Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 45 of 100 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 45 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 1:55 pm

Oh. Ce îmi place când mă răsplătești. chicoteste drăguț și se lasă relaxat in pat. O privește și se excita când o vede așa.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 2:16 pm

Zâmbeşte şi ea. Nu vreau să crezi că profit de tine. Vreau doar să ştii că îţi pot răsplăti compromisurile şi eforturile ca să fiu fericită. şi în momentul ăla îi bagă penisul în gură şi începe să-i facă oral
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 2:30 pm

Suntem Adulți și facem compromisuri. zice scurt înainte de oral. Gemea puțin și cu o palma o strânge de par ca sa nu ii vina in fata.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 2:59 pm

Raven începe să-i facă şi deepthroat, mult mai cu poftă, că se excita şi ea bineînţeles. Iar după puţin timp îşi foloseşte şi sânii. Îi prinde penisul între ei şi îi mişcă sincron în timp ce îi face oral.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 3:04 pm

Te ador efectiv. zise in timp ce o strânge de par , Închide ochii cât și gemea la cât de mult ii place .
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 3:34 pm

Asta o face şi pe ea să se simtă mai bine. Iar după 10 minute, se cam udase aşa că se ridică în picioare şi îşi dă fusta cu lenjeria intimă jos. Cum mă vrei în seara asta, Damian? îl întreabă în şoaptă şi stă în picioare în faţa lui, goală.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 3:36 pm

Hmmm. Capră. zise cu un zâmbet rău de băiat ce vrea sa o domine.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 3:48 pm

Bineînţeles că nu o să îl refuze, aşa că se pune capră pe marginea patului, cu fundul ridicat. Să nu-ţi pui prezervativ. spune simplu şi se uită la el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Jan 17, 2023 3:54 pm

Cum Damian avea jucării sexuale de pe vremea de când era cu Cecilia, ii acoperă trupul cu o frânghie , o strângea tare rău de sâni , coapse cât și fund. Ii pune o zgarda la gât cu un lanț și avea un vibrator in mâna pe care îl apasă de vagin. Pai nu degeaba a fost soțul ei helau. Pai nu ești a mea cu totul , Raven? zise la ureche, in șoaptă și cu o privire rece. A luat-o prin surprindere grav de tot acuma.
Lui Akame din realitate ii place. Mrrrr. Sunt geloasa rău acuma. Capra cu dinastea? Deci de la el am luat bdsmul. Nu știu de tine Cecilia, dar eu voi încerca sa o conving pe Estelle. Și așa stau pe sec că nu găsesc unul ca el. și chicoteste lângă sora ei. Ești ultima nebună să știi. Dă vina pe Damian, că el mi-a umblat in cap. ii zise urâcios lui ta-su pentru prima oară ever in viața ei. Pe bune ? Îl place pe ăla de se cearta cu mine? E o tacanita ma jur.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Jan 17, 2023 4:20 pm

Asta chiar că o ia prin surprindere. Nu mi-aş fi imaginat că eşti genul cu sex toys. îi spune sincer şi parcă are nişte emoţii acum. Dar o mică parte din ea e şi curioasă de cum e experienţa asta.
Raven din prezent îşi dă un facepalm. Ce stânjenitor. În viaţa asta nu m-am atins niciodată de jucării sexuale. Măcar atât. Iar Cecilia e şi ea surprinsă, într-un fel plăcut. Că în universul actual ea cu sora ei sunt experte în domeniu. Povestea asta te cam întărâtă că îl vrei pe Damian tot mai tare. spune către sora ei, privind-o cu coada ochiului.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 100 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case