Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 26 of 100 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Jan 13, 2023 4:45 pm

Culcata o sa fii tu când te fut. și sare pe aia verde și ii da niște pumni. Jimin însă chicoteste lung, foarte drăguț Zău ca îmi trezești latura submisiva. Îmi place. și iese din lanț și invoca un leu din energie ce îl pune pe vrăjitoare.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 13, 2023 4:54 pm

În momentul ăla cele trei sparg cortul şi tot ce e în jur. Vine o rafală mare de vânt şi praf care blochează vederea lui Vishnu, iar toţi soldaţii şi liderii mici în rang se opresc din bătaie şi li se ordonă să plece. Cei trei lideri protejaţi de vrăjitoare erau în spatele lor. Plecaţi acum. Oricum ăştia doi o să moară imediat. le spune cea mov, trăgând cu ochiul scurt la ei, apoi deschide cartea de vrăji pentru a rosti o incantaţie puternică cât se bat surorile ei.
Vrăjitoarea brunetă sare pe leu şi îl trage de coamă. Îmi plac animalele, aşa că nu îmi da motive să te omor. îi şopteşte la ureche şi îl întoarce cu faţa către Jimin ca să-l atace.
Hai la mama, băieţi. spune şi cea verde, după ce îi dă două picioare în burtă lui Shiva şi îl dă de pe ea. Îşi face apoi două săbii în mâini, că ea e mai mult de luptă directă, nu de la distanţă. Îşi infuzează săbiile cu magie verde şi merge la Shiva să-l atace frontal.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 13, 2023 5:32 pm

Shiva era cu nervii la maxim. Nu era nici un zeu și nici puteri nu avea. Când vede ca sunt in pericol grav Jimin cu Vishuu cedează nervos de tot. Va distrug ma de va atingeți de ei! iar in cap ii apare un spirit, un tigru alb.
Eu sunt zeul distrugerii și ți-am auzit chemarea. Eu reprezint iubirea și apar doar persoanelor care sunt disponibile sa facă orice. Cu puterea mea trăiești veșnic atât sub forma cereasca ( spirit și in toate timpurile , care vor fi ale lui Damian mai târziu ) cât și pământească. Îți dau puterea mea daca o sa fii dedicat suta la suta zeilor și vei face tot ce necesar. zise simplu Nu știu mâță ce ești dar da-mi puterea ta. Vreau sa distrug vrăjitoarele alea. zise cu nervi. Aw, Shiva nu suferă vrăjitoarele , dar Damian e obsedat după ele.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 13, 2023 6:47 pm

Simt şi cele trei cum puterea lui Shiva a crescut, dar nu la un nivel alarmant, pentru că e un zeu începător deocamdată. Iar cum movalia termină vraja, se pune un blestem pe cei doi băieţi care îi arde pe piele şi le ţiuie timpanele. Iniţial voiam doar să vă înnebunesc, dar sunteţi prea periculoşi, aşa că trebuie să muriţi. le spune aceasta indiferent şi nemilos. Cea verde are un zâmbet malefic pe faţă şi, dacă tot vede că Vishnu a rămas acolo, pune ochii pe ea să o atace.
Totuşi, ceva o face pe Vishnu să simtă că băieţii nu au îndeajunsă putere pentru a le bate pe vrăjitoare. Pisica portocalie era în braţele ei şi...de la încărcătura magică şi presiunea din atmosferă, corpul ei explodează şi o umple pe fată de sânge. De ce simt că pierdem iar? Aşa de ghinionişti suntem? Sau ne-am futut karma cu toate jafurile pe care le-am făcut... îşi spune în gând în timp ce se uită la palmele ei pline de sângele pisicii. Dar nu are timp să-şi răspundă că în secunda următoare, vrăjitoarea verde o înjunghie cu una din săbii. Lama e îmbibată în otravă. O să ai o moarte dureroasă. spune satisfăcută şi învârte sabia în pieptul lui Vishnu (dacă de la cea verde s-a născut apoi CC, putem spune că şi-a primit karma apoi când a omorât-o în universul actual hehe).
Vishnu începe să scuipe sânge şi se uită mirată. Dacă mor acum, Shiva o să înnebunească de-a binelea. Şi nu e corect. Am pierdut atâtea toată viaţa, toţi patru. Nu vreau să-i las singuri pe băieţi! îşi spune şi închide ochiii, în dureri. În tot timpul ăsta, cea mov şi cea brunetă se asigură că-i torturează şi îi ţin pe loc pe băieţi.
Aşa da, Vishnu. Gândeşte raţional şi drept. Gândeşte cu creierul, nu cu inima şi fă ca gândurile tale să fie pure, juste. începe să i se audă o voce în cap.
Cine eşti? Dumnezeu? Acum mor? întreabă confuză.
Dar vocea chicoteşte. Eu sunt zeul dreptăţii, zeul echilibrului. Cel care se asigură că balanţa dintre bine şi rău e menţinută egal. Dar sunt trimisul lui Yahve, sau cum îl numiţi voi ''Dumnezeu''. îi explică blând. Eu sunt un nucleu de energie cu un scop fix care are nevoie de un corp care să-mi împlinească munca. Dacă mă accepţi, tu şi prietenii tăi veţi trăi. Îţi voi oferii toată puterea nucleului şi toate cunoştinţele universului. DAR trebuie să fii mereu corectă.
Vishnu în realitate aproape că leşină şi nu îşi mai simte corpul, aşa că situaţia era contratimp. Ai zis că voi avea puterea să-i salvez pe ei doi. Asta mi-e deajuns. Fă din mine ce vrei, dar dă-mi puterea să nu mor şi să-i salvez. îi spune scurt. Şi uite aşa apare o lumină albă în jurul ei. Dintr-o dată pune mâinile pe sabie şi o scoate din piept şi o aruncă pe jos, după ce suge toată puterea din ea. V-aţi distrat destul, vrăjitoarelor. DISPĂREŢI! le spune autoritar. Se teleportează lângă ei doi şi anulează blestemul. Zeul ăla mi-a spus că nu am voie să le omor, că au o linie de magie pe care trebuie s-o dea mai departe la generaţiile următoare... Păcat. Dar i-am promis că respect condiţiile aşa că aia e. Se uită la cei doi şi îi lasă să se vindece, apoi se uită urât la vrăjitoare. Acum cele trei se simt depăşite la putere aşa că se prefac în ciori şi zboară de acolo. Sunteţi bine?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 13, 2023 6:54 pm

