Au și ele un timp doar al lor. și o pupa pe frunte. Doar suntem părinții lor. Nu trebuie să mai faci tu chiar totul pentru Maze. și ii zâmbește pașnic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 9:59 am

Deja sună foarte bine treaba, că o ajută indiscutabil cu Maze. Ah, să vezi ce fericită o să fie. spune deschizând puţin ochii şi zâmbeşte. Mersi. şi îl mai sărută o dată pe buze, lung, apoi lasă capul înapoi jos. Noapte bună.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 10:03 am

Noapte buna. și astfel adoarme și el. Cum ei sunt un cuplu normal , au și un somn normal. Nu sunt in pericol toată ziua ca sa fie in alerta ori cu dureri mari de cap din cauza ca sunt in alerta ca se bat toată ziua. Astfel se face dimineața.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 10:07 am

Dimineaţă pe la ora 6:00 îi sună alarma lui Raven. Cu ocazia asta se dă de pe Damian şi o închide repede, ca să nu-l trezească şi pe el. Se pune în fund pe marginea patului şi se întinde leneş. Ce seară am mai avut... Sper să putem trăi amândoi liniştit de acum încolo. Am pierdut destule persoane importante. îşi spune în gând şi se uită la el. Iar de drag întinde o mână să-l mângâie pe chip.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 10:15 am

Damian încă dornea dus, alarma lui e peste o oră asa ca era întins pe pat și dormea liniștit și relaxat. Se simțea și el bine după o perioada lunga de stres.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 10:19 am

Bruneta se ridică şi merge la baie să îşi facă un duş şi să se machieze. Acum, când se atingea în zonele intime, parcă simţea un mic fior, dar îi plăcea. Uitasem cât de bine e să ai un partener de viaţă. După ce termină duşul şi machiatul, se îmbracă în hainele de schimb din geantă şi iese din casă. Găsise pe GPS o farmacie la câteva minute de mers pe jos. Ia de acolo o pastilă de a doua zi şi un pachet mare de prezervative şi se întoarce. Aproape trecuse o oră şi era pregătită de plecare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 100 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case