Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 85 of 100 Previous  1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 85 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Mar 15, 2023 6:18 pm

Argintia mănâncă tot si lasă farfuria pe margine. Casca si ea. Am plecat la somn. Noapte buna. si le face cu mâna. Închide usa camerei ei si își pune parul in coada , se uita in oglinda. Încă avea cicatricea mușcăturii lui si oftează lung. Se gândește puțin la ce a simțit atunci , era Rosie la față si in cada.
Acum doua seri l-am urat de l-am împușcat , azi ma sărut pasional cu el. Urăsc să fiu in extremele astea! Sunt confuza complet cu emoțiile mele. zise pentru ea. Cea cereasca se uita si oftează lung Mda. Nu știe ce simte pentru el. Asta e karma ca trebuie să mă ocup de ea așa cum Vishuu se ocupa de fata ei.
Stau cu Hope toată noaptea zise Ragnar ce o ținea de mâna, era pe un scaun. Damian se uita la Estelle. Hai in camera noastră atunci.’
Kaneki se uita la Raven si zâmbește. Sigur. Vedem ce facem de mâncare după ce termini. o săruta scurt pe Buze si se pune iar in pat.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 15, 2023 7:57 pm

Deci Estelle pleacă cu Damian să se pregătească de somn. Mai rămâne Serena. Mai dorm şi seara asta singură.. Dar mâine nu mă opresc până nu-l salvez pe Jimin. îşi spune oful apoi îşi ia la revedere de la Ragnar şi pleacă şi ea într-un dormitor. Să te odihneşti, Ragnar. Noapte bună.
Raven se pune şi ea în cadă cu spumă. Lasă capul pe spate şi închide ochii. Nu mai vreau să fiu geloasă. Vreau să-mi închid sentimentele alea.. Vishnu, ajută-mă. spune în cap, doar că Vishnu nu răspunde. Vishnu, ce faci? Şi tot nici un răspuns. Deschide ochii supărată. Îl omor. Sigur s-a certat Damian cu ea. Dar niciodată nu credeam că se va închide şi va refuza să ne vorbească. Stă în cadă încă vreo 20 de minute apoi iese într-un halat. Poate îşi revine până mâine. şi merge la Kaneki. Nu m-ai aşteptat cu masa pusă? zice cu tupeu, dar în glumă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 15, 2023 11:06 pm

Cred că tot ce pot face e să mă distanțez de el….Într-un fel nu îl pot scoate din minte, într-un fel nu vreau să mă aproprii. Suntem patru pe el și sunt conștientă că nu pot fii împreuna cu el… trage aer in piept si se ridica din cada cu spuma. Se usucă si își ia un halat. Înghite niște calmante si antidepresive, se baga la somn. Cu astea nu o mai doare capul. Doar că…are in minte cum se săruta ea cu el de se trezește. Acuma eu il visez…Fututi Damian ca nu te pot scoate din cap. si scoate niște iarba din buzunar împreuna cu tutun. Îl rulează într-un joint si il fumează când se uita la un film horror cu tortura. Acum sigur il scot din cap.

Mirosul jointului ajunge si la Damian care mormăie cum se bate in somn. Acuma vreau și eu iarba.

Farmecul e să îți gătesc. si ridica din pat si se duce la ea sa o sărute. Hai să mergem. Hai că port sort cu pantaloni scurți. Sa te răsfăț puțin. si chicoteste.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 15, 2023 11:13 pm

Raven se simte brusc ca o adolescentă fără griji. Se leagă cu cordonul la halat, ia o pereche de papuci şi îl ia de braţ pe Kaneki. Atunci hai pe furiş în bucătărie. Dechide uşa de la dormitor şi se uită împrejur. E liber.

În timpul ăsta Hope încă nu se trezise, Serena fuma pe balcon singură şi Estelle dormea dusă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 15, 2023 11:49 pm

Kaneki fiind in papuci, pantaloni scurți și halat, face pe adolescentul si merge pe furiș pe hol ca sa nu ii audă nimeni. De amuzament se lovește cu degetul mic de un colț de perete de ii vine sa tipe, dar pune mâna la gură si se abține. Trec de trepte si ajung in bucatarie Misiune îndeplinită. si chicoteste.

Știu că tu ai iarba, da-mi si mie. ii zise lui Akame ca nu mai poate dormii acuma. Adu niște beri și facem afara un foc de tabără ca să fumam. Ia un hanorac pe tine ca e frig. ii zise si ea ce a luat-o puțin amețeala. Drama romantica drama romantica dar e de Gașca așa in general. Astfel amândoi fac pe adolescenții rebeli in hanorace cu pantaloni scurți si cu adidași sport, parul liber. Ies pe hol amândoi si Damian era cu berile , ea cu iarba. Nu își zic nimic si ies in spate , opus de Raven si Kaneki. Fac un foc de tabără si se aseaza pe buștean. Fuma acuma Damian si combina cu o bere. Ea se uita la el si oftează , cu privirea la foc. Iti zic din start. Sărutul ăla a fost o greșeală. iar el se uita la ea si ii pasează jointul De ce zici asta? Am celebrat frumos victoria. iar ea fumează si pune capul pe umărul lui Poate pentru tine. Dar pentru e mine e mai mult…Îl voi considera o amintire frumoasa. Încă ma gândesc sa știi. Dar știu ca ești ca o otrava. M-ai rănit extrem de grav si sincer nu mai vreau. iar Damian oftează lung Chiar crezi asta? si bea o bere, ea mai trage un fum. Erau relaxați tare amândoi de sunt mult mai sinceri si nu mai ascund mai nimic. De doi bani pe mine, spală păcatele mai întâi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 12:01 am

