Kanie Mansion
2 posters
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Tu, Serena, Akame cât și Raven sunteți gagicile alea rele care fac totul in numele dragostei. E un pattern să știi. chicoteste și Shiva la bârfă că a tras cu urechea. Hai mersi că ai prevenit un dezastru. A înnebunit ăsta de două ori și când e singur cu Raven uita de tot și toate și face ca ultimul animal. Ia luat mult să o aducă înapoi. De se aproprie too much ma bag peste el. Îl las eu că e el e creierul și eu Mușchii , dar nu ii risc eu viața lui Kasen din cauza ca Damian e un egoist las-o dracu. se plange și Shiva.
Isi face rău atât lui cât și lui Raven. Bine ca a băgat la cap sa o lase in pace cu Kaneki. A trebuit sa îl trag de urechi și sa ii dau capace ca sa nu mai fie egoist. Prea era infantil. Să nu mai zic de râca lui cu el. Mi-a luat o eternitate doar ca sa îl conving ca bai, Kaneki a fost primul cu ea, nu te oftica. Fa copiii din dragoste cu ea ca sa păstrezi o legătura parentala pe termen lung ca voi doi v-ați îndrăgostit ca părinți. Trăiește la maxim cu ea cât de mult poți o perioada după las-o lui Kaneki. și uite cum Akame a noastră ia influențat destinul lui Damian cu sfaturile ei.
Hai mersi ca ii bagi mințile in cap. Ești o rea mai mare ca el. Ne trebuia.
Kaneki își da drumul și se simțea bine. Te iubesc mult, Raven. și ii mângâie chipul.
Isi face rău atât lui cât și lui Raven. Bine ca a băgat la cap sa o lase in pace cu Kaneki. A trebuit sa îl trag de urechi și sa ii dau capace ca sa nu mai fie egoist. Prea era infantil. Să nu mai zic de râca lui cu el. Mi-a luat o eternitate doar ca sa îl conving ca bai, Kaneki a fost primul cu ea, nu te oftica. Fa copiii din dragoste cu ea ca sa păstrezi o legătura parentala pe termen lung ca voi doi v-ați îndrăgostit ca părinți. Trăiește la maxim cu ea cât de mult poți o perioada după las-o lui Kaneki. și uite cum Akame a noastră ia influențat destinul lui Damian cu sfaturile ei.
Hai mersi ca ii bagi mințile in cap. Ești o rea mai mare ca el. Ne trebuia.
Kaneki își da drumul și se simțea bine. Te iubesc mult, Raven. și ii mângâie chipul.
Raven se uită şi ea cu drag la Kaneki. Chiar sunt norocoasă că te am alături de mine. şi răsuflă. Îl scoate din ea şi se pune în fund în faţa lui. Acum pot să mă spăl şi să mă pun la somn liniştită. şi chicoteşte. Mereu când e cu Kaneki se simte relaxată şi simte că are pace, chiar dacă în el zace însuşi zeul iadului.
Dede- Admin
Ești ultima pofticioasa de femeie. De-aia te iubesc. chicoteste și el și începe să se spele. Damian fiind la somn nu a auzit bârfa zeilor așa că nu știe nimic. Iar era intr-o viața in care era cu Cecilia. Erau amândoi dezbrăcați gata de sex încât era excitat ca dracu și se trezește brusc din somn. Bagă-mi-as, hai mă frate că mă oftic groaznic. Să mor eu , o vreau și când să ne distram și noi, îmi iau muie. Fututi. zise uracios.
Numai de aia mă iubeşti?! întreabă şi cască gura, mirată. Apoi îl stropeşte tare cu apă. Eu te iubesc că ne-am fost alături de mici, că eşti primul meu suflet pereche, că eşti soţul meu, că m-ai luat deşi aveam deja 3 copii, că le-ai fost tată lor cât ai fost propriei tale fetiţe, că ai răbdare cu mine şi mă iubeşti cum trebuie. Iar tu mă iubeşti că sunt pofticioasă?! şi la fiecare chestie pe care o enumera, îl stropea tare cu apă, de curge şi pe jos. Nici nu îşi dăduse seama că tocmai i-a făcut mare declaraţie. Vishnu se uită atât la ei cât şi la Damian şi râde. Shiva, tu i-ai oprit visul ăla, ca să nu mai fie horny după Cecilia?
