Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 86 of 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 86 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Mar 16, 2023 11:16 am

Fiecare cu motivația ei. Argintia oftează lung si cum Damian o vede plictisita, scoate repede chitara si cânta muzica de tabăra, rock. Oh. Știi să Cânți? Ai vocea mișto să știi. si își scoate telefonul in timp ce Damian o arde pe artistul ca sa filmeze. Avea altfel dispoziția.

Kaneki își da pantalonii jos si intra in ea. Hai că ne trebuia. si începe să se miște in ea excitat si ii suge un sfârc pofticios.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 11:39 am

Ah, ce bine e ~ spune excitată. Lasă capul pe spate şi începe să geamă. Abia aştept să fii doar al meu după misiunea asta. şi se sprijină cu mâinile de blat în timp ce îl priveşte.

Dă-i puţin timp, nu fii aşa rea. Poate după ce vă vedeţi, îşi revine la normal. Eu zic să petreci cel puţin prima noapte cu ea. îi spune blând, că îşi vâră şi ea codiţa ca să le ţină relaţia, că erau chiar frumoase împreună. Uhm... O să văd atunci cum e. şi se întinde în pat. Dar deocamdată nu ştiu sigur.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 16, 2023 11:56 am

Avem de recuperat. chicoteste si o musca de buza si o trage in timp ce se misca mai repede. Trece timpul si aude ca mâncarea e gata, dar nu baga de seama.

Izaya se uita la ei doi si ca un papa nu ii plăcea. Golanul ăla….Stai să vezi ce îl cert de îl prind aici. Akame a mea de obicei bate băieții de se aproprie de ea, dar cu asta.. mormăie uracios si își aprinde o tigara.

Aoleo ce tata nașpa e Izaya cu Akame. Are problemele ei atât cu Cecilia și Damian si tot ce vrea e sa fie cu Cecilia si sa aibă ceva timp si cu el după ce se limpezește cu gândurile ei. zise uracios ce se uita.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 12:25 pm

Shirley stătea sprijinită de tocul uşii din dormitorul Ceciliei şi îl aude şi pe Izaya. Păi şi pentru ce îl cerţi? Asta înseamnă că chiar îl place. Chiar dacă nu vreţi să auziţi adevărul. Singura problemă e că are o soţie dar place mai multe fete. Dar în cazul ăsta, greşeşte faţă de soţia lui, nu faţă de celelalte fete. şi ridică din umeri. Cecilia se ridică în coate şi se încruntă. Şi uite d-aia am venit acasă.

În ultimii ani poate am fost prea ocupaţi cu treaba de zei. Trebuie să ne vizităm mai des la lucru. şi începe să geamă mai tare. Îl sărută şi ea cu poftă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 16, 2023 12:41 pm

De când cu Damian parca e un open relationship si sincer nu îmi place. Inteleg că a avut el relații cu mai multe prin prisma vieților lui si le vrea in viața. Dar tot nu îmi place. zise uracios. Akame cu Damian in schimb erau cuminți. A lăsat cântatul. Erau atât de relaxați si au băut destul alcool cât sa le vina idei copilărești. Akame vede un leagăn din lanțuri și o roata de cauciuc. Akame se pune pe el iar Damian in picioare. Se leagănă tare încât Akame ii vine sa tipe ca o sa cada, dar o tine Damian de glugă ca sa nu cada si încep sa râdă amândoi. Te dau peste cap? zise cu tupeu , la care ea Esti nebun? Nu vreau sa cad! zise in gluma. Când am fost eu normal la cap? si rad amândoi. Izaya se uita in schimb si oftează lung Akame nu a ras atâta cu cineva vreodată…Uff. Pot să o inteleg de ce ii place de el.

Hmm. Chiar sunt curios cum e in templul tău. Găsim un compromis. spune curios, dar se misca mai repede ca na, trebuia sa si mănânce si sunt si obosiți amândoi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 1:00 pm

Ok, eu nu vreau să mă uit la alea. Noapte bună. şi se bagă sub plapumă. Shirley îl ia de mână pe Izaya şi închide uşa Ceciliei. Atunci fă cum consideri. Cu ocazia aia aflăm mai multe despre ce gândeşte. şi îşi ia şi ea pijamaua.

Raven îl împinge pe Kaneki pe un scaun, ea fiind deasupra. Te iubesc. îi spune şi îl strânge în braţe. Îşi lasă capul pe umărul lui şi se mişcă şi ea. Părul începe să-i lumineze, semn că se apropia de final.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 16, 2023 1:14 pm

Izaya oftează lung. Având in vedere că ambele îl vor , va trebui sa îl împartă ca surorile dar sa rămână împreuna. M-am uitat eu la ei. Pe de o parte îl place, pe de o parte nu vrea să fie ceva mai mult din cauza ca ia greșit si are o anumită ura pe el. Ea îl împușca de o enervează si scoate tot răul din ea, ea îl săruta pasional si rade cu el acuma. Cu Damian e între două extreme si pare ca vrea doar sa fie ceva normal între ei chit ca îl place. își da Izaya cu părerea.

Cum Kaneki se apropria de final si el, ii Răspunde cu un Si eu te iubesc. si își da drumul in ea la orgasm.

In cealaltă parte Damian chiar se da tare de sare Argintia in aer si tipa puțin dar Damian sare după ea si o ia in brațe, cade cu spatele pe iarba. Ea deschide ochii si zâmbește Vai doamne m-am speriat. Mersi. la care Damian zâmbește șmecherește si ii zice Ți-am zis ca am grija de tine. si o mângâie pe cap, ea roșește puțin dar nu face nimic. Se ridica in picioare si se scutura de praf si se întorc la focul lor de tabăra ca sa fumeze. Fiind afara , nu a auzit nimeni când a țipat Akame câteva secunde ca erau destul de departe.

Îl place ea dar nu face nimic si de dragul lui Cecilia, chit ca îl vrea. Mda. Încă un triunghi amoros. si chicoteste puțin.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 1:38 pm

Spune-i asta Ceciliei să vezi cum dă cu mobila după tine. şi se aşează în pat. Deocamdată nimeni nu ştie ce decid. Trebuie să revină acasă.

Raven stă câteva secunde în poziţia aia şi îşi trage sufletul, apoi îl sărută şi se ridică cu grijă. Acum putem mânca liniştiţi. Îşi ia iar halatul pe ea, îl leagă la brâu şi deschide cuptorul să scoată mâncarea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 16, 2023 2:39 pm

Astfel Kaneki se îmbracă si el si o ajuta pe Raven sa pună mâncarea in farfurie. Pofta buna. si începe sa mănânce.

In schimb perechea cealaltă erau atât de relaxați încât se lasă pe spate si se uitau la stele. Fumau împreuna si erau cu capul in nori. Ma faci sa rad. Îmi pare rău ca ești exilat acuma. Având in vedere ca am avut o zi lunga si grea, sa ne si distram puțin. Maine am treaba din nou. zise sincer. Se lasă amândoi pe o parte si se uitau unul la ochii celuilalt , fără sa zică ceva.

Izaya nu mai zice nimic si se uita doar.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 2:53 pm

Să punem şi nişte vin cu ocazia asta. spune pofticios. Scoate o sticlă din dulap şi pune în două pahare la masă, apoi stă şi mănâncă niştită o perioadă. Pe la jumătatea mesei însă ia o boabă de mazăre, o pune în furculiţă şi o aruncă spre fruntea lui Kaneki. Ups. spune când îi dă drumul şi chicoteşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 86 of 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case