Raven deschide frigiderul si scoate tot ce se poate gati. Hai sa te vad, Chef Kaneki. Spune zambind si ea se pune cu fundul pe blatul din bucătărie, picior peste picior. Halatul inca era strans dar ii descopera cracii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 16, 2023 12:20 am

Kaneki zâmbește șmecherește si ca un chef care se respecta taie legumele cât si carnea ca un profesionist. Face un sos dulce. Ce gătește Kaneki? Pui cu legume la cuptor. Pune totul pe tavă si pune in cuptor. Ne trebuie ceva consistent. Așteptam juma de ora acuma. si prin așteptat, se împinge cât sa fie peste ea si o săruta pe buze.

Perechea cealaltă in schimb e cu drogurile , alcoolul si Tristețea. Îmi pare rău că te simți așa. Dar nu aveam de ales. Am tot schimbat viețile astea ale mele de am si eu multe boli mentale. Îmi cer mii de scuze că te-am rănit…Promit că voi avea grija de tine. si oftează lung. Argintia când aude ultima expresie se face roșie , dar zâmbește drăguț. Esti serios? Ce frumos. spuse calm ce priviea focul. Damian o pune pe poala lui si se țin in brațe. Ea era cu capul pe pieptul lui si el o mângâie pe spate. Sper să ai grija de mine. Sunt eu o dură si rea. Dar sunt doar o fată…. si iar se uita la foc. El nu zice nimic, doar da aprobator din cap. Pot măcar să mă revanșez cu atât. si fuma iar un joint, cât si ea fumează iar. Aveau o stare relaxata.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 8:47 am

Şi eu aşteptam momentul ăsta de două zile. spune şi îl sărută şi ea imediat. Îşi desface picioarele, îl trage lipit de ea şi le încrucişează la spatele lui. Cu o mână îi dă şorţul jos, iar cu cealaltă îl strânge de braţ.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 16, 2023 10:34 am

Brunetul ii strânge ferm un sân și o săruta pasional. Își duce două degete între picioarele ei si ii masează vaginul. Și eu la fel. spuse excitat si o musca de buza.

Akame in schimb se uita la buzele lui și inchide ochii. Își amintea de Sărutul lor. Dar cum a zis că e o greșeală , se dă jos de pe el și oftează lung. La cum o cunosc pe Cecilia, ea de se săruta cu el o lua și mai tare valul. Îl visează in fiecare noapte in timp ce e cu mine din cauza vieților ei cu el, cum a zis Kaneki atunci. De avea ocazia să fie singură cu el s-ar fii culcat și eventual fugind de lângă mine cum a tot făcut-o. Niciodată nu sunt de ajuns pentru ea. Acuma eu sunt singură cu el și am ocazia să fac ceva, dar mai bine nu. și avea acuma o dispoziție extrem de nașpa si îngândurată.

Ești in regulă? întreabă Damian ce o vede îngândurată. Sunt ok. Doar obosita. Ma bucur ca ne putem relaxa după o zi grea. Sper să te ții de promisiune. si ii zâmbește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 16, 2023 11:07 am

Că tot veni vorba de Cecilia, îşi luase totul necesar şi important de acasă pentru ea şi Jin şi le aranjase deja în dormitorul ei din copilărie. Nu se mai uitase la ei că nu mai voia să-i vadă. Jur că dormitorul ăsta nu ar mai trebui să-l golesc vreodată la cât de des am venit aici în ultimii 20 de ani. spune către mama ei şi oftează. Dar Shirley e mai raţională: O să vină Akame acasă şi o să lămuriţi totul. Te împacă ea. şi chicoteşte. Dar nu e vorba despre sărutul ăla. Akame ştia că-l vreau pe Damian şi eu ştiam că şi ea e interesată de el. Mi-a zis odată. Problema a fost când a zis că nu crede că iubirea noastră e adevărată. Apoi.. sărutul cu Damian a părut special. Nu vreau să trăim o relaţie fake doar de dragul lui Jin.

Între timp, Serena care era pe balcon mai aproape de bucătărie, o aude pe Raven gemând, cu auzul de vampir. Acum chiar sunt geloasă şi îl vreau pe Jimin. spune oftând. Stinge ţigara, închide uşa de la balcon şi se pune în pat. Raven se udase şi încălzise. Îşi dă halatul jos şi începe să îl sărute pe Kaneki pe gât, ocazional muşcându-l uşor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 85 of 100 Previous  1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case