Cecilia a avut şi ea acelaşi vis şi se trezeşte excitată. Se muşcă de buză şi oftează. Ce nesimţit e destinul ăsta. Măcar visul îl putea lăsa până la capăt.
Cecilia a avut şi ea acelaşi vis şi se trezeşte excitată. Se muşcă de buză şi oftează. Ce nesimţit e destinul ăsta. Măcar visul îl putea lăsa până la capăt.
Dede- Admin
Hai ma frate ca e nesimțit deja. Ma tine pe sec 5 generații ca face Damian pe posesivul cu mine iar eu îl trimit la femei ca sa nu se mai atașeze de astea doua și tot le visează. Sa mor eu ca abia aștept sa vina la mine ca sa îl trag de urechi. zise Akame către Shiva și Vishuu problemele ei din relație. Damian e ultimul toxic de iubit ceresc. Ca el o ținea departe de băieți. Omul din Akame dormea liniștita și nu știe absolut nimic. E lângă Ceci.
Bai nu te merita ma jur. Nu te merita! Ai auzit Vishuu câte face pentru el? Și da eu l-am oprit. Hai ca îți fac și tie un favor sa îl ai puțin mai incolo. Așa, sa fim chit. chicoteste și Shiva.
Ei. Te iubesc eu ca ești o mama dedicată , ca avem o copilărie frumoasa și ca pot sa am o familie cu tine. o stropește și el făcând declarații de dragoste.
Bai nu te merita ma jur. Nu te merita! Ai auzit Vishuu câte face pentru el? Și da eu l-am oprit. Hai ca îți fac și tie un favor sa îl ai puțin mai incolo. Așa, sa fim chit. chicoteste și Shiva.
Ei. Te iubesc eu ca ești o mama dedicată , ca avem o copilărie frumoasa și ca pot sa am o familie cu tine. o stropește și el făcând declarații de dragoste.
Movalia răsuflă şi se opreşte din stropit. Nu eşti bun la vorbe, dar compensezi prin gesturi. şi îi pune puţină spumă pe nas. Hai să ne facem baie normal că deja e super târziu.
În timpul ăsta Serena găsise nişte informaţii folositoare, dar o luase şi pe ea somnul şiiii se decide să meargă în dormitorul lui Damian. Nu ştia dacă e treaz sau nu, doar deschide uşa încet.
În timpul ăsta Serena găsise nişte informaţii folositoare, dar o luase şi pe ea somnul şiiii se decide să meargă în dormitorul lui Damian. Nu ştia dacă e treaz sau nu, doar deschide uşa încet.
Dede- Admin
Damian era in fund. Oh. Ai venit. S-a întâmplat ceva? întreabă normal.
Kaneki chicoteste și se spală normal cu Raven, după care se usucă amândoi , iau pijamale și se pun in pat.
Kaneki chicoteste și se spală normal cu Raven, după care se usucă amândoi , iau pijamale și se pun in pat.
Raven adoarme foarte rapid după ziua asta şi chiar stă liniştită în braţele lui Kaneki. Iar Serena se miră că el e treaz şi tace câteva momente, apoi face un pas înauntru, dar nu închide încă uşa. Ăă, o să sune ciudat dar... şi oftează. Pot să dorm cu tine? Adică am mai dormit fără Jimin când era în misiuni, dar acum chiar e grav şi nu vreau să fiu singură.
Last edited by Dede on Sat Jan 28, 2023 5:33 pm; edited 1 time in total
Dede- Admin
Damian zâmbește scurt și da din cap aprobator. Având in vedere situația in care ne aflam, chiar e indicat sa stam in aceeași camera. In caz de ceva suntem amândoi. Nu e nici o problema. spune scurt și se ghemuiește iar in pat.
Serena răsuflă uşurată. Acum poate închide uşa. Era deja în pijamale, ca să nu se schimbe de faţă cu el, şi vine şi ea în pat lângă el. Mersi. spune încet. Se ghemuieşte şi ea sub plapumă, cu faţa la el şi îl priveşte puţin.
Dede- Admin
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100