Kanie Mansion
2 posters
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian se uita in schimb la un portret cu el și Cecilia. Singur in camera lui. Raven era cu fetele și le aude. Am avut o căsnicie lunga și frumoasa , Cecilia. Sper că te uiți și la mine din rai. Te iubesc enorm să știi. Ai făcut gestul suprem pentru fata noastră. Fac tot posibilul ca ea să o aibă pe Raven ca mama in viața ei. E o femeie superba care iubește, așa ca tine. La cum te cunosc , îți dorești sa fiu fericit cu alta dacă nu pot cu tine. O să ii fac loc și ei in inima mea. Având in vedere ca deja ești tu și Akame in ea, o sa încerc ca pe măcar Raven sa nu o mai pierd. zice trist, pentru el. Akame in realitate lăcrimează puțin. Vai doamne cât tine la tine Cecilia… si se șterge cu o batista. Kaneki in schimb se uita cu un gust amar. Sigur a făcut el ceva cu Raven de a trebuit sa distrugă universul.
Ăsta era un moment din poveste pe care Raven din realitate nu prea voia să-l vadă Kaneki, dar asta e. Trebuie să ştie toţi toată povestea. Nici Vishnu nu o să fie mândră de ce ştie că a făcut în trecut.
Iar revenind la poveste: Raven stă să se joace puţin cu fetiţele şi după le pregăteşte de somn. Când e totul gata se duce în dormitor. De data asta are ocazia să-l vadă cu lumina aprinsă. Simt cum casa asta e aşa de primitoare.. Parcă te invită să locuieşti în ea. Fetele au şi curte şi animale. Abia aştept să le văd crescând aici. spune cu drag şi îşi aduce trollerul cu haine. Unde pot să le pun pe astea? Că doar nu o să deschidă ea toate dulapurile lui.
Iar revenind la poveste: Raven stă să se joace puţin cu fetiţele şi după le pregăteşte de somn. Când e totul gata se duce în dormitor. De data asta are ocazia să-l vadă cu lumina aprinsă. Simt cum casa asta e aşa de primitoare.. Parcă te invită să locuieşti în ea. Fetele au şi curte şi animale. Abia aştept să le văd crescând aici. spune cu drag şi îşi aduce trollerul cu haine. Unde pot să le pun pe astea? Că doar nu o să deschidă ea toate dulapurile lui.
Dede- Admin
Am un dulap liber. Poți sa le pui aici. era dulapul cu hainele lui Cecilia. Era gol din simplu fapt ca Damian a donat hainele ei frumoase și chiar scumpe mai multor centre de nevoiași. Măcar alții care au nevoie sa le aibe decât sa ii le arunce. Au trecut trei ani de la moartea ei totuși, trebuia sa le dea cumva.Maze și Celia o sa fie ca surorile. Noi ca părinții lor. zise drăguț și pune palma pe umărul ei.
Sună foarte bine. Sper să reuşim. îi spune sincer şi începe să le aşeze. Chiar se miră că nu a păstrat hainele Ceciliei, pentru că ghici ce, Raven le-a păstrat pe ale lui Kaneki. A donat o parte din cele pe care nu le mai folosea el de mult, dar cam jumătate din ele încă se aflau în dulapurile din apartament, la fel ca multe poze şi amintiri. Asta e din gena lor de femei depresive, csf. După ce îşi pune tot în dulap, dă şi de poza aia cu ei doi. Oh, deci aşa arăta Cecilia. spune încet şi analizează poza. Vede nişte asemănări la feţele lor două, la coafură şi la culoarea părului şi ochilor şi începe să chicotească. Văd că eu semăn cu ea la faţă şi tu semeni cu Kaneki la corp. Dar el era brunet cu ochii negri şi tu eşti blond cu ochii albaştri.
Dede- Admin
Well. E o coincidenta. Eu nu sunt Kaneki cum nici tu nu ești ea. și chicoteste puțin. Cred ca ei doi ar vrea sa fim împreuna fericiti decât separat și depresivi. zise sincer , ca o incurajare pentru amândoi.
Ai dreptate. şi pune poza la loc. Chiar m-aş fi supărat dacă m-ai fi ales pentru că semăn cu ea. şi se întoarce la el şi îi dă halatul de doctor jos. Apropo, dacă vrei să ţii poza aia în dormitor, mi se pare corect să aduc şi eu una cu Kaneki, nu? îl întreabă mai seducător, apoi se uită la buzele lui.
Dede- Admin
Pe bune? E casa mea pana la urma. M-am Atașat eu de tine și îți fac eu loc. Dar nu îl vreau pe ăla. se gândește pentru sine , de aici și râca lui Damian cu Kaneki.Dar n-am ce face. Ca nu renunț la poza mea și Cecilia in veci. Ca doar atât mai am. la care Răspunde pașnic Desigur, nici o problema. și o săruta el primul.
Raven ştie şi ea că l-a atins la orgoliu cu rugămintea asta, dar îi place că tot ea a câştigat. Mersi. Şi ca să nu fie nici ea rea, îi desface cureaua de la pantaloni şi îl împinge pe pat.
Raven din realitate: Well... L-am convins cu poza, dar mi-aş dori să nu vadă Kaneki ce urmează.
Raven din realitate: Well... L-am convins cu poza, dar mi-aş dori să nu vadă Kaneki ce urmează.
Dede- Admin
Damian din realitate. Eh…O să fiu cam nesimțit. Aia e. E vorba de primul meu suflet pereche iar ea arata fix ca Cecilia. zise Damian din realitate pentru el. Jimin , ca cu el era, ii zice lui Serena Uite de-aia o să îmi bat capul cu asta. și mai ca ii venea sa ii dea una in avans, dar se abține.
Damian gold edition ( blond ) se lasă liniștit pe spate și o lasă pe bruneta sa conducă. Ca ii place ca are tupeu.
Damian gold edition ( blond ) se lasă liniștit pe spate și o lasă pe bruneta sa conducă. Ca ii place ca are tupeu.
Păi şi Raven e manipulatoare şi trebuie să-l răsplătească ca să nu se simtă în dezavantaj. Aşa că ea îşi dă bluza jos ca să fie în sânii goi şi lui îi dă pantalonii cu boxerii jos. Îi ia penisul în mână şi începe să-l maseze.
Dede- Admin
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100