Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu îți face griji, Cecilia. Apreciez ca îți dedici timp pentru ei chiar de nu sunt ai tai. Ești o femeie cu un suflet bun. ii spune drăguț atât ca sa o calmeze , ca naiba era sa fie un accident , cât si sa o laude sincer. Damian o ia pe Sara in brațe. Papa a venit pentru tine. Ești in siguranța. și o pupa pe frunte, părintește. După ii Răspunde lui Raven E in regula. Atât Julieta cât și Cecilia sunt doua mame dedicate. Le apreciez eforturile. ii zâmbește și ei cald ca sa o calmeze.Pe cât de mișto e să fim zei, ma oftic ca n-am cum sa am o viața normala. Aia e. isi zice pentru el.
Sara îl ia în braţe pe Damian şi îl strânge tare, cu capul la gâtul lui. Aşa nu mai plânge nici ea. Nu te învinovăţii, Cecilia. Ai trei copii pe cap şi doar două mâini. E ok. şi chicoteşte. Ea nu s-a panicat în momentul ăla, că de aia e zeu. De acum o să mă gândesc mai bine cum să îi împart pe copii când sunt plecată. Şi poate ţi-i dau pe cei mai cuminţi. şi repară cu magia drumul şi maşina omului ăla. Iar tu nu mai conduce cu viteza aia aproape de treceri că dacă te mai prind aşa, o să suferi. şi ochii ei luminează mov, când se uită urât la om. Acesta se sperie şi pleacă repede cu maşina de acolo. Offf. Mersi că nu sunteţi supăraţi. şi le zâmbeşte. Maze îi dă drumul Ceciliei şi merge la Damian. Tu miroşi a om rău. spune direct. Raven îşi dă un facepalm. Jur că e un mic demon. Zici că e făcută cu Lucifer, nu cu Kaneki.
Dede- Admin
Damian cum a văzut-o pe Maze in amintirea lui, ii zice. Sunt cel mai rău din univers. chicoteste drăguț.Asculta de mama ta cât și de Cecilia de nu vrei sa fiu rău cu tine. zise autoritar cu ea ca pe vremuri. Dar mult mai diliman. După o mângâie drăguț pe Sara cât și pe Maze. Ufff. Bipolaritatea asta. La cât ai așteptat Raven sa o ai înapoi, cam o sa fie dificila Maze. și chicoteste puțin.
Movalia se uită în jos, apoi oftează. Mda. Şi de data asta nu te mai am pe tine să o ţii în frâu. Că na, după cum am zis, Raven din prima viaţă nu a vrut în totalitate să fie de acord cu planul pentru că era mulţumită cu viaţa aia, dar ascunde asta de Damian. Iar Maze se bosumflă şi simte şi ea un dejavu. Nu eşti tatăl meu. răspunde iar, ca în prima viaţă.
Dede- Admin
Tatăl tău e un om blând. Vrei sa știi cum pedepsesc eu dacă mă superi? o întreabă pe copila șmecherește cât și părintește. După se uita la Raven. După exil o să mă implic cu copiii cât de mult pot posibil. Inclusiv de Maze dacă vă e dificila. ii zice scurt. Ca măcar sa știe și Raven ca uite chiar de nu putem fii împreuna ca un cuplu , ma ocup de ciutani.
Să vedem când ieşi din exil. şi se uită la el şmechereşte. Maze însă vrea să-i cicălească pe părinţi aşa că fuge către altă trecere de pietoni şi întinde o mânuţă în faţă către maşinile care veneau, dar care frânau din timp ca să nu o calce. Îţi încarcă un atac! zice repede către Damian şi încetineşte timpul. Cecilia o ia pe Sara în timp ce din mâna lui Maze apare o lumină cu o rază mare, cât toată strada, care avea să lovească toate maşinile. Raven îmbracă toate maşinile într-o umbră şi le ridică în aer.
Dede- Admin
Bring it on. zise șmecherește și se lasă lovit. Se regenerează după explozie.Hehehe. Are potențial. chicoteste ca ultimul diliman sinucigaș. Dar era in regula. Era vorba de atacul unui copil totuși.
Raven reface timpul şi lasă maşinile jos. Oh, eşti masochist? întreabă sclipindu-i ochiii. Raven şi Cecilia se uită confuze una la cealaltă, apoi la Damian. Damian, the fuck?
Dede- Admin
E un copil ma. Credeți ca ma omoară ceva de genul? Eu aproape mor zilnic de la chestii serioase helau. Am vrut sa văd din ce e făcută copila asta. chicoteste la vrăjitoarele lui. După la Maze. Ma dezamăgești sa știi. Am așteptări mai mari de la tine. și se strâmba la copila.
Cecilia apără copiii cât timp Raven îşi dă un facepalm. Nu e vorba că te răneşte, ci că îi încurajezi comportamentul. Maze materializează o bazooka în mâini. A da? Înghite-o pe asta. şi îi trage imediat în cap.
Dede- Admin
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100