Kanie Mansion
2 posters
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Sper să mă veghezi de acum incolo. Te iubesc și ne revedem curând. spune și își șterge lacrimile. Shiva se uita la el. Jimin nu e prost ori imatur. Probabil ne va explica el mai târziu.
Vishnu dă din cap aprobator şi îl aşteaptă înapoi pe blond. Mă simt aşa de obosită.. Dar ar trebui totuşi să mergem cât mai spre graniţa regatului ca să fim siguri că nu suntem în pericol.
Dede- Admin
Plecam când se întoarce el. zise simplu. Blondul după câteva minute ajunge la ei. Hai sa mergem.
Vishnu se urcă în căruţă şi începe să conducă. O să mergem până se face prea întuneric, cred. Ideea e să fim cât mai aproape de graniţă. îi spune şi lui Jimin, apoi cască.
Dede- Admin
Conduc eu și tu poți sa dormi dacă vrei. N-am somn. zise scurt. Dacă e el stresat, măcar Vishuu sa fie ok.
Fata îl lasă pe el la conducere. Mersi. Să ai grijă. şi intră în căsuţă. Se schimbă în pijamale şi îl sărută pe Shiva. O să dorm în patul meu separat seara asta. Nu aş vrea să-l întristez şi mai tare când ne vede dormind împreună şi el singur, cel puţin acum la început. explică în şoaptă, că na, sigur e un sentiment naşpa.
Dede- Admin
Jimin își face mai multe țigări și fumează încontinuu fără sa zică ceva. Shiva o asculta și înțelege.E și cel mai indicat o perioada sa facem asa. zise rațional și sta întins in patul lui.
Astfel fata urcă în patul de deasupra lui Shiva şi se pune la somn. Îmi amintesc cum zâmbea când fugeam şi câteva secunde chiar am fost liniştită, crezând că scăpăm toţi. Apoi... Cum era ea prinsă în gânduri adoarme destul de rapid, mai mult de la caruselul de emoţii şi oboseala psihică.
Dede- Admin
Shiva adoarme și el ca deși in exterior părea ca nu a pățit nimic , in interior suferă și el. Jimin are numai emoții de disperare și Tristețe dar le Închide in el. Fumează și conduce fără sa își schimbe expresia fetei.
Şi uite aşa trece prima noapte. Tocmai răsărea soarele şi se aude un cocoş cum cântă. Vishnu se freacă la ochii şi se trezeşte leneş. Jimin? e prima ei grijă, că nu s-a trezit deloc noaptea şi nu ştia ce s-a mai întâmplat.
Dede- Admin
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100