Kanie Mansion
2 posters
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Yep. Facem așa ceva. Când vedem cât de puternici sunt, ii atacam pe bune. zise pașnic și își aprinde o Țigara. Știm măcar ca nu ii vor face nimic. Ca ii ținem ostatici și ii atacam. De o facem cum trebuie , o sa îl dea ei înapoi ca sa ne oprim. zise rațional și se uita la ea. Trebuie să fiu puternic pentru ea. Ca nu poate traii fără Jimin și se bazează pe mine. Doar e nora mea. Am o tona de nervi dar ii țin in frâu.
În timpul ăsta, Raven cu Kaneki stau în dormitorul lor să se ocupe de treaba cu televiziunea şi mass-media. N-ar strica să scriu şi un articol despre asta şi să-l publicăm pe net. Să ştie lumea că sunt atacaţi din cauza liderilor lor care au făcut o mişcare proastă.
Păi hai. Cum vrei să facem? Faci armata şi noi stăm în spate? întreabă dornică. Parcă aş omorâ nişte oameni.
Păi hai. Cum vrei să facem? Faci armata şi noi stăm în spate? întreabă dornică. Parcă aş omorâ nişte oameni.
Dede- Admin
Kaneki o asculta și se gândește. De e ceva pot sa pun eu pe mai multe site-URI. zise scurt si puțin sec.
Fac armata si pana atunci , ne facem de cap cu niște oameni. Te ajut si eu. iar Damian face zeci de mii de clone ce se fac in alți oameni , gata de atac.
Fac armata si pana atunci , ne facem de cap cu niște oameni. Te ajut si eu. iar Damian face zeci de mii de clone ce se fac in alți oameni , gata de atac.
Păi mă bazez pe tine. şi îi zâmbeşte, apoi se uită înapoi la ecran în timp ce tastează articolul. Serena se schimbă într-un costum mulat pe piele, cu nişte bandaje şi curele pe picioare şi la mâini şi îşi prinde părul într-o coadă de cal. Perfect. Atunci pune-i să atace şi stăm cu ochiii pe ei în timp ce vedem pe cine găsim să-mi vărs şi eu nervii. Deşi era nervoasă, vrea să rămână întreagă la cap pe exterior.
Dede- Admin
Kaneki își deschide laptopul lui de la Apple , MacBook Pro. Și se pune la treaba. Între timp, Damian se uita scurt la Serena. Pune armata falsă la treaba si pleacă cu Serena. N-am mai torturat de mult. O să îmi placă. și sunt afara. Fiind alt oraș, totul era pașnic.
Astfel cei doi merg să se plimbe normal prin oraş. Totuşi, armata începe să distrugă tot ce prinde pe drumul ei către centru, deci populaţia începe să se agite. Serena îşi pune nişte ochelari mari negri de soare şi ia o gumă de mestecat. Vreau să prind nişte fraieri din armata lor, că civilii sunt prea slabi de înger şi cedează uşor la tortură. zice în timp ce păşea normal deşi încep să se audă explozii şi ţipete puţin mai departe de ei.
Dede- Admin
Damian își aprinde o țigară. Bună idee. O să trag cu ochiul. și se uita împrejur. Armata rivala trimite mai multe gărzi de ordine care trimite civilii in siguranța și ii apăra. Hmmm. Am niște idei șmechere de tortura. și deja vede o echipa de băieți singuri.
Vede şi blonda grupul de băieţi şi apare în mijlocul lor, cu viteza de vampir. Ochiii ei se fac roşi şi îi vrăjeşte pe toţi: De acum încolo sunteţi căţeii noştri, da? şi îşi scoate colţii.
Dede- Admin
Victimele sunt sub vraja chit ca nu vor. Erau patru la număr, doi pentru Serena , doi pentru Damian. Da, ești stăpâna noastră. zic in cor. Damian se uita satisfăcut și o lasă pe ea sa facă pe șefa.
Blonda îşi teleportează un fotoliu şi se aşează fără nici o problemă pe el. Tu, ăsta brunet, vreau un masaj la picioare. Şi tu, ăsta blond, vino aici în genunchi. şi îşi trece limba lent pe dinţi. Raven aude că e o bătaie între armata falsă şi inamici şi decide să se uite după ei. Dar nu-i văd pe Damian şi Serena ca să-i prind pe filmare.. apoi se uită pe globul ei şi vede ce se întâmplă, aşa că-şi dă imediat un facepalm. Pe bune?!
Dede- Admin
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100