Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 57 of 100 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 57 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 10:08 pm

Salut-o pe Vishuu din partea mea. Ca pari ca te cerți cu ea. zise cu tupeu și ii rupe rochia.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 10:25 pm

Raven se opreşte puţin şi se uită la el, apoi îi dă pantalonii şi boxerii jos. Mda. Ne tot batem cap în cap. îi spune simplu şi se freacă cu vaginul pe penisul lui. Dar acum vreau să te gândeşti doar la mine. zice mai suav şi-l sărută iar.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 10:41 pm

Muie Shiva ca fut vrăjitoarea. ii zise cu tupeu. Alo Damian. Vezi ca Lucifer cam are tupeu. Scoate coasa și fa pe nebunul in iad. Poftiiim? Ba vezi ca distrug iadul tău mai rău cum am făcut cu raiul. Stai cuminte ca te distrug. zise uracios și autoritar. Lucifer încheie legătura și e focusat doar pe Raven. I mean. Doar e vorba de un zeu ce a reușit ce nu a putut el. Așa ca îl respecta. Sunt focusat doar pe tine draga mea. o ridica de fund și intra in ea cu totul , se săruta și se misca.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 10:48 pm

Nu vă mai certaţi ca copiii, toţi trei. le zice şi Vishnu băgându-se în cearta lor. Plus că după tot eu mă cert cu nebuna nefutută. Aşa că tăceţi din gură. Din fericire Raven nu îi aude şi geme tare când e penetrată. Ah ~ Ce bine e ~
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 10:52 pm

Și uite cum își calmează Damian nervii. O ia efectiv pe Estelle de fund in Bucătărie , o lipește de perete și o săruta pofticios și animalic.
Lucifer in schimb e satisfăcut și ii suge sfârcul cât timp movalia gemea.
Altu care fute din cauza nervilor. Săraca. Dacă Raven abia face, el cu Estelle fac zilnic cu orele. De ce crezi ca e soția mea? O iubesc in fiecare zi cu orele. Atât de mult o iubesc.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 10:55 pm

Şi Raven face cu Kaneki de fiecare dată când sunt împreună acasă. Numai pe noi doi ne ţin ăştia pe sec. se plânge că na, ce să facă când ambii posesori ai corpurilor lor sunt ocupaţi. Raven îl prinde pe Lucifer de păr şi îl strânge tare, în timp ce cu cealaltă mână se ţine de tron şi se mişcă mai repede.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 11:01 pm

O să vorbesc cu Yahve după exil sa îmi dea o vraja in care sa va scot pe amândoi puțin timp cât sa va iubiți și voi. Dar știți și voi cum e cu șefu. La el trebuie încredere ce se dezvolta cu anii. Aya e. le zice amândurora ideea lui pt ei. De faci asta si îl am lângă mine pe Kasen te consider efectiv ca fratele meu. Uite de-aia l-am ales eu pe asta Vishuu. Ultima javra de om dar are o minte, vai. și chicoteste .
Lucifer in schimb o musca și trage puternic de sfârc in timp ce ii zgârie fundul și cu ghearele lui. O tine posesiv și se împinge tare in ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 11:16 pm

Până ieşi tu din exil, îi iau pe Shiva şi Kasen în concediu pe alte planete în care stăm câteva luni dar lipsim doar o zi în timpul ăsta. vine ea cu ideea. Iar între timp, Estelle era deja pe pereţi, toată udă. Eşti stresat, Damian? îl întreabă printre gemete. Raven îl strângea pe Lucifer cu capul la sânii ei. Îi plăcea să fie ţinută posesiv şi să ştie că doar ea contează. Asta o excită mai tare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 22, 2023 11:21 pm

De îmi da voie Estelle, ok. Altfel nu. zise scurt. Ma enervează zeii cu drama lor romantica. Îmi vars nervii pe tine. și se lipește de ea și o săruta animalic in timp ce o împinge in perete la cât de tare o vrea.
Lucifer in schimb o musca de sâni și începe sa ii zgârie și spatele, după o trage de par.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 22, 2023 11:37 pm

La ce trebuie să-ţi dea voie Estelle pentru Shiva? Că nu Shiva e căsătorit cu ea. E alt corp, altă minte. şi uite-o pe Vishnu cum se supără imediat. Raven ţine şi ea pasul cu Lucifer şi îl zgârie şi ea pe piept cu unghiile, apoi se lasă pe jos pe podea, cu el deasupra.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 57 of 100 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case