Kanie Mansion
2 posters
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian chicoteste drăguț. Zici ca e frasu geamăn. Mă bucur că îți place de ea. Că și mie imi place. E o companie plăcută. ii Răspunde calm și atent la drum.
Da? Îţi place de ea? şi se uită curioasă. Treaba mergea mai uşor decât se aştepta. Apoi revine la a fi o fetiţă normală, că Maze a avertizat-o pe Celia dinainte ''să nu se dea de gol''. Uhm, mi-ar plăcea să stea mai des pe la noi, dacă le va plăcea şi lor seara asta. continuă planul. În paralel, Maze vorbea cu mama ei: Mama, de ce Damian-san e singurul tău prieten băiat? o întreabă mai direct. Raven e surprinsă de întrebare, dar oftează. Pentru că băieţii în general sunt parşivi, Maze. Fiecare are interesele lui ascunse. îi răspunde logic, ca să o înveţe şi pe ea să aibă grijă. Dar bineînţeles că încă nu începe discuţia despre sex şi alte d-astea. Cu Damian m-am împrietenit pentru tine şi Celia mai mult. Dar îi ştim deja de un an şi văd că e un tată cumsecade. Fetiţa o ascultă, apoi bate un apropo: Se comportă ca un părinte cu mine, deşi nu e tatăl meu sau ceva.
Dede- Admin
Maze e prietena ta. Raven e mama ei, nu am mai cum să o las departe de copila ei. In caz de se întâmpla ceva chiar nu îmi doresc să o am și pe ea pe conștiința. Mi-a cam ajuns sa știi. și oftează lung Viața mea ești tu, Celia. Raven e o prietena buna pe care o respect foarte mult din cauza ca e un părinte singur , ca mine. Cum voi doua sunteți prietene bune , încerc sa o ajut și pe ea. E o femeie singura, ii iau eu din stres și îndur eu. Și așa asta fac toată viața , măcar ea sa fie ok. continua discuția.
Celia îl ascultă şi după se strâmbă. În primul rând era o filozofie prea mare pentru ea la 3 anişori şi în al doilea rând nu era ce voia să audă ea. Bine, papa.. răspunde simplu. Raven ajunge cu Maze acasă şi o dă jos din maşină. Da, e autoritar ca un tată. Noroc cu el că altfel deveneai şi mai nebună. o cicăleşte şi o mângâie pe cap, în glumă, apoi intră în casă să facă bagajele şi să se pregătească.
Dede- Admin
Astfel blondul și Celia ajung acasă. Sunt întâmpinați de cățelul ce merge imediat la Celia ca sa o lingă cât și de pisica ce sare la umărul lui Damian ca sa fie mângâiată. Eu pregătesc camerele. Tu poți sa te joci cu cățelul nostru pana termin eu. și începe treaba.
Celia îşi îmbrăţişează căţelul şi începe să alerge prin casă cu el. Papa, îl scot în curte puţin. îi spune mai tare şi deschide uşa de la curtea lor micuţă de la casă. În următoarele ore Raven se pregăteşte cu Maze, o spală, o aranjează, pune nişte haine de schimb pentru amândouă într-o geantă de umăr şi nişte chestii esenţiale. Iar pe la ora 6 sunt gata de plecare. Să nu-l superi pe Damian-san, da? Că nu e casa noastră. îi spune în timp ce o pune în scaunul de copii cu centurile. Da mama, da. Ştiu că altfel nu mă mai laşi să merg. îi spune şi ea. Şi ajung la timp la casa blondului. Scoate geanta şi o ia pe Maze de mânuţă şi sună la sonerie. Celia era cu căţelul în sufragerie şi se jucau pe covor. Papaaaaa, au venit! strigă la el.
Dede- Admin
Damian era ciufulit groaznic cu pisica pe capul lui ce stătea ca ultima posesiva cu el. Pe bune, Akame? Iar faci pe tacanita? își mustra pisica. Ca pisica era albă, așa ca ia dat numele iubitei lui pierdute, Akame. Așa cum fata lui are numele similar ca al soției lui, Cecilia.
