Kanie Mansion
2 posters
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu am nici o problema. le zice pașnic. Între timp Damian comanda doua pizza margherita ca sa împartă toți patru și ceva suc. Meanwhile pisica s-a plictisit sa bată câini și se întoarce la stăpânul ei. Dar fiind obosita nu mai face pe nebuna, era chiar o scumpete de pisica cuminte.
Maze ocheste pisica si merge la ea sa o mangaie. Avea totusi o dorinta launtrica de a o trage de coada dar fix atunci ii spune Raven: Ai grija ca daca o superi, zgarie rau. Iar Maze se uita surprinsa si nu ii face nimic rau.
Dede- Admin
Pisica se uita la Maze cu o privire rece ca dracu de felina rea când ia simțit intențiile. Dar când s-a implicat Raven s-a potolit.Vezi ca Akame e o pisica foarte rea, dar drăgăstoasă. E cea mai rea felina din univers as putea spune. Ai face bine să nu o superi. iar imediat pisica sare pe umărul lui Damian și toarce.
Hihihihi. Pisica aia chiar e ca mine Cecilia. Vreau și eu una fix Așa.
Chiar era cuminte. Între timp ajunge și comanda de pizza cu băuturile lor.
Hihihihi. Pisica aia chiar e ca mine Cecilia. Vreau și eu una fix Așa.
Chiar era cuminte. Între timp ajunge și comanda de pizza cu băuturile lor.
Maze se oftica putin ca a fugit pisica, dar din fericire se poate intoarce la cățel si la Celia. Raven pune pizza pe masa si cateva felii pe farfurii la fetite. Hai, fugiti la desene. Le spune pasnic, ca o mama. Doar nu numai Damian e ca un tata pentru ele.
Dede- Admin
Sunt niște scumpete de fete amândouă. zise pașnic. Eu mă duc să îmi rulez niște țigări și să fumez. Ești fumătoare ? și uite de unde a început faza cu rulatul țigărilor , Damian.
Ocazional. Numai la ocazii sau nervi. Ii raspunde si merge dupa el. Poti sa-mi dai si mie o tigara. Si se aseaza pe un scaun.
Dede- Admin
Ii rulează și ei una și ii o dă. El fumează deja. Chiar îmi pare bine că am ajuns sa ne cunoaștem sa știi. Ma simteam extrem de singur de când mi-am pierdut soția. zise chiar drăguț. Ca nu mai erau copiii prin preajma ca sa facă pe părinții.
Isi aprinde si ea tigara si fumeaza. Si eu la fel. Si mi-e fost greu cu Maze care e o rebela. Sa stii ca anul asta m-a ajutat mult sa te am prezent. Pana si Maze s-a mai cumintit. Ii spune sincer. Chiar aprecia ca l-a intalnit.
Dede- Admin
Să știi că mă simt relaxat cu tine. Când adorm fetele, vrei să ne uitam la un film in sufragerie? ar fii zis in camera lui, dar era prea evident. Așa ca a băgat sufrageria ca de, sa para și el de treaba ca chiar e.
Raven banuia ceva de la replica aia, ca doar nu e ultima inocenta. Dar bineînțeles ca nu vrea sa il refuze. Sigur. Ar fi dragut. Si trage in continuare din tigara. Ce film vrei sa vedem?
Dede- Admin
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100