Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 96 of 100 Previous  1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 96 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Apr 06, 2023 12:56 pm

Iar Damian ii fute un cap in gură de îl sparge și se ocupă de restul. Era lângă Raven. Hai că ne-am distrat. rade puțin. Dar ca sa se răcorească , își toarnă apa in cap cu una din sticlele lui de apă. Mă aștept la chestii si mai urâcioase pe aici. si oftează lung.

Brunetul oftează lung. Se simte ca si cum am căuta un ac in mijlocul desertului. si pleacă amândoi cu cămilele. Să mă anunți Serena de îți este prea cald. si își scoate un binoclu ca să se uite mai departe. Oh. E cam departe dar văd o oază si o piramida. Mergem acolo.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 06, 2023 8:09 pm

Dacă aşa sunt toate piramidele, mai bine mă caţăr pe ele din exterior decât din interior. şi zâmbeşte. Mai bine că s-a curăţat de sânge. Apoi se uită în faţă. Cred că suntem pe la jumătate. Şi întoarce privirea la el, să vadă dacă e gata de continuare.

Serena merge după Kaneki şi stă liniştită ca să nu-şi consume prea multă energie. Sunt regina vampirilor până la urmă. Rezist eu cumva câteva zile în deşert. zice încrezător, deşi înauntrul ei era: Îmi plac insulele exotice, dar deşertul mă seacă cu fiecare minut. Abia aştept puţină umbră şi răcoare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 06, 2023 10:41 pm

Hmm să vedem ce ne așteaptă in continuare. si pleacă împreuna pana ajung într-un spațiu larg. Erau mai multe pietre cu diferite semne cu elemente in jur si o poarta sigilată. Ca într-un puzzle din Genshin Impact. Poarta asta duce spre vârf. Dar văd ca e sigilată. Cred ca de folosim un element pe stâlpii aia se vor activa si se va deschide poarta. Ma aștept sa fie capcane ori monștrii ascunși ce le păzesc din întuneric. ii zise rațional.

Iar in drumul lor spre oază o bandă se talibani vin spre ei ca să ii jefuiască. ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR! strigau ei. Kaneki ii aude repede si pune cămila sa alerge. Se pare că avem musafiri nepoftiti. si își scoate pistolul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 10, 2023 10:43 am

Ok, hai să vedem... spune movalia care nu vrea să piardă timp. Ea posedă toate elementele şi n-au decât să le aprindă pe toate ca să avanseze. Pune mâna prima oară pe un monument cu semnul apei şi îşi trimite energia în el. În momentul acela unul dintre sigiliile de pe poartă se evaporă, dar se deschide şi o gaură într-un perete din care începe să ţâşnească apă. Raven îl ia pe Damian de braţ şi se dă în spate ca să nu fie loviţi de jet, dar apa începe să se adune la picioarele lor, ceea ce înseamnă că va umple încăperea. Acum suntem contra cronometru. Fuck. Pune mâna repede pe următorul monument, cel de foc, şi îl aprinde. De la uşă mai dispare un sigiliu dar apare o fantomă cu o sabie în mână care îi atacă pe amândoi.

Serena se pune invers pe cămilă, cu spatele la drum şi cu faţa la tâlhari, scoate două pistoale şi începe să tragă în ei în timp ce alerga cămila. Sânge proaspăt? Ce bine. Nu îi convine că sunt atacaţi pe căldura asta, dar trebuie să se forţeze ca să scape cu bine.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 11, 2023 6:06 pm

Damian își scoate sabia si se duelează cu fantoma. Trebuie să sigilez fantoma asta repede. si cât timp se duelează scoate o hârtie. Cu puterile de zeu, pe hârtie apare un scris japonez care înseamnă sigilat. Îl pune pe fruntea fantomei iar aceasta intra in hârtie. Damian o arde ca sa nu mai apara vreodată in lumea celor vii. Își face repede un fulger pe palma liberă ce activează încă un sigiliu din care apar mai mulți trolli masivi ce arunca cu torțe după ei. Împreuna cu Raven se lupta pana când apa se ridicase la nivelul brâului lor. Am o idee. si face mai multe clone. Toate sunt in cerc și fac câte un rasengan. Apa de acolo se aduna si se formează intr-o tornada cu care prinde toti monștrii. Adaugă fulgerul și ii electrocutează pe toti in tornada aceea. Vede ca ia distrus. Ma ocup eu de vânt. Tu de pământ si deschidem poarta. si se duce la următorul. Adaugă elementul vânt in rasengan si activează sigiliul. Capcana este ca din pereți apar mai multe elice ce fac vijelie in toată începerea. Damian își pune repede o bariera ca sa nu îl ia vântul de acolo.