Ambii erau extenuați. Am devenit un zeu și eu. Ma ia capul groaznic. Am amintiri cu mine de peste tot. Cât și o furie incontrolabila. zise scurt. Ce zeu ești acum? întreabă scurt Al distrugerii. și se uita la el Deja îmi pare rău. Ești forța opusa a creației. Fix nebunul de Shiva a primit puterea distrugerii din univers. Deja îmi pare rău.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 13, 2023 6:56 pm

Vishnu se mai relaxează şi ea şi se pune în fund între ei doi. Am devenit eu zeul echilibrului, cel mai probabil special pentru că sunt singura care vă poate ţine pe voi doi în frâu. şi face haz de necaz.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 13, 2023 8:01 pm

E o chestie complicata tare rău. Dar o sa o rezolvam noi cumva. și încearcă sa rămână calm dar îl doare capul. Hai sa le luam capetele liderilor ca sa mergem la rege pentru recompensa. Zei zei dar tot banii vorbesc. hihihi blondul cu replicile
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 13, 2023 8:14 pm

Doar căăă până să ia ei capetele liderilor, în faţa lor apare Yahve aşa cum îl ştim că arată. În sfârşit aţi devenit toţi 3 zei, thank God, adică mie, hehe. spune jucăuş. Eu sunt Yahve, sau ''The God'', adică tatăl tuturor zeilor. le zâmbeşte paşnic.
Vishnu e surprinsă. Am auzit numele lui înainte să devin Zeiţă, dar nu mă aşteptam să-l vedem aşa rapid. Însă el flutură uşor din mână, fără griji.
Ideea e următoarea: eu am creat acele nuclee cu roluri de zei pentru a se distribui la oamenii care merită ca să îmi fac urmaşii mei zei, iar voi sunteţi 3 dintre norocoşi! Aşa că, acum că grupul vostru e complet, nu mai e nevoie să trăiţi viaţa asta săracă. Vă invit în Muntele Olimp să trăiţi şi să vă antrenaţi puterile alături de ceilalţi zei şi de mine, bineînţeles. După cum ştiţi, fiecare a încheiat o înţelegere atunci când şi-a căpătat puterile, aşa că după ce vă antrenaţi, o să vreau să vă îndepliniţi fiecare misiunea pe care o are.
Vishnu însă e super protectivă faţă de băieţi. Adică vrei să ne desparţi?! întreabă repede.
Nu, nu. Consideraţi-o mai mult o responsabilitate, ca un job la care mergeţi când e nevoie şi de la care vă întoarceţi mereu acasă. şi ridică din umeri. Fata răsuflă şi se uită la băieţi acum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 13, 2023 11:41 pm

Am înțeles. La mine e o chestie complicata rău și ma doare capul într-una de sunt nervos tot timpul. zise Shiva. Mersi. Vedem cum facem. zise și Jimin.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 14, 2023 12:59 am

Yahve zâmbeşte mulţumit şi deschide un portal către locaţie pentru ei trei. Vishnu pune o mână pe umărul lui Shiva. O să aflăm acolo cum să controlezi asta. apoi îi zâmbeşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 100 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case