Kanie Mansion
2 posters
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hmm. Având in vedere ca avem copiii aici, o drama romantica. Pe cât de mult îmi plac filmele de groaza, sunt țipete iar fetele s-ar trezii din somn. zise rațional și avea și el dreptatea lui aici.
Fata da aprobativ din cap si termina tigara. Ma duc sa iau si eu o felie de pizza si sa vad ce fac fetele noastre. Spune pasnic apoi intra inapoi in casa. Maze si Celia erai întinse cu capul pe catel si mancau pizza in asa fel incat se murdarisera si pe maini si pe gura si putin pe blana cățelului. Ăhm, vad ca va distrati. Dar o sa trebuiasca sa va spal ca uite ce ati facut. Mai stai putin mama ca inca nu e gata episodul! Zice repede Maze.
Dede- Admin
Damian termina de fumat si el și vine. Când vede ce au făcut fetele oftează lung. Va las efectiv 5 minute singure si uite ce ați făcut. Fără desene. zise scurt si o ajuta si el pe Raven.
Dar fata îl refuză. Hai să vă spălaţi repede ca să-i treacă supărarea tatălui vostr- adică lui Damian. se bâlbâie puţin şi le ia repede pe fete la baie, roşie în obraji. Raven, nu mai visa cu ochii deschişi că te faci de ruşine. se ceartă de una singură în gând. În baie era un scăunel de copii ca să se poată urca fetele să ajungă la chiuvetă. Prima oară o ridică pe Maze pe el şi o spală cu grijă pe obraji şi mâini, ca să nu cumva să atingă ceva cât e murdară. Imediat ce e spălată şi ştearsă fuge din baie la Damian. Scuze. Am zis că o să fiu cuminte ca să mă mai primeşti aici. zice inocent, că Maze nu e doar o fată rea şi energică. Celia e cea mai bună prietenă a mea.. şi apleacă capul, cu mâinile împreunate la spate. Raven nu ştia ce se întâmplă că era în baie să o ajute pe Celia să se spele şi să şteargă căţelul cu o cârpă umedă, ca o mamă grijulie.
Dede- Admin
Damian o ridica pe Maze și o tine in brațe , cum face și cu Celia. Ești o fată bună. Nu o să te cert să știi. Te iert de data asta că e prima greșeală. La a doua in schimb te voi pedepsi sa știi. și o mângâie pe cap părintește. Nu cred că vrei să afli ce pedepse aplic eu totuși. Chiar tu ai zis ca sunt un rău. și o trage puțin de nas, ca sa o sperie puțin.
Maze chiar se sperie câteva secunde şi îşi dă capul mai în spate. Dacă faci asta, te spun lui mama! răspunde cu tupeu şi după completează: Şi o să ripostez! Dar apoi îşi aminteşte de planul fetiţelor şi, că tot era în braţele lui, se duce la urechea lui să îi şoptească: Am un secret să-ţi spun. Eşti singurul băiat cu care am văzut-o pe mama să zâmbească şi să râdă. apoi chicoteşte drăgălaş, de parcă cine ştie chestie secret-de-stat a zis. Între timp termină şi Raven cu Celia şi căţelul şi acum îl dă cu un prosop uscat ca să îi usuce blana.
Dede- Admin
Damian ii face jocul. Nu e ca și cum era mare lucru având in vedere ca amândoi au un stil de viața foarte aglomerat. Oh. Nu știam. Mulțumesc ca mi-ai spus. chicoteste drăguț și el, ii place bârfa Ce planuri ai?
Ohh păăi nu ştiu. Eu cred că mama te place. Mai trebuie doar să o placi şi tu. spune simplu, că nu făcuse un plan super-complex că are doar 3 anişori. Între timp iese şi Celia din baie şi Raven cu căţelul. Cumva îi place când îl vede pe Damian cu fiica ei în braţe. E o imagine liniştitoare. Ce drăguţi sunt. E prima oară când o văd în braţele unui bărbat.
Dede- Admin
Poți să stai liniștita. O sa mai fiți pe aici. ii zice cu un zâmbet drăguț și o lasă jos. După se duce la Raven. Cred ca e timpul sa doarmă amândouă. E cam târziu pentru ele.
Atunci se uită şi bruneta la ceas. Ai dreptate. Haideţi la culcare. şi le face semn. Celia o ia de mână pe Maze. Haide să-ţi prezint camera mea. O să dormim împreună. spune fericită. Ah, îmi aduci te rog geanta de la uşă? Acolo sunt hainele noastre de schimb. îi spune lui Damian, ca ea să poată merge cu fetele să le pregătească. Celia îşi scoate singură pijamalele dintr-un sertar şi i le arată lui Raven, ca s-o ajute, iar aceasta se pune în genunchi şi începe să o schimbe pe Celia cu răbdare. Mersi, Raven-san ~ spune şi o îmbrăţişează la final, drăgăstos.
Dede- Admin
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100