Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 3 of 100 Previous  1, 2, 3, 4 ... 51 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 3 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 3:45 pm

Blondul se uita la Serena cu drag. Ma voi întoarce, promit. si se uita la ea.
Shiva își pune parul in coada si deși avea o anumită sfoara se cațără cât de repede poate. Te scot eu de acolo, promit.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 3:53 pm

Vishnu se uită la bărbatul ei şi o ia dragul. Ahh, ce bine îi stă cu părul prins ~ dar nu se pierde prea mult cu firea, că trebuie să fie atentă împrejur. Serena dă cu toporul de mai multe ori până să poată sparge ambele lanţuri, apoi gâfâie obosită. Să faci bine să nu te mai văd 15 ani, că uite unde ajungem.. spune serios dar totuşi trist. Însă e mai bine aşa decât să fie iar capturat şi torturat.
Dar cum blonda lipsea de mult, tatăl ei iese de la petrecere şi o caută şi dă de garda de la turn. Tu ce dracu faci aici?! îl întreabă autoritar, iar omul se panichează. Fiica dumneavoastră a spus că mă căutaţi, Sir! Atunci tatăl îşi dă seama că nu e de bine. Pune-i pe toţi să înconjoare terenul! Nimeni nu iese de aici! şi fuge la turn.
Vishnu simte paşi prin clădire şi se duce mai aproape de butoaie, ca să fie pregătită. Shiva, grăbeşte-te! îi spune mai încet ca să nu fie auzită prea departe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 4:38 pm

Jimin o săruta pe buze pentru ultima oară. Ajunge și Shiva. Hai acum! striga repede. Dar nici bine nu ajunge ca se aud mai mulți pași spre camera lor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 4:49 pm

Şi astfel uşa e deschisă şi tatăl intră cu mai mulţi paznici. Prindeţi-i! Serena îl împinge pe Jimin pe geam ca să i-l dea lui Shiva şi paznicii o prind doar pe ea de braţe. Încă îl ajuţi pe el?! E un nimic, nu vezi?! ţipă tatăl la fată. Dar blonda s-a săturat şi ea.
Toată viaţa mea ai făcut-o cum ai vrut tu, ca să fiu într-un anumit fel şi să mă pot căsători pentru bani. M-ai lasă-mă în pace! şi se agită în braţele paznicilor.
Ăsta ţi-e destinul, copilă! Te iubesc pentru că eşti fiica mea, dar o femeie e doar o unealtă până la urmă pentru un scop mai măreţ! spune încrezător.
Eşti atât de egoist şi orbit de bani! Am venit acasă, m-am căsătorit, de ce mai trebuia să îl răpeşti şi torturezi pe Jimin? Ca să îţi mângâi propriul orgoliu?! începe să ţipe la el. Speram ca după ce mă căsătoresc să o laşi mai moale, dar a fost fix invers. Nimic nu te mulţumeşte. Ştii ceva? Copilul ăsta nici măcar nu e al soţului meu, ci e al lui Jimin! spune la nervi.
Tatăl e şocat câteva secunde, apoi îi dă o palmă grea şi tare peste faţă. Curvo! Ţi-am dăruit viaţa ideală şi aşa mă răsplăteşti?! Te omor! strigă turbat.
Serena când îşi dă seama de gravitatea situaţiei se face repede pisică şi sare pe geam. Vishnu a detonat butoaiele ca să îi oprească pe mercenarii care veneau după ei, apoi când Shiva a ajuns cu Jimin în căruţă, a dat bice la cai. Serena sare cu putere pe geam şi aterizează pe casa de pe căruţă, apoi se face iar om. Jimin e bine? întreabă îngrijorată şi se uită jos la ei doi.
Dar treaba nu se termină aici. Tatăl ordonă unui lunetist să nu îi piardă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 5:14 pm

Ma luat cam tare Shiva, dar sunt ok. spune Jimin repede. Shiva îl curată de răni si îl bandajeaza.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 5:20 pm

Sir, din cauza casei nu pot ţinti pe nimeni, doar pe Serena-san. spune lunetistul, dar tatăl plin de ură spune: Nu contează! Ai liber! Ea nu mai e fiica mea! zice tare. Serena zâmbea şi voia să se dea jos de pe casă ca să se ducă la băieţi. Ce mă bucur. Dă-i bice, Vishnu, am scăpat! şi fix secunda următoare e împuşcată în burtă de către lunestit şi îi piere zâmbetul instant. Se întoarce să se uite la turn şi îl vede pe tatăl ei cu lunetistul care îi mai trage un glonţ tot în burtă, ceea ce o face să scuipe sânge şi cade lângă băieţi aproape moartă. SERENAA! strigă cealaltă fată şi, cum nu îi mai urmărea nimeni, opreşte căruţa şi se întoarce la ei. J-Jimin, unde e Jimin? întreabă greoi şi ridică mâna după el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 5:36 pm

Jimin când o vede așa plânge instant Sunt aici! Nu pleca te rog! plânge disperat și o tine de chip. Shiva trage aer in piept și se chinuie sa fie rațional, dar ii e greu inclusiv lui. Ia trusa de prim ajutor și încearcă sa ajute , dar rănile erau prea adânci
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 5:39 pm

Vishnu începe să lăcrimeze şi ea. Încearcă să îl ajute pe Shiva, să oprească sângerarea totuşi. J-Jimin... Crezi în reîncarnare? îl întreabă încet şi îl strânge de mână. Se uita către faţa lui, dar nu îl mai vedea clar. Te rog, Serena, nu muri.. îşi spune în gând şi apasă găurile cu nişte cârpe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 5:41 pm

Te vreau in viața asta, Serena! plânge la ea extrem de mult Nu vreau sa te pierd nici pe tine , nici pe copilul nostru! zise disperat. Shiva se musca de buza ca ii vede pe ei doi așa și nu au nici o putere.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 5:55 pm

Jimin ascultă-mă! spune mai tare şi uite că din cauza asta mai tuşeşte nişte sânge. Vreau să îmi promiţi acum că mă vei căuta în celelalte vieţi şi mă vei cere. Privirea i se înceţoşează şi nu mai vede deloc clar. Vishnu se uită la trusă şi la Shiva şi încep să îi tremure mâinile. Nu puteau să mai facă nimic. Gloanţele au fost trase la precizie în organe vitale.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 100 Previous  1, 2, 3, 4 ... 51 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case