Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 69 of 100 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 69 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Jan 28, 2023 5:40 pm

Damian o ia in brațe și o înțeapă jos că era horny. Sunt treaz că am avut un vis pervers. Dar nu fac nimic. zise scurt si inchide ochii.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 28, 2023 6:27 pm

Blonda chicoteşte puţin. Nu venisem pentru sex, oricum. şi se întoarce cu spatele la el, ca să o ia în braţe de la spate. Acum îl apasă cu fundul pe erecţie. Pe cine ai visat?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 28, 2023 6:29 pm

Fututi ca îmi vine sa sar pe ea, dar nu pot. zise nervos in mintea lui. Am avut un vis pervers cu Cecilia. Eram amândoi dezbrăcați și s-a terminat la sărut. și oftează lung. Dar o tine in brațe.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 28, 2023 6:41 pm

Ah, înţeleg. spune râzând puţin de el, dar închide şi ea ochiii. Atunci hai la somn să-ţi treacă. Noapte bună. Şi da, e mai liniştită acum că nu e singură în pat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Jan 28, 2023 7:08 pm

Damian nu face nimic pervers și se bagă la somn. Shiva e cu ochii pe el in alta viața de-a lui cu Cecilia. Pai nu eu mă ocup de obsesiile lul asta ca sa îl protejez pe Kasen ? Am parte și eu de treaba. Gata concediul. zise pentru el. Astfel toată lumea e liniștita in timpul nopții.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Jan 28, 2023 9:15 pm

Şi aşa vine ziua următoare. Vârcolacii s-au organizat mai bine pentru ziua asta, dar nu au vrut să atace ei primii. Raven s-a odihnit bine şi s-a trezit înaintea lui Kaneki. L-a lăsat liniştit să mai doarmă şi ea s-a schimbat şi a mers în bucătărie să se uite ce ar putea găti pentru toţi patru la micul dejun. Serena încă dormea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 29, 2023 12:22 am

Damian se trezește și se uita la Serena. O pupa pe obraz de bună dimineața si se duce să își facă un duș. Se schimba într-un maieu de sala cu pantaloni scurți si ceva sneakersi simpli, de casa. Și for the first time de când e tuns , își pune și parul in coada.
Se duce spre Bucătărie și o vede pe Raven Neața. zise pașnic cu charmul lui drăguț.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 29, 2023 12:59 am

Raven era doar într-un tricou oversized de la Kaneki care îi acoperea la fix fundul, fără sutien, şi avea părul prins într-o coadă lungă în creştetul capului. Acum pregătea o omletă mare cu salată. Se întoarce la Damian şi se uită la el, dar vrea să păstreze decenţa aşa că îi răspunde simplu: Neaţa. Ai dormit bine? apoi se întoarce la masă să mestece în omletă ca să nu se prindă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Jan 29, 2023 1:03 am

Damian era atras de ea. Dar fiind vorba ca e misiunea lui Jimin, cam lasă baltă drama lui romantică , pentru moment. Sunt in regulă. Mă gândesc la Jimin și încerc să ii ofer suport lui Serena. zise scurt și se pune la masă. Lasă că de văd că nu ești decent cu ea, mă bag eu. zise și Shiva activ de dimineața. Cu ocazia asta are și el ocupație.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Jan 29, 2023 1:13 am

Şi Raven are parcă un vibe bun că îl vede de dimineaţă şi că sunt doar ei, doar că se abţine, după cum a promis. Vishnu se uita şi ea. Intervin şi eu dacă e ceva. Dar să nu ne grăbim. Vreau să-i văd dacă se abţin până la capăt. Raven termină omleta şi mai taie nişte legume pentru bolul de salată, în linişte. Nu l-am mai văzut şi n-am mai fost singuri de trei ani, dar nici nu ştiu ce să vorbesc cu el. Parcă e awkward. Doar n-o să-l întreb ''ce-ţi mai face soţia'' lol.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 69 of 100 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case