Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 52 of 100 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 52 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Jan 19, 2023 3:47 pm

Când înnebunește are un ochi mov și unul negru. După sufletele lui pereche. Nu știe cine e, așa ca e amândouă plus rivalul tău. Cu tine Izaya m-am bătut cel mai puțin. Dar Cecilia, vai de capul meu. Cu Raven am cam știut cum să o țin in frâu ca i-am fost sensei. Dar bruneta cu coasa aia? Bai e prea diabolica. și arata cu o holograma cum s-a bătut el cu toți trei. Akame e speriata de bruneta.Pe bune? De Cecilia era un zeu era o nebuna sinucigașă cu coasa ce distruge tot ? Doamne Iartă-mă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 19, 2023 4:04 pm

Păi dacă tu ştii să te baţi cu Izaya şi Raven, trebuie doar să ne ocupăm de latura Cecilia, nu? întreabă logic. Pe Ceci din lumea asta a antrenat-o cel mai mult Akame. Dar o să fie îndeajuns ca să-i ţină piept? Încearcă să găsească o soluţie pentru momentele astea extreme.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jan 19, 2023 4:10 pm

Trebuie să vorbești cu el. Nu să te bați cu el. El s-a calmat atunci când am zis de ceilalți din jur. zise simplu. Ceea ce e cam adevărat. Inteleg. Atunci dacă tot ce trebuie e să ii vorbim in loc să ne certam cu el, nu e o problema atât de gravă. zise mai relaxata.In plus, să te văd speriat de Cecilia mă gâdila la orgoliu sa știi. și chicoteste Apreciez totuși la Damian că ii apără numele. Din respect pentru el o să îl contactez de e ceva serios cu ea și îmi trebuie un ajutor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 19, 2023 4:23 pm

Ok atunci. şi ridică din umeri. Să-i spunem şi Ceciliei sau? Că na, ea nu avea nici un habar de faza asta. Raven văzuse dar în momentul de faţă era ocupată cu altceva, şi anume căuta o cazare într-o zonă exotică şi pustie, pentru că într-o lună se făceau 4 ani de când s-a căsătorit cu Kaneki şi voia să plece undeva privat cu el, să mai scape de dramele de acasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Jan 19, 2023 4:28 pm

Nu cred ca e cazul. Eu doar v-am zis ce sa faceți in caz de mai are un șoc de genul. Pana vin zeii sa îl calmeze , doar vorbiți cu el. Nu îl provocați. și da sa plece. Mda. Mai bine ca am renunțat la planul lui Kaneki. Decât sa înnebunească din cauza lui Cecilia și sa ne facă felul la amândouă , mai bine ne vedem de ale noastre și aia e. N-am chef de încă o drama. își zice pentru ea. Jimin a plecat înapoi la Serena.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Jan 19, 2023 4:48 pm

Aşa trec vreo două săptămâni în care lumea are linişte şi se concentrează pe a se dezvolta. Hope o antrenează pe Estelle, Vishnu pe Raven deşi au dezaprobările lor şi doar Cecilia e mama care stă liniştită. Din fericire are o întreagă familie pe care se poate baza. Mai nou, ocazional, Raven a început să apeleze şi la Cecilia pentru a fi dădacă. De obicei duce unul sau doi la Cecilia şi restul la mama ei Julietta, ca să nu fie prea mult pentru o singură persoană. Într-o zi cu soare Cecilia ieşise în parc cu Jin, Maze şi Sara. Kasen şi Lyo erau la Julietta. Stătea pe o bancă şi îi supraveghea, în timp ce făcea online-shopping. Maze se caţără într-un copac şi prinde o pasăre de picior. Prea uşor. spune simplu şi coboară din copac cu pasărea încă vie (din fericire). Cecilia ştia că Maze e mai diabolică aşa că îi acordă mai multă atenţie ei. Maze, dă drumul la pasăre, că e speriată! spune şi merge repede la ea. Păi chiar are motiv să fie speriată. zice simplu şi malefic. La doar 3 anişori avea o parte sadică mare pentru oricine nu era din familie.
Şi aşa arată Maze (3 ani), Sara şi Jin (6 ani)
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 20, 2023 12:29 am

Jin era chiar un copil absolut normal la 6 ani. Stătea împreuna cu Sara și se jucau pe telefon. Maze iar se da in spectacol. zise uracios dar nu face nimic. Akame era cu treaba ei zilnică. Provoacă ultimele nenorociri in diferite dimensiuni ca un inger cu putere distructiva. Detaliu important pt her story. Akame cu Damian strănută că amândoi fac cam aceeași treaba.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 20, 2023 5:38 pm

Cecilia ia pasărea din mâna lui Maze şi îi dă drumul, dar fetiţa îşi dă ochiii peste cap. Mama m-ar fi lăsat să o disec. comentează încet. Ok, haideţi mai bine să vă iau nişte croissanturi ca gustare, că nu îmi place nici de voi doi că staţi pe telefon. şi le face semn şi celorlalţi doi copii. Sara vine cu Jin şi merg toţi trei liniştiţi pe trotuar până câândd o mingie aluneca la vale pe marginea trotuarului şi în spate un copil necunoscut striga: Mingia mea! Ajutor! Iar atunci Sara vede mingia cum trece pe lângă ei şi fuge după ea, fără să mai bage în seamă faptul că urma o trecere de pietoni. SARA OPREŞTE-TE! strigă Cecilia ţinând ceilalţi doi copii de mâini. Dar fetiţa era deja pe trecere după mingie şi venea o maşină în viteză. Raven simte asta şi se teleportează instant acolo, o ia pe Sara în braţe şi pune o barieră pe ele.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jan 20, 2023 6:44 pm

Raven e o scumpa. Damian a oprit mașina cu piciorul de a făcut un crater mare. Unde sunt copiii mei? zise autoritar și se uita împrejur după ei. Papa is back in the city.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jan 20, 2023 6:55 pm

Raven se întoarce cu Sara în braţe care, de la moment, a început să plângă. Mama, Papa! Iar Cecilia vine cu Maze şi Jin. Lui Maze i-a plăcut momentul şi cum au venit ambii părinţi brusc. Scuze. E vina mea. zice Cecilia. Nu avea nici o scuză pentru treaba asta, poate doar că nu mai are reflexele aşa bune de când s-a concentrat pe creşterea copilului, dar nu are rost să le spună lor asta. E ok, de asta suntem noi legaţi de copii. răspunde în timp ce îşi mângâie copila ca să nu mai plângă. Kasen şi Lyo sunt la mama. îi răspunde şi lui Damian. Sara se şterge la ochii şi după întinde mâinile spre Damian, să o ia în braţe că voia şi la el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 52 of 100 Previous  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 76 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case