Kanie Mansion
2 posters
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da? întreabă simplu. Nu dormise deloc și avea ochii foarte obosiți din cauza lipsei somnului. Shiva in schimb dormea dus.
Cand se trezeste mai bine il vede cum e si se uita ingrijorata. Jimin, culca-te. Nu poti sta ca un zombie toata viața. Ii spune calm si coboara la el. Culca-te si stau eu de paza. Si il mangaie pe cap. Cumva voia sa ii dea afectiune pentru ca empatiza mult cu el.
Dede- Admin
Jimin oftează lung. Bine. zice neutru și se duce in patul lui. Imediat cum se pune cu capul pe perna adoarme. Shiva in schimb se trezește. Îl vede pe Jimin la somn și se duce spre Vishuu.
Vishnu zambeste cand vede ce repede a adormit Jimin, apoi se întoarce la Shiva si ies amandoi din căruță. Erau opriti langa o apa, cu mult inafara regatului ca na, daca Jimin nu a dormit... a condus. Mergem sa ne spalam? Il intreaba si vrea deja sa isi dea hainele jos.
Dede- Admin
Desigur. spuse repede. Se dezbracă imediat. Dar vezi ca îmi faci pofta sa știi. și glumește ca sa o înveselească
Pai la ce zile am avut, poate ca nu ar strica. Ii spune discret. Se dezbraca si ea complet si sare in apa. Era inca destul de rece, dar se va obisnui ea. Se duce in mijlocul lacului si isi da cu apa si pe par.
Dede- Admin
De spălat se spală, dar când o vede pe Vishuu fără haine o prinde imediat de sâni de la spate. Hai sa ne relaxam.
Vishnu ii zambeste si se apasa cu fundul pe penisul lui. Cum vrei sa ne relaxam? Il întreabă încet.
Dede- Admin
Fata inchide ochiii si da capul pe spate. Suna perfect ~ spune cu drag. Chiar aveau nevoie de un moment d-asta pentru a se mai destresa.
Dede- Admin
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100