Kanie Mansion
2 posters
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Jimin însă era neutru. Trist nu mai era, sau cel puțin nu de fata cu ei. Încerca sa păstreze emoțiile doar pentru el. Însă intr-o zi când se plimba singur aude un mieunat de pisică. Instinctul îl face sa se uite peste tot. Shiva era cu Vishuu, făceau piața, nu departe de el însă. Jimin începe sa caute.
Între două grajduri se afla un pui de pisică portocaliu care avea maxim 3 luni. Era murdar şi slab, cu nişte zgârieturi pe blăniţă, de la alte pisici care îi dădeau bully, şi plângea efectiv învins de soarta asta dură. Pisica arăta identic cu Serena şi era chiar într-o zonă asemănătoare cu cea în care au găsit-o ei prima oară pe fată. Pisoiul era chiar femelă. Stătea lipit de nişte lemne, tremura şi mieuna tare ca un plâns.
Dede- Admin
Jimin ii simte durerea și când o vede așa o ia imediat in brațe. O mângâie și se uita la ea. Ufff. Știu că nu ești ea. Dar ești și tu un suflet rănit de lumea asta crudă. zise trist și se uita in ochii animalului. Te iau cu mine. Numele tău e Serena de acum. O să am grija de tine. zise cu un zâmbet cald și pașnic.
Pisica îşi calmează mieunatul în braţele lui Jimin, că o mai încălzeşte şi, ca orice pisică, se alintă şi îşi freacă capul de corpul lui. Vishnu cu Shiva aproape terminau treaba în piaţă.
Dede- Admin
Fiind empatic cu ea, puterile lui de zeu reacționează la emoții și începe să o vindece. Pleacă cu ea in brațe și dă de Vishuu cu Shiva. Vishuu, și-a lui Jimin o pisica ii zice in șoaptă.
Şi arată chiar ca Serena pisică.. Nimic dubios, nu? spune şi ea tot în şoaptă în timp ce se apropie de Jimin. Pisica, acum vindecată fiind, nu mai tremură şi nu mai are dureri, deci stă cuminte la pieptul lui. Heeii, ce drăguţică e ~ spune şi merge la pisicuţă să pună mâna pe ea. Vai dar ce slabă e. Trebuie să îi luăm lapte.
Dede- Admin
Jimin se mișca Nu pune mâna pe ea! E a mea. zise posesiv și se strâmbă. Shiva oftează lung Asta e deja obsesie. și se uita la Vishuu, după la el Ce ai de gând sa faci cu ea? Unu. O cheamă Serena. Doi. O sa am grija de ea. Sa nu o atingeți. zise urat. Ce? Sa nu îmi spui ca vrei sa ii dai forma umană ca sa o futi. Ca tot zoofilie e. blondul când aude asta se uita strâmb la el și scoate limba.
Vishnu cască ochiii şi se uită surprinsă la amândoi. Nu a zis NU !! Jimin, e o pisică normală! Trezeşte-te! şi pe cât de şocată era de disperarea lui, parcă o şi amuza toată faza.
Dede- Admin
Arată ca Serena. Când îmi voi învața puterile de zeu o voi pune in pisica asta. zise așa drăgălaș niște chestiuni complicate. Ewww. Vrei sa o pui intr-o pisica și sa o futi după? Omul asta a înnebunit. și își da un facepalm Nu ii fac mai nimic!
Fata răsuflă totuşi. Păi e bine. Asta te va motiva să descoperi puterile tale de zeu, în sfârşit. Pisica se urcă pe umărul băiatului şi începe iar să miaune, de foame. De acum încolo trebuie să fim responsabili şi de lapte.. se plânge puţin, dar îi vine o idee. Shiva, du-te şi fură o vacă.
Dede- Admin
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100