Kanie Mansion
2 posters
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și cum scopul blestemului s-a dus, nu avea ce să facă. Dă din mâini și eliberează majoritatea lanțurilor. Totuși, păstrează unul în caz de ceva. Era unul mic, ascuns în ea. Pedepsele s-au dus. Dar ca să funcționeze lanțul acela, trebuie să comande în limba vampirilor. Oricum, acum ar trebui să se simtă mult mai ușoară. Gata. Mulțumită?
Melanie fuge cu prima ocazie şi nu se mai uită înapoi. Am plecat şi eu.. spune oftând lung, mai supărată. Cred că ţi-e clar că am terminat-o. şi se întoarce cu spatele la el, îndreptându-se spre uşă.
Dede- Admin
Iar el se duce la ea și o prinde ușor de chip. Zâmbește încrezător și zice. Am greșit eu. Dar tu tot mă iubești.
- Spoiler:
Fata îşi muşcă buza şi se uită încruntată la el. Degeaba te iubesc dacă tu nu o faci şi mă înşeli de aniversarea noastră. apoi îi dă peste mână şi pleacă.
Dede- Admin
Iar el oftează lung. Știe că nu o poate înpăca acum. Așa că ia un taxi. După câteva ore îi dă mesaj în care își cere scuze și că vrea să se înpace înapoi.
Dar Serena ignoră mesajul, ba chiar îl şterge şi pune telefonul pe silenţios. Era aşa de supărată şi dezamăgită încât plânge în seara aceea. Şi aşa trec 6 luni de zile în care ea efectiv a refuzat să mai audă de Jimin sau să îl mai vadă. Şi destinul chiar a fost de partea ei, i-a respectat dorinţa. Ei încă nu îi trecuse, ba chiar se simţea şi mai rău. Se închisese de restul. Dacă nici pe Jimin, în care îşi pusese toată încrederea, nu îl mai putea crede, atunci pe cine? Cu Melanie a mai vorbit doar în prima lună după despărţire. Apoi fata a zis că se mută din oraş şi nu au mai ţinut contactul. Voia doar să se asigure că ea e bine. Era dimineaţă şi blondina se pregătea de şcoală. Îşi ia pantofiorii, ghiozdanul, îşi face codiţele şi pleacă.
Dede- Admin
Dar el tot încerca. A făcut majoratul și părinții știind că ea nu îl mai vrea înapoi.. I-au găsit o prințesă vampir cu care căsătorească. Tradiția lor era ca la vârsta de 18 ani să ia o logodnică. Inițial era Serena, dar cum s-au despărțit.. Viața. Blondul își ia ghiozdanul și pleacă și el la școală
Viaţa. Ea nu avea încă 18 ani, din păcate. Ajunsese la şcoală şi se pusese liniştită în bancă. I-a prins bine şi vacanţa de vară : 3 luni fără Jimin, o lună ea cu varicelă la începutul anului şcolar. Restul de 2 luni fuseseră înainte de vacanţă, când oricum nu o interesa prezenţa lui. Acum era practic prima zi din noul an şcolar în care venea la ore şi era cam emoţionată. Ştia că a rămas în urmă cu materia.
Dede- Admin
Dar el tot încearcă să se aproprie de ea. Iar pentru că e major, a ales singur clasa. Așa că o alege pe a ei. Acum îl prezenta diriginta.
Pe bune? Dă-o naiba. îşi zice fata şi se apucă să se joace pe telefon, ca să nu se uite la el. Se făcea că scrie mesaje, de fapt, să pară că şi-a găsit pe altcineva, dar în realitate tasta pe google litere la nimereală.
Dede- Admin
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100