Kanie Mansion
2 posters
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vishuu. După cum vezi nu îmi pasa cu câte femei e. Eu nu mă implic in viața lui zi de zi. Îl iubesc atât de mult încât vreau să îl văd fericit. Dacă nu cu mine , cu alta. Îmi e extrem de drag și tot ce vreau de la el e să fie liniștit. Are niște obsesii la care mă implic. Măcar Estelle să fie cu el dacă nu pot eu. spune simplu gândurile ei. Si in plus, eu am o eternitate împreuna cu el. De fiecare data venea la mine , am fost împreuna milioane de ani pana sa ma nasc eu. Îl las sa alerge după vrăjitoarele lui că ma zăpăcit la cap cu ele. Bine că a băgat la cap să renunțe. Ele îl au doar câțiva ani. Eu îl am mereu. Mă doare in paișpe. zise sec pentru ea. El are mereu două relații. Eu cât și soția lui. Dacă Raven se așteaptă să fie doar al ei, cam greșește. El e un zeu ce trăiește veșnic. Nu e in situația ei de a se reincarna. Și după cum vezi Vishuu. Eu sunt cu Cecilia care o țin departe de el. Iar Raven e cu Kaneki. Nu se implica deloc. spune simplu.
Tocmai ce ziceam că Raven ştie că Damian nu o să fie doar al ei. şi îşi dă ochiii peste cap. Începe să o enerveze Akame cu lauda ei şi obsesia despre subiectul ăsta şi cum se bagă în seamă mereu cu ''eu propun să îi zici asta lui Raven, propun să îi faci asta lui Raven''. Şi care câţiva ani? Că dacă nu resetează universul, Raven şi Cecilia sunt nemuritoare. Plus că asta cu ''el are două relaţii'' nu o văd să ţi se aplice încă. Şi uite cum se enervează şi pe Raven o doare iar capul. Nu ştiu ce are Vishnu zilele astea. Fix când am nevoie să mă concentrez, ea se enervează şi îmi provoacă dureri de cap. Se ceartă Shiva cu ea şi nouă nu ne zic?
Dede- Admin
Ingerul chicoteste. Hihihi. Te-am supărat oare? și o cicaleste Well. Aveam și eu chef de vorba ce vrei. zise in timp ce oftează Ingrop eu securea războiului că nu vreau să mă cert cu tine și te las in pace. Bye. și ii face cu mâna si se baga la somn. Damian a plecat să se ocupe cu organizarea militară. Se uita cam câți soldați vârcolaci are și cam ce echipamente erau valabile.
Vishnu oftează lung. Ce enervantă e. Offfff. Şi începe să treacă durerea de cap a lui Raven. Hai să mergem şi noi. Şi se foloseşte de magie ca să ia înfăţişarea a doi asasini, apoi obţine toate informaţiile necesare de la asasinul în viaţă, care era închis la subsol. Bun acum... Hmm.. Am putea să-l contactăm pe şeful lor ca să îi dăm raportul că au murit ceilalţi şi să ne vedem cu el? Iar în timpul ăsta ajunge şi Serena cu vampirii înapoi şi merge la Damian. Neaţa. spune simplu. N-avea o dispoziţie prea bună că era supărată pe faza cu Jimin.
Dede- Admin
Hai să o facem. Te las pe tine că tu ești aia cu vorbele. zise scurt și o lasă pe Raven să facă pe șefa.
Neata. Avem vreo 10.000 de soldați cu câteva zeci de tancuri și mașini intacte. Va mai trebuii să adunam câteva ca sa fim siguri ca putem face ceva serios. ii zice lui Serena.
Neata. Avem vreo 10.000 de soldați cu câteva zeci de tancuri și mașini intacte. Va mai trebuii să adunam câteva ca sa fim siguri ca putem face ceva serios. ii zice lui Serena.
Raven sună la omul ăla şi îi raportează cum că toţi ceilalţi mai puţin ei doi au murit în atac şi ei au scăpat dar cu răni grave. Dacă aşa stă situaţia, ne vedem pe seară la graniţă la turn ca să îmi raportaţi tot. Deocamdată staţi ascunşi să nu vă prindă. le ordonă, muşcând momeala. Raven închide apelul şi după revin amândoi la forma iniţială. Înseamnă că avem timp liber azi să mai facem propagandă şi să ne batem.
Serena vine lângă Damian şi aduce şi schiţele pe care le găsise ea. Am găsit mai multe drumuri subterane prin care am putea trimite armate, dar trebuie să avansăm după graniţă mai întâi, ca să îi ajutăm în caz de probleme.
Serena vine lângă Damian şi aduce şi schiţele pe care le găsise ea. Am găsit mai multe drumuri subterane prin care am putea trimite armate, dar trebuie să avansăm după graniţă mai întâi, ca să îi ajutăm în caz de probleme.
Dede- Admin
Mai avem niște înregistrări. Le trimitem și tu cu puterile tale de zeu universal te uiți la populația de pe planeta asta sa vezi reacția. zise brunetul ideea lui.
Hmm. O să fie dificil să ajungem la granița așa repede. Dar am văzut ca liderii națiunii asteia sunt in sud. Facem tot posibilul sa ii prindem și sa anunțe la televizor ca sunt cuceriți. Dar nu o sa fie așa simplu ca au primit ajutoare de la națiunile vecine deja. Hope cu Ragnar sunt in armata ăstora acum si sunt gata de un sabotaj de ne apropriem de ei. Kaneki cu Raven fac propaganda si se ocup de spionii lor mai târziu ca sa mai afle lucruri despre Jimin. zise pe scurt.
Hmm. O să fie dificil să ajungem la granița așa repede. Dar am văzut ca liderii națiunii asteia sunt in sud. Facem tot posibilul sa ii prindem și sa anunțe la televizor ca sunt cuceriți. Dar nu o sa fie așa simplu ca au primit ajutoare de la națiunile vecine deja. Hope cu Ragnar sunt in armata ăstora acum si sunt gata de un sabotaj de ne apropriem de ei. Kaneki cu Raven fac propaganda si se ocup de spionii lor mai târziu ca sa mai afle lucruri despre Jimin. zise pe scurt.
Aşa facem. spune Raven şi se pune la birou la laptop ca să editeze ultimele filmări şi să le publice. Când încep Damian cu Serena să se bată iar, ar fi mişto să putem da live, pe toate canalele TV. şi se uită la Kaneki.
Iar Serena dă din cap aprobator. Păi altă variantă nu avem decât să atacăm direct.. Nu ar fi bine să trimitem armate subteran încă pentru că nu ştim puterea inamicului.
Iar Serena dă din cap aprobator. Păi altă variantă nu avem decât să atacăm direct.. Nu ar fi bine să trimitem armate subteran încă pentru că nu ştim puterea inamicului.
Dede- Admin
O sa facem asta. Dar sa te aștepți sa fim blocați și întrerupți de multe ori. Chestia asta e de oameni , nu de zei. și chicoteste puțin.
Lui Damian ia venit o idee. Pot face eu mii de clone ca sa se transforme intr-o armata falsa. Știi tu, un atac fals. Doar sunt un zeu. chicoteste acum strategul din Damian.
Lui Damian ia venit o idee. Pot face eu mii de clone ca sa se transforme intr-o armata falsa. Știi tu, un atac fals. Doar sunt un zeu. chicoteste acum strategul din Damian.
Sună bine. Testăm apele cu armata falsă şi după atacăm noi? şi se uită la el. O stresa puţin pe dinauntru faptul că e sigură că nu o să ajungă nici azi la Jimin.
Dede- Admin
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100