Kanie Mansion
2 posters
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Daca vrea sa plece sa miaune. și uite cum dadaceste pisica. Nu stiu ce e mai rau. Un Jimin depresiv sau un Jimin obsedat de o pisica. și oftează lung.
Ar trebui sa inveti sa comunici cu ea. Spune mai in gluma, mai in serios. Ca sigur ai multe avantaje ca zeu. Si uite ca termina de mancat. Tot incerca sa il stimuleze sa isi afle potentialul. Pisica acum cu burta plina sta linistita cu blondul, ba chiar ii e putin somn.
Dede- Admin
Chiar o sa invat sa vorbesc cu ea. Buna idee. zise plin de viață și se uită la pisică. Poti să vorbesti cu mine?
Pisica insa nu intelege nimic si nici nu il baga in seama. Avea mancare calda in burtica si se linge pe botic, casca lung apoi inchide ochiii. Asta sigur inseamna "nu". Si rade fata.
Dede- Admin
E fix ca Serena. Ca si ea era asa cand ne-am cunoscut. zise nebunul din el într-un mod drăgălaș și o mângâie. Era bine de exista un doctor pentru problema lui. referinduse la psihologi, ca nu existau atunci.
Ba de fapt e fix invers, ca Serena ne ințelegea.. dar ma rog. Și oftează si ea vazand ca Jimin e fara speranta. Pisica intr-un final adoarme.
Dede- Admin
O duc in pat să doarmă. După ne antrenăm. zise rațional. Nebun nebun dar știe că viața lor e una complicată. Finally își revine puțin
se comporta Shiva ca Jimin că acum Jimin e fix ca Damian. Doi lunatici din dragoste.
se comporta Shiva ca Jimin că acum Jimin e fix ca Damian. Doi lunatici din dragoste.
Şi aşa trec, din fericire, 6 luni. Pisica aceea mai crescuse şi ea şi devenise totuşi curioasă de lume. Adesea se strecura de nebună pe afară să exploreze. Se obişnuise cu cei trei, în special cu Jimin (că nu putea fi atinsă de ceilalţi doi hehe) şi îl recunoştea ca stăpânul ei. De asemenea, a adus un plus mare că l-a motivat bine pe Jimin să se lupte şi să înveţe cum merge treaba de zeu. Cei trei - pardon, cei patru, au mai făcut misiuni mai dificile împreună.
Dede- Admin
Am o întrebare. Dacă Jimin e zeu, cumva eu cu Vishuu putem sa fim si noi? îl întreba pe blond. De putut cred că se poate. Dar fiecare zeu cam răspunde la emotii.
Hmm, zeiţa Vishnu. spune gânditoare, în timp ce mânca un măr. Deşi dacă e nevoie să moară Shiva ca să deivn, mai bine rămân om. spune mai în glumă-mai în serios.
Dede- Admin
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100