Kanie Mansion
2 posters
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Re: Kanie Mansion
În timpul acesta Cecilia se înroşise în obraji de la alcool şi de la dans. Îi era cam cald, deci era bine să iasă afară. Aoleu cu tine la volan? zice şi se gândeşte puţin. Dar îl ia de mână şi ies afară unde, fiind noapte, era răcoare şi îşi mai poate reveni şi ea. Mai erau câţiva la o ţigară, în grupuleţe. Da, hai. Dar mergem pe autostradă că e mai sigur. o zice pe ocolite că Damian a băut mai mult decât ea.
Dede- Admin
Damian da era băut bine, noroc că la el e mai importantă fata cu care e decât dușmăniile. O ia de mână și summoneaza mașina. Se gândește puțin. Știu că lui Cecilia ii place adrenalina, am văzut mai de mult cum facea Akame pe motocicleta cu ea și Cecilia nu a avut nici o problemă cu mania vitezei. se gândise cum să o distreze. Astfel urca amândoi in mașina si pune muzica. Să îți pui centura. In caz de vezi pe cineva neamabil, ai pușca in torpedou. iar Damian bagă cheia și duce viteza la maxim. Facea slalom printre mașini ca să ajungă mai repede pe autostrada.
Bruneta se pune pe scaun dar nu îşi pune centura. O puşcă? Pff. Prefer două pistoale. şi le teleportează în mâinile ei. Nu ştiu dacă am fost pasionată de arme şi în celelalte vieţi, dar în asta, dacă nu aş avea puteri, pistoalele ar fi preferatele mele. apoi le pune în uşă şi se uită la bordul maşinii. Până ajungi tu pe autostradă, găsesc şi eu un post de rock sau dubstep. şi e concentrată acolo. N-o deranja viteza sau virajele.
Dede- Admin
Cât timp Damian o asculta , vede in retrovizoare niște lumini. Era poliția după ei din cauza ca au încălcat limita legală. Poliția dracu. si își aprinde o tigara in mașina. Dacă tot îți plac pistoalele , trage si tu in cauciucurile lor. zise prima lui idee cât timp a virat intr-o strada mai mică ca sa ii blocheze si sa obțină niște timp.
Huh? Uite-i pe ăştia, treji la ora asta. Găseşte nişte muzică bună şi se uită în spate la ei. Apoi deschide trapa de la maşină, se ridică în picioare, scoate capul şi pistoalele, iar cu fundul e lângă Damian. Închide un ochi şi trage două gloanţe, ambele nimerind cauciucurile din faţă ale poliţiei. Sper să nu cheme pe alţii, să ne strice momentul.
Dede- Admin
Damian trage cu ochiul și zâmbește pervers puțin. Vede o cale ferată cu un tren și se ridica bariera. Întinde mâna ca să o tragă de rochie să fie iar in mașină și sparge bariera , trenul claxonează dar nu poate încetini iar poliția era in spatele lor. Spre norocul lor, au trecut in ultima secundă de bariera că altfel ii lovea trenul. Își aprinde o tigara și se ascund repede intr-o parcare din apropriere. Pfiuu, era să o pățim. și chicoteste puțin , fiind cu adrenalina la maxim. Avea anumite tentații acum ce e drept, dar isi aduce aminte de ce a pățit cu Raven. Sunt înfierbântat acuma. Dar nu aș vrea să vadă și ea chestia aia….
Ceci se aşează brusc când o trage Damian şi la impactul cu bariera îşi acoperă capul cu mâinile. Apoi când vede că e totul ok, răsuflă. Eşti nebun. o spune doar ca o constatare. Să fac eu primul pas sau să îl aştept pe el? Hmm. Dar trebuie să nu înnebunească.. Apoi se uită la el şi îi ia ţigara din mână să tragă şi ea un fum. Se apleacă peste el ca să deschidă geamul de la şofer, expiră fumul acolo, apoi se aşează la loc şi îi dă ţigara înapoi. Trebuie să schimbăm maşina sau să plecăm de lângă asta, că o să o caute.
