Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Argintiul se ferește de data asta. La insistenta lui Raven. Dar oprește și racheta și o dezintegrează in aer. Sa nu abuzam de puterile de Zeu. Vrei să îți arat jucăria mea? și scoate coasa care la băgat in sperieți pe Jimin cât și restul lumii. Dar nu atinge nimic. E doar in mâinile lui, in siguranța. Ca acum era a lui. Oh Fuck nu din nou. Ma zapacesti coaie cu Cecilia ta. E a mea. Nu o dau. E coasa mea de acum incolo. vorbea in capul lui Shiva cu Damian
Maze nu are încă simţul pericolului aşa dezvoltat aşa că întinde mâna după coasă. Maze, n-o atinge! zice tare şi autoritar. Cecilia se uită mirată. Aia e identică cu coasa mea de pe vremurile când mă băteam.
Dede- Admin
Damian o ridica in aer. Nebun nebun dar a scos o din joaca. Te las cu ea când crești mai mare. și scoate limba la Maze. După se uita la Cecilia. E poveste lunga. Raven știe. De-aia am și scos coasa mea. și chicoteste Cu ea îmi fac treaba de zeu sa știi. și ii zâmbește șmecherește
Maze se pune cu fundul pe umărul lui Damian şi se ţine cu o mânuţă de capul lui. Mama, îmi plac şi mie coasele. Asta are moartea când vine să ia oamenii. Raven însă nu mai putea sta că avea ceva de terminat. Eu vă las, dacă e ceva mă întorc imediat. şi se teleportează de acolo. După toată povestea aia, mă simt şi mai rău că nu suntem împreună aşa că mai bine ţin distanţa.. îşi spune tristă în gând şi se întoarce în templul zeiţei echilibrului. Cecilia se aşează cu Jin şi Sara pe o băncuţă. Deci e arma lui Shiva sau cum?
Dede- Admin
Damian face coasa sa dispară. Eu însuși sunt un zeu. Nu sunt ca Raven ori Kaneki. Eu trăiesc veșnic ca trup ceresc și decid când să mă nasc. Arma aia e nebunia mea. Am avut-o de curând.Am vrut să o sperii puțin pe Raven ca să radem puțin. și chicoteste. Își aprinde o Țigara ca nu poate sta nici el foarte mult. Dar după o pupa pe frunte pe Maze. Ești o adorabila. Sa nu o superi pe ma-ta. și chicoteste.
Maze insa nu e vrajita de Damian asa dragut cu ea. Ca de fapt ii placea sa aiba cu cine sa fie malefica împreună. Asa ca doar da din cap aprobator si tace. Cecilia, mai cuminte fiind, sta cu copiii pe banca si il asculta pe argintiu. Între timp se calmase si Sara si acum voia sa se joace iar. Mi se pare reprezentativ sa ai arma primei tale iubiri. Zice mai cu tupeu, desi totusi e incomod acum la inceput cu toate informațiile astea noi.
Dede- Admin
Damian o lasă jos. Chicoteste când o aude. Era vorba de doi Adulți aici. Pai cum sa nu? Stii ca eu am doua arme. Sabia și Coasa. Sunt reprezentative pentru mine. ca da, Sabia e de la Akame ca ea la făcut puternic și la antrenat o viața întreaga , coasa e de la Cecilia datorită dramei lui cu ea. Fiind amândoi pe banca , ii întoarce chipul, nas in nas și se uita in ochii ei cu o privire rece. Vrei să îți aduci aminte de vremurile noastre frumoase? o întreabă șmecherește. Uite cum o ia pe Cecilia prin surpridere.
Cecilia parcă roşeşte puţin, dar imediat prinde şi ea tupeu: De ce mă priveşti rece când îmi vorbeşti despre chestii frumoase? şi ridică o sprânceană. Apoi se uită la buzele lui, că a rămas cu dorinţa aia veche să-l sărute. Maze se uită scârbită la ei, zici că au uitat că sunt în jurul a trei copii, aşa că îi ia pe Sara şi Jin de mână şi pleacă iar în parc, că abia ce ieşiseră din el când a fost incidentul cu maşina.
Dede- Admin
Voiam să văd cum reacționezi. chicoteste puțin. După se uita la ciutani. Cum el e zeu, ii ridica pe toți copiii cu telechinezia și ii aduce la ei. Chiar vreți sa fiu un rău cu voi? Pramatiilor. zise la ei uracios. A avut și el un moment cu Cecilia și iar face pe tătucul ciutanilor.
Păi tu erai ocupat. Şi e ew să mă uit la voi cum vă pupaţi. răspunde Maze simplu, neimpresionată de telechinezie. Bruneta îşi revine şi ea la normal. Papa voia să pupe pe altcineva înafară de mama... spune Sara tristă, dramatizând ca o adevărată femeie a familiei.
Dede- Admin
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100