Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 43 of 100 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 43 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 10:50 am

Alarma ii suna și se trezește. Vai doamne ce bine am dormit. Chiar aveam nevoie de o femeie in viața mea. Prea eram eu stresat. și se ridica in fund. Cred ca a plecat la lucru.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 11:00 am

Raven încă nu plecase. A aranjat puţin în bucătărie unde mâncaseră pizza şi în sufragerie unde pregătiseră tot de film dar nu s-au mai uitat. Că e altceva când aranjează o femeie. După a verificat camera fetelor dar încă dormeau, aşa că a lăsat pe o măsuţă hainele de schimb ale lui Maze şi pe la Damian nu a mai apucat să treacă ca să nu întârzie la job. Acum era în maşină şi îşi căuta un playlist pe telefon pentru drum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 11:10 am

Damian își face un duș și se schimba in hainele lui de munca , de doctor. Suna bona și ajunge in 20 de minute. Spune de Maze că astăzi se va ocupa și de ea. Ii da in schimb dublu de bani ca sa fie și el cinstit la finalul zilei. Astfel pleacă și el la lucru, la spital , ca meseria lui de medic cardiolog e solicitanta și cu mult stres ca și viața lui de zeu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 11:15 am

În acea zi lui Raven îi mai fuge ocazional gândul la Damian şi la cum trebuie să se întoarcă la el acasă diseară, dar o bucură asta. Şi Maze are parte de cea mai bună surpriză când află că stă toată ziua cu Celia şi bona. Mai face ea prostioare şi nu o ascultă pe bonă, dar nimic grav. Se face undeva la 8 seara şi vine şi Raven obosită înapoi acasă, după 12h de lucru. Parchează în faţa casei şi chiar e puţin timidă când intră pe uşă. Hey. M-am întors.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 11:17 am

Damian abia a ajuns și el in urma cu jumătate de ora. Ca și el sta mult la spital. Încă era in halat și hainele de lucru.Buna. Doar ce am ajuns și eu in urma cu puțin timp. Cum a fost la lucru? o săruta scurt pe buze si ii face loc sa intre.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 11:32 am

Ea roşeşte instant când o sărută pe buze şi apleacă privirea. Se descalţă repede şi lasă haina în cuier. Ăh, obositor.. La tine? şi se uită puţin împrejur. În timpul ăsta vin şi fetiţele şi o îmbrăţişează amândouă pe Raven de bunvenit. Mama, azi a fost cea mai frumoasă zi! Bruneta se pune în genunchi să le îmbrăţişeze pe amândouă, apoi se uită la Maze şi după la Damian. Ăh, noi nu aveam lucruri decât pentru o noapte aici. Deci cred că ar trebui să plecăm sau... Nici nu ştie cum să o zică, că nu ştie cum e mai bine să aibă viaţa cu Damian.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 11:36 am

Salvez și schimb inimi toată ziua. Ca de obicei. parca își zice viața lui de zeu. Puteți rămâne cât vreți de acum incolo. Lui Celia ii place de Maze cât și noi avem o relație, ai uitat? chicoteste drăguț și zâmbește șmecherește câteva secunde.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 11:45 am

Putem locui aici? face Maze ochiii mari. Iar Celia merge la tatăl ei surprinsă. O să fim toţi patru de acum încolo? Papa, eşti cel mai tare! şi îl îmbrăţişează şi pe el. Raven are câteva momente de incertitudine, dar îşi dorea şi ea asta. Atunci înseamnă că asta e viaţa noastră de acum încolo. şi îşi ia iar haina pe ea. O să dau o fugă acum până acasă să mai iau nişte chestii esenţiale şi în weekend voi merge să împachetez tot. Aşa că îşi ia iar cheile de la maşină.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 11:48 am

Stau eu cu ele pana vii tu. Te aștept. o mai săruta odată pe buze și se duce cu Maze și Celia in sufragerie ca sa stea cu ele.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 12:07 pm

Bruneta închide uşa după ea şi expiră lung. Merge cu maşina până acasă şi, când intră, aprinde lumina şi se uită puţin tristă. Mi se pare că ne mişcăm foarte repede dar... chiar îl vreau în viaţa mea. şi se apropie de nişte poze din sufragerie cu ea şi Kaneki. Sper că fac alegerea bună. şi se uită la Kaneki din poze, aproape dându-i lacrimile. Scoate una din poze din ramă şi o bagă în portofel, ca să-l aibă mereu alături, apoi merge să pună mai multe haine şi lucruri într-un troller. După mai bine de o oră se întoarce la casa lui Damian şi bagă trollerul în casă. V-am adus şi nişte jocuri şi jucării de acasă. le spune fetelor şi le dă o plasă separată numai cu jucării.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 100 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case