Dede- Admin
Damian simțea niște tentații și impulsuri, dar o asculta pe brunetă. Ar fii bine să…. dar nu apucă să zică ceva că se aud sirenele de la mașinile de poliție ce au blocat intrarea si ieșirea din parcare. Aveau un megafon: Am blocat toate ieșirile. Ieșiți din mașina pana ca sa nu folosim forța! iar politistii ies din mașina cu mitralierele lor plus câini de vânătoare ca să ii găsească după miros. Fututi. Au chemat întăriri fix acuma. Unde ne ascundem? zise supărăcios. Ia venit in schimb o idee. Șhhh. Se teleporteaza amândoi in portbagaj cu Damian deasupra, lipiți. Îl excita faptul că sânii brunetei îl apasă și sunt nas in nas de îl excită, dar fiind o ascunzătoare ca să nu ii prindă poliția , se gândește mai mult să nu facă un zgomot.As fii vrut să fac pasul asta într-un pat la hotel, nu in portbagaj ca să ne ascundem de poliție. Dar mă rog, e bine și așa.
Brunetei îi venea să râdă de situaţie, dar îşi pune o mână la gură şi se abţine. Iar ca nu cumva să facă el gălăgie, îl apasă pe cap cu cealaltă mână şi îl bagă la sânii ei. O să caute şi aici. Ştii, nu? Hai să ne jucăm cu ei. Poliţia începuse deja să se apropie de maşină cu lanternele şi vede că nu e nimeni în faţă şi pe bancheta din spate aşa că deschid portbagajul. Când o fac, nu îi văd pe Ceci şi Damian, ci văd doi adolescenţi necunoscuţi legaţi la mâini, picioare şi gură. Cecilia schimbase înfăţişarea ei şi a lui. Avem doi ostatici! Veniţi aici! strigă unul către ceilalţi colegi ai lui şi le scoate scotchul de la gură. Ce bine că i-aţi prins! Mulţumim mult! Ne-au luat de pe stradă şi ne-au folosit ca momeală. Ei au fugit deja de ceva timp. se preface Ceci că e o adolescentă speriată. CE? În ce direcţie au mers? Sunteţi răniţi? Trebuie să veniţi să daţi o declaraţie la poliţie. Dar bruneta când aude de declaraţie, o deranjează, că asta înseamnă că nu stă singură cu Damian. Face o pauză apoi revine la rolul ei. I-am auzit că spuneau că merg pe drumul naţional ca să prindă altă maşină şi să fugă. Nu suntem răniţi. Jumătate din poliţişti deja fug în partea aia şi îşi vorbesc pe staţii cum să blocheze drumul. Mulţumesc. Hai să vă dezleg şi să vă duc la staţie. Îmi cer scuze de incovenient dar promit că o să-i prindem. spune omul în timp ce desface nodurile. Ce zici să faci nişte clone în locul adolescenţilor ăstora şi noi fugim în pădure? îl întreabă pe Damian în gând după ce sunt eliberaţi.
Dede- Admin
Damian se simțea bine la pieptul ei că ar fii rămas așa. Dar cum nu e timpul , se preface si el că a fost răpit. Mulțumim frumos ! Am fost la o întâlnire și ne-am trezit luați ostatici. Barbatul ăla alb e o brută! Vă rog să îl prindeți și să îl pedepsiți. face pe mincinosul masochist. O ia de mână pe Cecilia și deja își făcuse un plan. Noi trebuie să ne sunăm părinții să le dăm veștile. Dar vrem să vorbim in patru ochi. la care polițistul Inteleg. Puteți să luați o anumită distanța ca sa vorbiți la telefon. iar Damian pleacă cu Cecilia înspre pădure. Se prefăcea ca vorbește la telefon. Face niște clone si revine la normal. E timpul să plecam.
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26