Shiva vede și rade. Vishuu. Asta e ca Jimin. A murit iubita lui pentru el și s-a atasat de o pisica. Zici ca sunt gemeni. și rade de pe muntele olimp. Jimin se uita urat la el. Uite cineva care ma înțelege. Nu Shiva. zise urâcios.
Akame din realitate roșește. Awww. Scumpul de el. A luat o pisica albă și ia dat numele meu. și zâmbește cu drag.
Între timp Damian vine la fete. Bun venit. zise politicos chit ca pisica e pe cap și ii mai da o laba in frunte dar nu vrea sa plece deloc. E lipita de el.
Shiva vede și rade. Vishuu. Asta e ca Jimin. A murit iubita lui pentru el și s-a atasat de o pisica. Zici ca sunt gemeni. și rade de pe muntele olimp. Jimin se uita urat la el. Uite cineva care ma înțelege. Nu Shiva. zise urâcios.
Akame din realitate roșește. Awww. Scumpul de el. A luat o pisica albă și ia dat numele meu. și zâmbește cu drag.
Între timp Damian vine la fete. Bun venit. zise politicos chit ca pisica e pe cap și ii mai da o laba in frunte dar nu vrea sa plece deloc. E lipita de el.
Vishnu râdea şi ea. Sincer? Îmi place de ei. Le-ar sta bine împreună. Dar Damian are frica de a nu suferi iar din dragoste, iar Raven nu vrea să iniţieze nimic. comentează puţin pe lângă. Încă nu e convinsă că cei doi s-ar potrivi pentru ce caută ei şi mai vrea să-i vadă. E ca Shirley căreia îi place să se uite la toţi pentru dramă.
La uşă vine şi Celia careeee era călare pe căţel. Nu era prea grea pentru el. Ho căluţu! strigă la căţelul ei şi se opreşte în uşă. Maze zâmbeşte larg şi se entuziasmează. Ce frumoşi sunt! şi îi dă drumul mamei ei de la mână şi merge la Celia şi la căţel să îl mângâie. Raven e surprinsă de situaţie dar nu are decât să accepte. Bună. spune mai timid şi se descalţă la intrare. Maze, dă-ţi pantofii jos. zice imediat şi către fetiţa ei, iar aceasta se uită la Damian şi o ascultă pe mama ei. Fac asta doar ca să mă mai primiţi aici. spune pe un ton hotărât şi se aşează în fund pe jos şi se descalţă. Era o drăgălaşă când era bosumflată.
La uşă vine şi Celia careeee era călare pe căţel. Nu era prea grea pentru el. Ho căluţu! strigă la căţelul ei şi se opreşte în uşă. Maze zâmbeşte larg şi se entuziasmează. Ce frumoşi sunt! şi îi dă drumul mamei ei de la mână şi merge la Celia şi la căţel să îl mângâie. Raven e surprinsă de situaţie dar nu are decât să accepte. Bună. spune mai timid şi se descalţă la intrare. Maze, dă-ţi pantofii jos. zice imediat şi către fetiţa ei, iar aceasta se uită la Damian şi o ascultă pe mama ei. Fac asta doar ca să mă mai primiţi aici. spune pe un ton hotărât şi se aşează în fund pe jos şi se descalţă. Era o drăgălaşă când era bosumflată.
Dede- Admin
Cum pisica era prea atașata de el, o ia din cap cu forța și o duce afara. Un minut mai târziu se aude la geam cum câinii maidanezi chiauna ca pisica Akame ii bate rău din cauza ca stăpânul ei a dat-o afara. Inclusiv Maze putea sa se uite de la geam. Hihihihi. Eu bat băieți așa cum pisica lui bate câini. Ia dat bine numele meu. in schimb Damian oftează lung. Așa face mereu. Când o scot forțat are chef să bată câini pana se plictisește și revine in casă. Măcar nu îmi bat capul cu ea. și își aranjează parul ciufulit. Vreți sa comand o pizza?
Fetiţelor le surâde imediat ideea de pizza. Da,da! spun în cor, chiar oprindu-se din joaca cu căţelul. Raven chicoteşte şi ea. Sigur. Sună bine. Lasă geanta cu bagajele la intrare şi merg toţi în sufragerie. Noi ne putem uita la desene în timp ce mâncăm?
Dede- Admin
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100