Kanie Mansion
2 posters
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hehehehe. chicoteste și îl prinde de fata . După din drăguț devine un dur Nu comenta la mine, muritorile! striga autoritar și ii strânge fata foarte tare.
Bărbatul simte că nu îl poate învinge fizic şi îl doare strânsoarea, aşa că zice cu greu: Doar omoară-mă odată!
Dede- Admin
Eh. Nu fii așa insensibil. zise iar drăguț. După vede niște câini și zâmbește Siret. Ii leagă mâinile cu o frânghie și ii da pantalonii jos, cu tot cu chiloți. Îl pune capra in fata câinilor. O sa ma distrez. și chicoteste.
Vishnu nu mai aude nimic şi tot locul e gol. Ba chiar şi lunetistul se strecoară afară şi rupe pământul fugind. Ce incomod mi se pare să stau să aştept să se întoarcă el.. Era sadic şi înainte. Acum cu puteri..
Dede- Admin
Jimin aude cum tatăl e violat de câini și tipa de durere. Hmmm. Am o idee și mai buna. și invoca un leu care îl violează și mai rău. Doar ca leul îl zgârie și îl musca pana moare.Meh. Voiam sa sufere mai mult. și oftează Serena, dacă tragi un ochi, am făcut-o din iubire sa știi. și pleacă spre Vishuu și Shiva.
Un moment scârbos făcut din iubire, super. Vishnu decide totuşi să o îmbrace pe Serena (că fusese goală de la transformarea în pisică). Ar trebui să o înmormântăm undeva cum se cuvine. spune către Shiva, apoi vede că vine şi Jimin.
Dede- Admin
Buna. spuse sec, fără chef de viața, dar pașnic. Nu avea nimic cu ei. Ești bine? întreabă simplu. Sa zicem. M-am răzbunat urat de tot pe tatăl ei. Dar degeaba. și oftează Cum? Am pus un leu sa îl violeze animalic.
Vishnu încearcă să nu reacţioneze la treaba aia, deşi o înspăimânta. Ăhm, acum că eşti zeu... crezi că o poţi readuce la viaţă? îl întreabă puţin confuză, că na, nu ştie cum funcţionează treaba asta de zei.
Dede- Admin
N-am puterea asta. și oftează lung. E o chestie complicata. Îmi trebuie timp ca sa inteleg. Unde e Serena? iar Shiva ii arată unde e. Blondul e tăcut și merge la ea ca sa o îmbrățișeze. Măcar atât
Fata oftează lung şi se uită trist la ei doi. Atunci să îi găsim un loc bun în care să o înmormântăm. Şi încearcă să se comporte cât mai raţional, ca să treacă peste moment.
Dede- Admin
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100