Kaneki in schimb se duela cu banda de hoți. In spatele hoților apare un scorpion demon de mărimea unui tir ce ii ataca din spate cu coada. Aceștia trag înspre Serena si Kaneki, dar se si feresc de monstrul din spatele lor. De unde a apărut monstrul asta?!? striga unul dintre ei. Kaneki se uita neutru. Nu vă plac animăluțele mele? Ce cruzi mai sunt oamenii de azi. zise pentru el sarcastic.

Meanwhile Akame se uita după serul extras din Hope. Hmm. Vreau să îl văd in detaliu mai târziu. Poate voi găsii o cale să fac un antidot in caz de cineva mai pătește ce a pățit Hope. zise pentru ea. Sau poate îl voi folosii in viitor de am ocazia. si revine in treaba ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 15, 2023 1:46 pm

În secunda următoare influzează şi Raven monumentul de pământ. Aşa dispare ultimul sigiliu şi se deschide poarta. Podeaua de sub ei începe să se cutremure şi să se crape, aşa că îl ia repede de braţ pe Damian, fug după uşă şi o închide în urma lor. Acolo totul era calm. Ah ce mecanism tâmpit. se plânge în timp ce stă cu spatele lipit de uşă şi răsuflă. M-am udat şi de la apa aia, dar ghiozdanul e în regulă. apoi ridică privirea în jur şi vede nişte scări cu o trapă către vârful piramidei. Atâta bătaie să urcăm printr-o piramidă..

Serena dă bice la cămilă să fugă mai repede şi trage un glonţ în capul unuia dintre bandiţi cât era atent la scorpion. Ar fi vrut să-şi folosească puterile, dar mai bine să nu se rişte dacă nu e nevoie urgentă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 15, 2023 6:06 pm

Mi-a venit in minte mai multe replici când ai zis că esti udă. Dar mă abtin. râdea în sinea lui. Mnoh.Sunt mai mișto de văzut decat de urcat. Cred ca vom gasii un indiciu acolo. și urca amândoi scările. Când sa facă asta,  din tavan cade un bolovan iar Damian cu sânge rece îl taie repede în doua cu sabia ca un samurai ca să nu pățească careva ceva. Era si el scos din sărite. Ajung în ultima camera din vârful piramidei. Avea un geam în care se vedea tot. Pe masă vede o scrisoare.  Zeu al distrugerii, de vrei sa iti vezi fratele te astept in piramida din est. Ai provocat prea multe dezastre tu si aliatii tai. Te aștept pentru bătălia finala. De reușești sa ma invingi, iti spun locatia lui. Semnat, zeu al varcolacilor. iar Damian era atât de nervos pe scrisoare încât da un pumn în perete și cade toată mobila. Nesuferitul ala al lor vrea sa se bata cu mine ca sa aflu unde e Jimin. zise urâcios.

Kaneki între timp își folosește puterile ca nu e limitat de căldură. Ii arde pe bandiți de cad pe jos iar brunetul se îndreaptă spre ei
Pofta buna, Serena
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 20, 2023 10:49 pm

Movalia oftează şi se scutură de praful şi pietricele de la acel bolovan. Păi şi nu e bine? Aşa îl găsim mai repede. Asta dacă nu e o capcană. şi îi fuge gândul la Kaneki. Abia aştepta să vorbească iar.
Serena nu comentează şi îşi înfige colţii într-unul dintre ei. Ah, sânge proaspăt. Mult mai bine decât cu proviziile alea. Mersi. Cu asta simte cum are mai multă putere.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 21, 2023 12:41 am

Ba da. zise calm. Oftează lung. Își aprinde o țigară și își vede poza cu Estelle și Lenalee. O sun pe Estelle mai târziu să văd ce face. Imi e dor de ea. după suflă fum. Se uitase în ce mai era camera aia și vede o hartă prăfuită. Se uită peste ea și marchează cu pixul unde era piramida aia. Știm ce vrea și am găsit și o hartă unde e. Hai să plecăm. Ii contactam pe Serena si Kaneki să le zicem ce am găsit.

Mă bucur. Văd că se va lăsa seara in curând. Să ne montam corturile și să vorbim cu Raven si Damian. și între timp văd că au o oaza apropiata unde pot innopta. Și lui ii era dor de Raven.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 21, 2023 11:51 am

Dar cum se întuneca, Raven aruncă o privire în jurul piramidei în timp ce bea puţină apă. Hai să montăm un cort undeva şi după luăm legătura cu ei. şi împachetează harta găsită de Damian, că le va folosi. Punem cortul lângă piramida asta? Aşa o să fim păziţi şi de eventualele tornade.

Serena se şterge pe buze cu dosul palmei şi se întoarce mulţumită la Kaneki. Mă simt aşa bine acum că pot să stau eu să păzesc în timp ce tu dormi. spune cu un mood mai bun, urcă pe cămilă şi ajung la oază. Înainte de toate, mă duc să mă spăl de sângele ăsta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 96 of 100 Previous  1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case