Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 4 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 4 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 5:59 pm

Jimin când o vede așa e resemnat ca o pierde , dar e foarte trist. Iti promit Serena. Te voi cauta mereu! Voi face orice ca să te caut! zise disperat ce au adus acțiunile din viitor. Shiva oftează lung și o strânge de mână pe Vishuu ca nu are ce sa facă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 6:03 pm

Mă bazez pe tine. şi zâmbeşte pentru ultima oară, apoi închide ochiii şi moare. Acum ştie toată familia din prezent cum de blonzii au fost mereu împreună şi nu se lasă aşa uşor unul pe celălalt.
Vishnu începe să plângă şi ea, tare. Cum să fii atât de nemilos cu propria fiică? Şi însărcinată. şi se uită urât către turn. Simţea o furie mare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 6:21 pm

Fac orice pentru ea, chiar orice. plânge și simte cum inima ii pompează tare. Strălucea. Vreau ca aia sa îmi o plătească și sa o aduc înapoi! iar in momentul ăla ochii strălucesc cât și parul. Eu sunt zeul răzbunării și reprezint loialitatea. Am simțit emoțiile tale și am de gând sa te ajut. ii zise simplu , un spirit de leu, totul in capul lui Jimin Atunci da-mi putere și zi ce vrei sa fac! zise nervos Va trebuii sa găsești in univers o rasa puternica și sa o conduci precum un rege. Va trebui sa te lupți mult și sa ii poți dirija cum se cuvine. Accepți ? ca da, așa a ajuns Jimin rege peste vampiri și e și sensei Accept. iar in momentul ăla Jimin era plin de tatuaje. Iese din căruță și precum un leu sălbatic distruge turnul cu o gheara și ucide tot in stânga și in dreapta fără sa ii pese. Shiva normal ca era șocat de toată treaba , dar nu avea ce face
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 6:31 pm

Vishnu acoperă corpul lui Serena cu o haină şi se uită stupefiată la ce se întâmplă. Jimin? apoi se uită şi la Shiva. Ce s-a întâmplat?
Cum turnul e distrus, oamenii încep să fugă şi să ţipe în diferite părţi. Tatăl şi lunetistul se ascund în beci. Ce e monstrul ăsta?!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 7:15 pm

Pare că Jimin a devenit un zeu. spune încă in stare de șoc și se uita ba la Serena, ba la Vishuu. Jimin știind acum absolut tot ce se întâmpla , se plimba in beci Tata socru , unde ești? zise cu o voce inocenta , da, era un psihopat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 7:34 pm

Tatăl avea un pistol în buzunar şi îl scoate la panică şi îl întinde în faţă. Încă era ascuns cu lunetistul, şi el pregătit, dar totuşi plin de teamă. Mucosul ăla nu ar fi fost niciodată parte din familie. Eu socrul lui? HAHA. spune cu îngâmfare către lunetist, dar omul săracul doar a executat un ordin şi nu era deloc de partea tatălui, dar aia e.
Vishnu însă e confuză cum s-a putut întâmpla aşa ceva. Crezi că mai gândeşte lucid? Ar trebui să îl calmăm, dar...să nu ne punem în pericol.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 7:54 pm

Jimin ii simte mirosul și vine încet spre el. Se pune cu fruntea pe capătul pistolului tatălui si se împunge in el cu o privire drăguța Aici erai tata socru? Vezi ca te așteaptă Serena. zise cu o fata drăguța referindu-se la moarte. Săracii
Mai bine așteptăm sa vina el înapoi . Acum l-am încurca
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 7:58 pm

Vishnu ofteaza si ii da dreptate. Plus ca se aștepta sa vina blondul inapoi la corpul blondei. 
Lunetistul se sperie si scapa arma din mana, apoi se pune in genunchi implorand iertare. Dar tatal se incrunta si apasa pe tragaci de mai multe ori ca sa il impuste in cap. MORI VIERME! Striga disperat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 25, 2022 8:02 pm

Cum Jimin e zeu, nu moare dintr-un glonț. Ia arma și se joaca cu eaDe ce ești rău? Nu vezi ca te rănești? și îl calcă tare de picior de ii rupe toate oasele.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 25, 2022 8:10 pm

Tatal tipa si cade intr-un genunchi de durere. D-De unde puterea asta? Mai inainte erai in lanturi aproape mort in dureri.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case