Kanie Mansion
2 posters
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
N-am nici o idee. zise scurt și începe sa plângă iar. Ce ar fii sa fie lângă un copac aproape de plaja? Măcar sufletul ei sa fie liniștit pe veci. zise simplu
Sau să o facem la un cimitir dintr-un oraş mai mare? Acolo ştim că nu ar fi deranjată crucea sau mormântul şi o putem vizita.. şi se uită la Jimin. Cumva, tot planul lor era năruit. Aveau un scop pentru următorii 15 ani care s-a dus din două gloanţe practic. Nici nu ştia ce vor face seara asta.
Dede- Admin
Facem cum zice Vishuu. După plecam din regatul asta. Faptul ca regele e mort va provoca agitație pe aici. zise sec, fără viața. Ok, așa facem.
Astfel cei trei pleacă cu căruţa către centrul regatului, unde era oraşul-mamă ca să-l numim aşa. Vorbesc la Biserică pentru o slujbă mică şi un loc în cimitir, plătesc o taxă de câţiva arginţi pentru tot tacâmul şi o îngroapă până la apus. Vishnu îi aprinde o lumânare, încă cu moralul la pământ. Săraca, chiar s-a străduit să se integreze în lumea noastră, apoi să ne apere de tatăl ei. Într-o săptămână s-a schimbat total pentru noi. spune câteva cuvinte în timp ce face o cruce pe lumânarea aia. Şi pentru tine în special. şi se uită la Jimin. Eu i-am spus cum merge treaba, apoi ea a decis de una singură că vrea să fie plăcută de tine. şi înfige lumânarea în pământ.
Dede- Admin
Din păcate Serena a plătit cu prețul vieții pentru stilul nostru de viața . zise trist. Singurul motiv pentru care rămân in viața sunteți voi. zise sec, fără chef de viața .Mai bine o duceam înapoi din prima zi decât sa se sacrifice pentru mine.
Poate descoperi cum merge treaba cu zeul şi o poţi găsi când se reîncarnează. îi spune prima idee, că ăstea au fost ultimele ei vorbe totuşi. Se ridică în picioare şi oftează, apoi pune o mână pe umărul lui Jimin. Vrei să plecăm toţi sau mai vrei să te lăsăm puţin singur aici? întreabă blând.
Dede- Admin
Mai stau puțin și vin după voi. zise sec. Shiva o ia de mâna pe Vishuu și ii lasă spațiu blondului.
Vishnu merge mai departe cu Shiva, cât să nu îl audă pe blond sau ceva. Offf... Ce ar trebui să facem acum? Ne-a murit o fată şi avem un băiat zeu în depresie. şi îi pare rău pentru toată situaţia. Dar în adâncul ei era şi curioasă de tot ce ţine de zei.
Dede- Admin
Chiar îmi pare rău. O să încerc tot posibilul să ne reîntâlnim iar. și plânge Măcar încearcă sa te odihnești in ceruri acum. Ai suferit mult. și se pune in genunchi.
Shiva se uita la Vishuu. Dacă e zeu înseamnă că e o chestie complicată. Mai bine l-am lasa pe el sa ne spună. și oftează lung Cred ca are legătura cu emoțiile.
Shiva se uita la Vishuu. Dacă e zeu înseamnă că e o chestie complicată. Mai bine l-am lasa pe el sa ne spună. și oftează lung Cred ca are legătura cu emoțiile.
Serena ar fi dat orice în momentul ăla să poată să vină măcar ca fantomă ca să-l mai vadă odată pe Jimin, să-i şteargă lacrimile şi să-l aline cu ''totul va fi bine''. Dar, din păcate, sufletul ei era pierdut undeva - într-un loc care va urma să fie aflat mult mai târziu. Păi da, nu vreau să îl presez sau ceva. Trebuie doar să vedem cum ne descurcăm o perioadă cu starea asta naşpa.. spune şi Vishnu în şoaptă, apoi se sprijină cu spatele de căruţă.
Dede- Admin
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100