Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 56 of 100 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 56 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 1:14 pm

Oh. Ai chef să te bați. Desigur iubirea mea. Găsim o dădacă pentru Jin și in zilele mele libere te iau mai dur. ii scrie argintia repede. Nebuna era pe telefon in timp ce in jurul ei lumea tipa in chinuri ca ia bătut atât de rău încât era numai sânge , cadavre cât o gramada de mâini și picioare pe jos. Gemenii au tras un ochi. Vai de capul meu. Nu îl inteleg pe Damian ma jur. Știi ca îmi plac femeile puternice. De la Akame am luat asta helau. Sunteți ultimii sadici împreuna. Nu o trezii. Nah. O las cu Cecilia. Nu mă bag in relația lor. Nici cu Cecilia, nici cu Akame. Le las in pace. si discuția asta e una privată, ei între ei. Am manipulato in pula mea ca sa fie și ea mai blândă. Ca e mai rea și diabolica decât mine atunci când e treaza. Acum e o joaca de-a ei.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 1:30 pm

Nici Cecilia nu ştia exact ce face Akame, doar că bate oameni răi prin univers şi că nu se intersectează cu Damian. Îl lăsăm la mama şi gata. Abia aştept să te întorci. îi dă un mesaj siropos şi după le aduce copiiilor ciorbă şi felul principal la masă.
Vishnu ştia adevărul complet, dar nu îi dă informaţiile astea lui Raven din foarte multe motive importante şi grave, însă e cu ochiii pe Akame să nu exagereze.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 1:48 pm

Un nebun e too much. Dar un nebun cu o nebuna împreuna? Coaie tot ce fac eu cu reeducarea lui asta, îl strica Akame iar. Bine ca tura asta rămân separați. zise pentru el.
Argintia și-a terminat treaba așa ca pleacă către echipa ei de îngeri. O să vin cât de curând. și pleacă înapoi spre pământ in zbor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 2:11 pm

Mai pe seară termină şi Vishnu treaba ei. De când Damian merge mai rar prin univers că trebuie să se redescopere, am eu mai mult de muncă. Futuţi. îşi zice şi îşi scoate o ţigară, dar nu apucă să o aprindă că preia conducerea Raven. Sunt frustrată de la Damian deja şi simt că tu eşti prea tăcută azi. Îmi ascunzi chestii. se ceartă cu Vishnu şi se teleportează în Iad. Deschide uşa de la camera tronului gălăgios. Toţi demonii afară! zice autoritar şi începe să se dezbrace pe drum către Lucifer: îşi dă pantofii jos, lenjeria intimă şi îşi desface părul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 7:33 pm

Lucifer era chiar foarte satisfăcut de movalie. Frumoasa mea rea. Ma surprizi foarte plăcut. și ii face semn cu degetul sa vina la el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 7:59 pm

Zâmbeşte şi ea satisfăcut şi rămâne doar cu rochia pe corp. Uşile se închid şi încăperea e goală. Te surprind? Atunci să-mi întorci şi tu favorul, pe tron. şi când ajunge la el îl muşcă imediat de buză.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 8:48 pm

Roscatul nu sta pe gânduri și o săruta cu patos. O strânge de fund și o zgârie cu ghearele lui de lord al iadului. Îmi place de tine când ești așa de rea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 9:02 pm

Păi trebuie să-mi merit titlul de iubita lui Lucifer, nu? şi se pune peste el pe tron, apăsându-l cu fundul pe bazin. Îl sărută cu drag şi poftă. Deşi momentul ăsta se întâmplă din cauza frustrărilor ei, Raven chiar era atrasă pe bune de Lucifer şi Kaneki, bineînţeles.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 9:04 pm

Well, e vorba Kaneki ce a trăit ca un print cât și Lucifer lord al iadului. Roscatul o suge de buza și o musca. Între timp ii se sculase ca și el era un pofticios.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 9:20 pm

Fata simte cum se încălzeşte şi începe să-l dezbrace şi pe el în partea de sus. Îţi verşi nervii prin sexul cu altcineva? o întreabă Vishnu şiret. Tu să taci. Kaneki şi Lucifer mă merită mai mult pentru că îmi suportă stările astea fucked-up. spune hotărâtor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 56 of 100 Previous  1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case