Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 35 of 100 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 35 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 4:59 am

Damian ridică o sprânceană. Într-un fel era de acord ca erau deja comuni in viața lor. Dar nu e doar după el. Din principiu eu sunt de acord. Dar nu e doar după mine. și se uita la Raven. Tu ce zici, Raven?
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 9:31 am

Daca crezi ca nu te deranjează prea tare o noapte, sigur. Răspunde si ea. Si se gândește la un plan. Fetele se bucura mult si le multumesc parintilor, apoi se iau de manuta si se plimba pasnic impreuna.  Ii voi pregati o gentuța cu chestiile esentiale si, daca e ok pentru tine, pot sa stau pana adoarme Maze ca sa fiu sigura ca nu face prostii. Apoi vin dimineata sa o iau. Bineinteles ca nu se autoinvita la el in casa, plus ca ar fi putin prea mult.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 12:42 pm

Apartamentul meu are trei camere sa știi. Poți sta in camera de oaspeți peste noapte dacă vrei. o invita el într-un mod smooth. Ca de plăcut ii plăcea de ea. Acasă eu cu Celia avem două animăluțe să știi. Un husky și o pisica, ambele cu blana albă. O să ii placă lui Maze. zise simplu. Încă de atunci era cu culoarea albă și animalele de companie.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:41 pm

Primul ei instinct ar fi fost să zică că nu e nevoie de deranjul ăsta, dar cum şi ei îi plăcea puţin de el, acceptă: Dacă nu e prea mare deranjul.. Bine. şi zâmbeşte. Lui Maze îi plac animalele. Sigur o să se bucure.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 1:48 pm

Super atunci. Atunci așa facem. și își ia și el o înghețată. Voi două, nu plecați prea departe că nu mal pupați seara voastră împreuna de faceți năzbâtii. zise către Celia și Maze care iar au plecat de lângă părinți cât timp vorbeau ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 1:56 pm

Raven râde şi le vede pe fetiţe cum se opresc brusc din mers. Maze iar se încruntă la el. Mereu eşti rău cu noi. Eu am tot fugit şi nu am păţit niciodată nimic. O pot apăra şi pe Celia! spune umflându-se în pene.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 2:00 pm

Eu sunt un rău necesar. chicoteste și zice o premoniție legată de destinul lui. Se duce la Maze , sta in genunchi si o mângâie pe cap. Ești o puternica , ca mama ta. Dar ești doar un copil. Te poți bate cât vrei când o să fii mare. ii zice blând cu un zâmbet cald ca sa o liniștească.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 2:05 pm

Maze se strâmbă dar lasă subiectul deocamdată, iar Raven zâmbeşte şi e bucuroasă pe dinauntru că el e ca un tată pentru ea. După vreo jumătate de oră termină toţi de mâncat îngheţatele şi de distrat. Atunci noi mergem acasă să facem un mic bagaj şi îmi trimiţi locaţia pe telefon? E ok să venim pe la 18:30? îl întreabă pe Damian.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Jan 16, 2023 2:09 pm

Desigur. Îți trimit locatia chiar acum. Pana veniți voi o sa aranjez camerele ca sa va puteți odihni liniștite. zise simplu si o ia pe Celia de mâna. Gata de plecare si el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Jan 16, 2023 2:23 pm

Aşa că îşi iau la revedere şi tot drumul spre casă, la volan, Raven zâmbeşte. Maze o observă şi se bucură şi ea pentru mama ei. Ba chiar se gândea cu Celia de ceva vreme să îi combine pe părinţii lor. La ele era simplu: una nu are mamă, una nu are tată, ele sunt prietene bune, de ce să nu se unească? Abia aştept să vină Maze cu Raven-san pe la noi. începe Celia discuţia, ca o şireată ce e (că doar l-a moştenit pe ta-so). Mie îmi place mult de mama lui Maze. şi se joacă cu o păpuşă în maşină, pe drum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 35 of 100 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case